Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@07:17:19 GMT

خاویار البرز در راه بازارهای جهانی

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۴۲۲۹

خاویار البرز در راه بازارهای جهانی

معاون سلامت دامپزشکی استان البرز گفت: از ابتدای سال تاکنون 26 کیلوگرم خاویار از البرز به خارج از کشور ارسال شده که این میزان خاویار به عنوان نمونه صادر شده و در صورت تایید، صادرات عمده آن شروع می‌شود.

‌به گزارش ‌ایسنا‌، علیرضا جمالی در نشست مطبوعاتی امروز شنبه 26 مرداد، اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون 23 هزار و 500 قطعه آبزیان زینتی، 168 تن پا و پنجه مرغ، 35 هزار قطعه پولت تخم گذار، 534 تن تخم مرغ خوراکی، پنج هزار و 550 کیلو گوشت مرغ منجمد، هشت هزار و 210 کیلو عسل و 26 کیلو خاویار به عنوان نمونه به کشورهای دیگر از جمله افغانستان، قرقیزستان، عراق و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. صادر شده است.

وی ادامه داد: البرز با 117 مزرعه مرغ تخم گذار و هفت میلیون و 500 مرغ تخم گذار جزو قطب‌های مهم تولید این محصول در کشور محسوب می‌شود و بین 9.5 تا 10 درصد از مجموع تولید تخم مرغ کل کشور در البرز انجام می‌شود.

وی افزود: سالانه بیش از 95 هزار تن تخم مرغ در البرز تولید می‌شود که این میزان بخشی از نیاز کشور را مرتفع می‌کند.

این مسئول با اشاره به وضعیت تولید شیر در البرز خاطر نشان کرد: البرز یکی از استان‌هایی است که در حوزه تولید شیر هم حرف‌های جدی برای گفتن دارد به طوری که این استان با داشتن 104 هزار رأس گاو که 65 هزار رأس آن صنعتی‌ست سالانه بیش از 390 هزار تن شیر تولید می‌کند.

جمالی با اشاره به فعالیت 34 واحد تولید دارو و مکمل‌های دامپزشکی در البرز تصریح کرد: در حال حاضر 42 واحد مکمل سازی، تولید دارو واکسن در البرز فعال است که بیش از 37 درصد نیاز کشور در این حوزه را مرتفع می‌کنند.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون واکسیناسیون یک میلیون و 400 هزار دام سبک و سنگین در استان انجام شده که با این اقدام از شیوع بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌شود.

این مسئول افزود: علاوه براین، برای جلوگیری از شیوع انگل "سی سی اچ اف"، حدود دو هزار لیتر سم به صورت رایگان در اختیار دامداران قرار گرفته است.

وی در خصوص صادرات خاویار تصریح کرد: این میزان خاویار به عنوان نمونه صادر شده و در صورت تایید، صادرات عمده آن شروع می‌شود.

جمالی همچنین به تعداد کشتارگاه‌های استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شش کشتارگاه دام و طیور در استان فعال است که دو مورد از آنها در کرج، سه مورد در ساوجبلاغ و یک مورد نیز در محدوده نظرآباد واقع شده است.

وی به تعداد واحدهای پرورش آبزی هم اشاره کرد و گفت: البرز 137 واحد پرورش آبزی دارد که 90 درصد آنها مجوز دارند ولی از این تعداد 38 مورد فعال هستند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خاويار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید جهانی نفت کاهش یافت

به گزارش قدس آنلاین، داده‌های «سازمان ابتکار داده مشترک» (JODI) نشان داد تولید جهانی نفت خام در فوریه در مقایسه با ژانویه سال ۲۰۲۴، به میزان ۴۷۳ هزار بشکه در روز افزایش یافت زیرا تولید نفت آمریکا پس از تعطیلی‌های مربوط به شرایط جوی نامساعد در ژانویه، بهبود یافت.

این داده‌ها نشان داد تولید نفت عربستان سعودی در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به میزان ۱.۴ میلیون بشکه در روز کاهش یافت. این کشور از ژوئیه سال ۲۰۲۳، کاهش داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز را برای کمک به تلاشهای گروه اوپک پلاس برای تثبیت بازار نفت، اجرا کرده است.

تولید نفت عربستان سعودی در فوریه بر مبنای ماهانه، ۵۵ هزار بشکه در روز افزایش یافت و به ۹.۰۱ میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در هفت ماه گذشته بود.

