Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@02:51:21 GMT

انصراف بزرگترین شرکت انرژی چین از خرید نفت ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۳۴۰۰

انصراف بزرگترین شرکت انرژی چین از خرید نفت ونزوئلا

منابع آگاه به بلومبرگ اظهار کردند پس از امضای یک فرمان اجرایی توسط دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، شرکت ملی نفت چین برنامه‌ها برای بارگیری حدود پنج میلیون بشکه در روز نفت خام به کشتی‌ها در ماه جاری را لغو کرد. این اقدام ممکن است مشکلاتی را برای دولت نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا که در بحبوحه بحران عمیق اقتصادی و سیاسی این کشور، روی حمایت چین و روسیه حساب باز کرده است، ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چین پس از این که آمریکا اواخر ژانویه شرکت PDVSA ونزوئلا را هدف تحریم قرار داد، به بزرگترین مقصد صادرات نفت ونزوئلا تبدیل شد. عدم خرید نفت از سوی شرکت ملی نفت چین، ممکن است درآمد‌های مالی دولت ونزوئلا را در مضیقه بیشتری قرار دهد. منابع آگاه به بلومبرگ اظهار کردند سه محموله‌ای که قرار بود در اوت توسط شرکت پتروچاینا- زیرمجموعه شرکت ملی نفت چین – بارگیری شوند هنوز خریدار دیگری پیدا نکرده‌اند.

ترامپ پنجم اوت فرمانی را امضا کرد که اجازه می‌دهد هر کسی برای حمایت از دولت مادورو تحریم شود. خوان گوایدو، رهبر مخالفان دولت ونزوئلا از سوی آمریکا و بیش از ۵۰ کشور دیگر به رسمیت شناخته شده است.

به گفته منابع آگاه، عقب نشینی پتروچاینا به معنای آن نیست که چین به طور کامل خرید نفت ونزوئلا را متوقف کرده است. شرکت‌های دیگر می‌توانند به خرید نفت ونزوئلا بپردازند.

چین از زمان نخستین وامی که به پشتوانه نفت خام به هوگو چاوز، رییس جمهور فقید ونزوئلا داد، حامی دولت ونزوئلا بوده است. این کشور آسیایی در یک دهه گذشته ۵۰ میلیارد دلار وام در قبال دریافت نفت خام به ونزوئلا داده است. چین به همراه روسیه در میان ۱۴ کشوری هستند که از مادورو پشتیبانی می‌کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، برای نخستین بار در بیش از یک دهه گذشته است که پتروچاینا بارگیری نفت ونزوئلا را لغو می‌کند. چین امسال ۳۳۹ هزار بشکه در روز نفت ونزوئلا را وارد کرده که عمدتا از طریق پتروچاینا بوده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نفت چین ونزوئلا تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفجار در بزرگترین کارخانه تسلیحاتی انگلیس

برخی منابع خبری با انتشار ویدئو و تصاویری از وقوع انفجار در کارخانه تسلیحاتی BAE Systems انگلیس خبر می‌دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های انگلیس امروز چهارشنبه از وقوع انفجار در یکی از سایت‌های شرکت صنایع دفاعی بی‌ای‌ئی سیستمز در جنوب ولز خبر داده‌اند.

 

.

 

بی‌ای‌ئی سیستمز که بزرگترین شرکت دفاعی انگلستان است مدعی شد که این حادثه هیچ تلفاتی نداشته است. یک سخنگوی این شرکت گفت حادثه هنوز در دست بررسی است و تحقیقات در خصوص آن ادامه دارد.

سفر وزرای خارجه انگلیس و آلمان به سرزمین اشغالیروسیه تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس را غیرقانونی خواندپافشاری دولت انگلیس بر اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا

این حادثه در سایت شرکت بی‌ای‌ئی سیستمز در منطقه گلاسکود رخ داده است. سرویس‌های اضطراری گفته‌اند که ساعت 10:49 صبح به محل حادثه فرا خوانده شده‌اند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • راهکارهایی برای خرید و فروش انرژی توسط بخش خصوصی در مازندران
  • وقوع انفجار در یکی از سایت‌های بزرگترین شرکت تسلیحاتی انگلیس
  • انفجار در بزرگترین شرکت جنگ افزار سازی انگلیس
  • انفجار در بزرگترین کارخانه تسلیحاتی انگلیس
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • معامله ۵۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • تامین ۶۰ درصد برق کشور از طریق بورس انرژی در سال ۱۴۰۳