Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@00:44:42 GMT

سوانح منجر به فوت در استان قزوین ۲۴ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۵۰۳۷

سوانح منجر به فوت در استان قزوین ۲۴ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، سومین جلسه کمیسیون ایمنی راههای استان قزوین ظهر شنبه با حضور سردار سید تیمور حسینی رویس پلیس راه کشور، زاهدی استاندار، علی فرخزاد معاون عمرانی، سرهنگ بیگلری رئیس پلیس راه استان، جواد حق لطفی مدیر راهداری در استانداری قزوین برگزار شد.

سرهنگ نصرالله بیگلری در این جلسه اظهارداشت: محورهای مواصلاتی استان قزوین به عنوان راههای ملی از تردد بالایی برخوردار است و روزانه حداقل ۸۳۰ هزار خودرو و حداکثر یک میایون و ۲۵۰ هزار دستگاه خودرو از این استان تردد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ۱۵ درصد حجم ترافیک جاده های کشور در استان قزوین قرار دارد و این استان از نظر میزان تردد در رتبه اول تا چهارم قرار دارد.

سرهنگ بیگلری تصریح کرد: در طول سه سال گذشته بیش از ۷۶۶ میلیون دستگاه خودرو از جاده های استان قزوین عبور کرده اند و ۴ درصد سهم سوانح جاده ای کشور نیز به این استان تعلق دارد.

وی اظهارداشت: بیشتر زمان حوادث جاده ای از ساعت ۱۲ تا هشت شب رخ می دهد و ۳۲.۱ درصد سوانح در راههای شهرستانهاست که ما در مجموع در تعداد سوانح در رده اول هستیم.

رئیس پلیس راه استان قزوین تصریح کرد: اجرای آسفالت میکروسرجسینگ و نصب حفاظ ایمن در راهها، تفکیک لاین رفت و برگشت در محور الموت،  اصلاح شیب شیروانی، تعریض جاده زرشک به رازمیان، اصلاح هندسی تقاطع ضیاء آباد و تعریض محور خیارج به رحیم آباد، اصلاح هندسی تقاطع شال به شامی شاپ، روکش آسفالت نیگویه به دولت آباد و فعال کردن سامانه ثبت تخلفات از کارهایی است که برای کاهش سوانح ضروری است.

وی اظهارداشت: در حال حاضر ۲۹ دستگاه دوربین ثبت تخلفات در راههای استان غیر فعال است و ۶۶ نقطه حادثه خیز در استان نیازمند اصلاح است که باید در دستور کار قرار گیرد.

سرهنگ بیگلری یادآورشد: تعریض و روکش آسفالت کنار گذر قزوین به زنجان در لاین جنوبی، ایمن سازی محورهای پر تردد و پر حادثه روستایی، راه اندازی پایگاه آتش نشانی در عوارضی های استان، تهیه برنامه های آموزشی و فرهنگ سازی رفتار ترافیکی، اصلاح رفتارهای پر خطر، افزایش دوربین های نظارتی، مشارکت در ایمن سازی راهها و تشکیل جلسات کمیسیون ایمنی راهها در شهرستانها از مهمترین برنامه هایی است که می تواند به کاهش حوادث منجر شود.
 

کد خبر 4694664

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس راه قزوین روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف بیرجند مجلس شورای اسلامی مشهد خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱ درصد تصادفات منجر به فوت عابرین پیاده می‌شود

 سرهنگ احسان مومنی گفت: طبق ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی تردد در معابر برای عابرین فقط از گذرگاه عابر و پل‌های هوایی صورت بگیرد.  برابر ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی عابرین پیاده مکلف هستند در هنگام عبور از سطح معابر حتما از پیاده رو عبور نمایند. 

وی افزود: در جا‌هایی که پیاده رو نیست عابرین پیاده باید از سمت چپ معبر و خلاف جهت دیگر وسایل نقلیه عبور نمایند و دلیل آن هم این است که وسایل نقلیه‌ای که از روبرو در حال تردد هستند آن‌ها را ببینند و اگر یک درصد حواس راننده پرت شد و به سمت آنها رفت عابرین بتوانند جان خود را نجات دهند. 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: بر اساس همین ماده ۲۱۵ عابرین پیاده گرامی از پریدن و دویدن ناگهانی در سطح معابر می‌بایست جدا خودداری نمایند. 

سرهنگ مومنی افزود: همچنین تردد عابرین پیاده در سطح معابر بزرگراهی ممنوع است و زمانی که می‌خواهند به سمت دیگر بروند می‌بایست از گذرگاه‌های عابرین پیاده و پل‌های هوایی که به همین منظور تعبیه شده است استفاده نمایند. 

وی گفت: عابر پیاده‌ای که از عرض معابر بزرگراهی عبور می‌کند مسلما اگر تصادفی برای او روی دهد همکاران بنده به او نیز سهم تقصیر می‌دهند. بله عابرین پیاده هم بر اساس ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی در تصادفاتی که از محل‌های ممنوع عبور می‌نمایند سهم تقصیر می‌گیرند. 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت شهر تهران در سال گذشته مربوط به عابرین پیاده بوده است. وقتی این آمار را بررسی می‌کردیم دریافتیم که بالای ۶۰ درصد از این آمار مربوط به تصادفات عابرین در معابر بزرگراهی بوده است. یعنی جایی اتفاق افتاده است که دقیقا عابرین پیاده نباید از آنجا عبود می‌کردند. در تمام این ۶۰ درصد به عابرین پیاده سهم تقصیر داده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • انجام عملیات اصلاح و اجرای شیب شیروانی در آزادراه کرج - قزوین
  • عملیات احداث و اصلاح شیب شیروانی در آزادراه کرج - قزوین
  • چرا قانون حمایت از فرزندآوری منجر به کاهش جمعیت شد؟
  • رشد ۱۰ درصدی حمل بار و کالا در جاده‌های استان قزوین
  • سالم‌سازی همبرگر با کاهش سدیم
  • بهبود کیفیت همبرگر با کاهش سدیم
  • سوانح جاده‌ای خراسان رضوی یک کشته و ۱۲ مصدوم برجا گذاشت
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال
  • ۴۱ درصد تصادفات منجر به فوت عابرین پیاده می‌شود
  • سهم ۴۱ درصدی عابران پیاده در تصادفات منجر به فوت