Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، اسدالله تیموریان روز شنبه در نشست خبری افزود: دانشگاه از استادان ، اعضای هیات علمی و دانشجویان مقطع دکترا که در این زمینه تلاش کنند با دادن ترفیع ، ارتقای جایگاه شغلی و ارتقای گرندهای پژوهشی حمایت خواهد کرد.

وی توضیح داد: جامعه بیشتر از آن که به طرح ها و پایان نامه های تحقیقاتی صرف از سوی دانشگاهیان نیاز داشته باشد، به پایان نامه هایی نیاز دارد که به یکی از مسائل و مشکلات در این بخش بپردازد و به صورت کاربردی برای آن مشکل راه حل ارائه کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه کشاورزی ساری با اعلام این که سالانه ۵۰۰ پایان نامه و رساله دکترا در این دانشگاه نوشته می شود ، گفت: درد مزمن گسست میان تحقیقات اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با آنچه مورد نیاز جامعه است در غالب پایان نامه ها دیده می شود . 

وی ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی جدی و جهت دار پنج ساله و مجاب کردن اساتید برای نگارش پایان نامه های کاربردی ، این بخش از دانشگاه در مسیر و ریل اصلی خود قرار گیرد . 

تیموریان همچنین از ذهنیت برخی مسئولان و تصمیم سازان استان برای سپردن طرح های تحقیقاتی به خارج از استان گلایه کرد و گفت: ارائه راهکارهای علمی برای رفع مشکلات مبتلابه استان را می توان از طریق سپردن آن به جامعه علمی همین استان حل کرد و نباید چاره کار را در تحقیقات دیگر استان های جست و جو نمود . 

وی وضعیت دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری را در عرصه پژوهشی خوب ارزیابی کرد و افزود : در ارزیابی موسسه برنامه ریزی ، آموزش وسنجش از دانشگاه‌ های کشور ، دانشگاه کشاورزی ساری رتبه ۲۲ را دارد.

رییس دانشگاه کشاورزی ساری از ارتقای آزمایشگاه ها و مزارع تحقیقاتی این مجموعه به عنوان برنامه آتی یاد کرد و گفت که برای این منظور یکصد هکتار زمین این دانشگاه واقع در روستای سوته ساری بعد از سال ها بلااستفاده ماندن، امسال به تولید بذرهای گواهی شده برنج ،گندم و جو اختصاص یافت و همچنین امسال زراعت چوب و جنگل در ۳۰ هکتار از این عرصه انجام خواهد شد . 

وی اختصاص ۱۰ هکتار از این زمین برای کشت ارقام انار بومی و ایجاد باغ گیاهان ریز دانه همچون تمشک را از دیگر برنامه های این دانشگاه در زمینه احیای مزارع و مراکز تحقیقاتی برشمرد  . 

تیموریان گفت : علاوه بر این فعال کردن مزارع بخش های شیلاتی ، مرغداری و دامپروری از دیگر اقدامات برای عملی کردن تحصیلات آکادمیک دانشجویان دانشگاه کشاورزی ساری است که در سال تحصیلی جاری صورت می گیرد . 

وی از تهیه اسناد توسعه کشاورزی و آب به عنوان بخشی از فعالیت های این دانشگاه یاد کرد و افزود: این دانشگاه بنا دارد که اسناد توسعه در دیگر حوزه های تخصصی کشاورزی در بخش های شیلات ، دامپروری و مرغداری های مازندران را نیز تهیه و به جامعه تولیدکننده در این عرصه ارائه کند .

دانشگاه کشاورزی ساری یکی از سه دانشگاه کشاورزی کشور و جز ۶۰ دانشکده کشاورزی کشور به شمار می رود که قدمت فعالیت آن به حدود ۵۰ سال بر می گردد .

در این دانشگاه حدود سه هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی حضور دارند و ۱۵۰ عضو هیات علمی در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند . 

۲۰۹۶ /۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران کشاورزی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۳۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد جوجه ریزی مازندران شکسته شد.

خیریانپور معاون هماهنگی و امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: رکورد بی سابقه جوجه ریزی ماهانه استان مازندران با ثبت ۱۷ میلیون و ۴۳۷ هزار قطعه در فروردین ماه در کشور و استان شکسته شد.

او افزود: مازندران طی ۶ ماهه اخیر برای سومین بار به رکورد جوجه‌ریزی دست یافت و استان گلستان که همتراز مازندران در میزان جوجه ریزی قرار دارد در این مدت ۲ میلیون قطعه کمتر از مازندران جوجه ریزی داشته است که نشان از تعهد و تلاش مدیران و مرغداران استان برای تحقق جهش تولید در این بخش است. ‎

معاون هماهنگی و امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: این اقدام اولین گام بلند کشاورزی مازندران در راستای تحقق برنامه‌های جهش تولید مدنظر مقام معظم رهبری در بخش کشاورزی است.

خیریانپور افزود: تعداد جوجه ریزی استان در فروردین ماه امسال با رکورد بی سابقه در بازه زمانی مشابه با ۱۷ میلیون و ۴۳۷ هزار قطعه در واحد‌های مرغ گوشتی بود که معادل ۱۲.۸ درصد جوجه ریزی کشور است.

او گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۳۳ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ از این تعداد جوجه ریزی استحصال شود.

خیریانپور گفت: در این مدت سه شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۷۱۱ هزار و ۳۵ قطعه رتبه اول، آمل با بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رتبه دوم و بهشهر با یک میلیون و ۵۴۸ هزار و ۳۲۰ قطعه رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • کاسپین آبی ساری قهرمان مینی فوتبال زیر ۱۴ سال مازندران
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • جزئیات اعزام زائران مازندرانی به حج عمره
  • اعزام زائران عمره مازندران از ۱۰ اردیبهشت
  • ورود وزیر کشور به مازندران + فیلم
  • ورود وزیر کشور به مازندران
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی در شهرستان ساری
  • رکورد جوجه ریزی مازندران شکسته شد.