سعودیها متعهد شده اند که تولید نفت خود را تا پایان ژوئن سال ۲۰۲۴، در حدود ۹ میلیون بشکه در روز نگه دارند. این کشور تاکنون، به تعهد خود عمل کرده و بالاتر از سهمیه تعیین شده خود در توافق اوپک پلاس، نفت تولید نکرده است.

در این بین، آمار JODI نشان داد صادرات نفت عربستان سعودی در فوریه، ۲۰ هزار بشکه در روز در مقایسه با ژانویه افزایش یافت و به ۶.۳۲ میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان صادرات این کشور در سه ماهه اخیر بود.

طبق داده‌های JODI که آمار گزارش شده خود را از تک به تک کشورهای تولیدکننده جمع‌آوری می‌کند، کاهش تولید بزرگ دیگر مربوط به عراق بود که تولیدش، ۳۴۷ هزار بشکه در روز کاهش یافت.

کاهش شدید تولید در عربستان سعودی و عراق که دو تولیدکننده بزرگ اوپک هستند، تا حدودی با افزایش  تولید نفت آمریکا که ۷۴۴ هزار بشکه در روز در فوریه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد کرد، جبران شد.

افزایش تقاضای جهانی برای نفت به بالاترین رکورد فصلی ۵ ساله

داده‌های JODI همچنین نشان داد تقاضای جهانی برای نفت در فوریه نسبت به ژانویه، ۱.۲ میلیون بشکه در روز رشد کرد و به بالاترین حد فصلی پنج ساله رسید که تحت تاثیر تقاضای فصلی بالا برای بنزین و تقاضای بالا برای نفت در هند بود.

تقاضا برای نفت در ۳۸ کشوری که داده‌ها را به JODI گزارش می دهند، در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به میزان ۱.۱ میلیون بشکه در روز افزایش یافت.

رشد ماهانه تقاضا برای نفت، عمدتا ناشی از تقاضای بالاتر برای بنزین و سوخت جت بود؛ به طوری که تقاضا برای بنزین به بالاترین حد فصلی پنج ساله خود رسید. تقاضا برای سوخت جت در فوریه، ۳۰۰ هزار بشکه در روز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت.

داده‌های گردآوری‌شده توسط JODI نشان داد یکی از محرک‌های اصلی افزایش تقاضا برای نفت، تقاضای هند بود که در فوریه، به بالاترین حد خود رسید و همزمان، صادرات محصولات این کشور به بالاترین سطح فصلی افزایش یافت. از سوی دیگر، چین شاهد کاهش تقاضا برای نفت و کاهش فعالیت پالایشگاهی در فوریه بود که زمان برگزاری تعطیلات سال نو چینی بود.

اوپک انتظار دارد تقاضا برای سوخت در تابستان قوی باشد که از رشد مصرف نفت در سال ۲۰۲۴ حمایت خواهد کرد. انتظار می رود تقاضای جهانی بالایی برای نفت در تابستان باشد زیرا مصرف سوخت حمل و نقل در سراسر جهان و در مناطق مختلف با افزایش سفرهای تابستانی و تعطیلات افزایش می یابد. اوپک هفته گذشته اعلام کرد چشم انداز قوی تقاضا برای نفت را در ماههای تابستان می بیند.

اوپک همچنان میزان رشد تقاضای جهانی برای نفت را به میزان ۲.۲ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۴ و ۱.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۵، پیش بینی کرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در مقابل، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در جدیدترین گزارش ماهانه خود، پیش‌بینی رشد تقاضای جهانی در سال ۲۰۲۴ را به میزان ۱۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داد و ۱.۲ میلیون بشکه در روز برآورد کرد که بسیار کمتر از ارزیابی اوپک است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • صادرات خاویار طلایی از مبدا چهارمحال و بختیاری به کشور‌های مقصد
  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  •  سیگنال بازارهای جهانی به دلار تهران
  • پذیرای پیشنهادات و طرح‌های مردم در جهت تحقق شعار سال هستیم
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • بازدید از بناها و محوطه‌های تاریخی البرز ۳۰ فروردین رایگان است
  • تهیه برنامه مدون در حوزه بهبود فضای کسب و کار البرز
  • پاسخ نظامی یا بدرقه با انعطاف ؟ / بازارهای جهانی منتظر واکنش اسراییل به حمله ایران
  • بازارهای صادراتی زعفران را دو دستی تقدیم افغانستان کردیم/ موانع صادراتی برداشته شود