Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج حریرچی، اظهار داشت: ممکن است در برخی موارد، مجبور شویم که به مردم نوبت دهیم و برای انجام اعمال غیراورژانسی در لیست انتظار قرار گیرند. در کشورهای اروپایی هم برای بستری شدن بیماران در بیمارستان مگر در موارد اورژانسی، لیست انتظار و نوبت های چند هفته ای وجود دارد.

وی تصریح کرد: انتظار برای بستری، غیرمطلوب اما پذیرفته شده در سطح کشورهای دنیا است البته نباید فراموش کنیم که بستری در بیمارستان باید برای موارد ضروری درمان باشد اما گاهی می بینیم که به عنوان مثال اگر روز دوشنبه نوبت عمل جراحی بیمار است و این بیمار شنبه از شهرستان به مرکز استان یا تهران سفر کرده، انتظار دارد که همان روز شنبه، در بیمارستان پذیرش و بستری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه اخیرا برخی بیمه شدگان یک سازمان بیمه گر در مورد سقف پذیرش در روزهای پایانی ماه، دچار مشکل شده بودند، افزود: بعضی از بیمه ها، سقفی معین کرده بودند که موجب عدم پذیرش برخی از بیماران شده بود که از حدود سه هفته پیش، وزیر بهداشت دستور داد که این سقف برداشته شود تا بیماران با مشکلات کمتری، پذیرش و درمان شوند.

حریرچی یادآور شد: در سال های اخیر اصلاح هتلینگ بیمارستان ها به عنوان یکی از مهم ترین زیرساخت های تکریم بیماران و ارباب رجوع در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت به گونه ای که حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار متر مربع از فضاهای بهداشتی و درمانی، معادل حدود ۴۵ هزار تخت بیمارستانی فرسوده، نوسازی و بازسازی شد اما به نقطه ایده آل نرسیده ایم.

وی اضافه کرد: از نظر ما به عنوان کادر بهداشتی و درمانی، بیماران مشتری و نفر اصلی بیمارستان ها هستند و فلسفه وجودی بیمارستان ها، ارائه خدمات به بیماران است اما کتمان هم نمی کنم که در برخی موارد، تخطی انجام می شود که برای مقابله با آن چندین راه وجود دارد؛ یکی اینکه مردم به توجیه کادر درمانی بپردازند؛ دیگر اینکه  مسئولان بیمارستان ها را در جریان مشکلات خود قرار دهند و از سوی دیگر نیز برای رسیدگی و مشکلات بیمارستان ها اعم از نحوه برخورد، تامین اقلام مورد نیاز و هزینه های دریافتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت ۲۴ ساعته سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، گفت: مردم در صورت بروز هرگونه مشکلی در حوزه بهداشت و درمان می توانند با این سامانه تماس بگیرند و با کد پیگیری که در اختیار مردم قرار می گیرد، بعد از رسیدگی، نتیجه را به اطلاع آنها می رسانیم.

حریرچی در خصوص رسیدگی بهتر به مشکلات مردم در بیمارستان ها، خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت اخیرا انتصاب بسیار مهمی را انجام داد و دکتر جبارزاده که سابقه چندین دوره نمایندگی مجلس، استانداری و قائم مقامی وزارت کشور را برای شنیدن صدای مردم و انتقال نظرات آنها در محیط های بهداشتی و درمانی را دارد به عنوان نماینده  خود در شورای مردمی نظارت بر کیفیت ارائه خدمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش منصوب کرد که با تشکیل شوراهای استانی، این نظرات مردمی جمع آوری و مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

کد خبر 4694626 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: ایرج حریرچی وزارت بهداشت سامانه 190 وزارت بهداشت سازمان نظام پزشکی جامعه پزشکی اپتومتری حج 98 سازمان غذا و دارو درمان ناباروری زوال عقل سعید نمکی دندانپزشکی جامعه پرستاری سرطان سلامت روان آلزایمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۴۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه گفت: زنده یاد لیلی سماواتی، ۶۱ ساله، اهل و ساکن شهرستان اردبیل که بدنبال سکته مغزی در بخش ICU بیمارستان علوی اردبیل بستری شده بود علیرغم مراقبت‌های درمانی و وجود علائم مرگ مغزی و پس از تشخیص و تایید توسط متخصصین و کوردیناتور‌های واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با رضایت خانواده ایشان، ساعت ۲/۳۰ روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ جهت اهدای عضو به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر