Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل انجمن بیماری تالاسمی خراسان رضوی گفت: تعداد ۸۵۶ نفر افراد مبتلا به تالاسمی در خراسان رضوی وجود دارند که نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته است.

به گزارش قدس آنلاین، فاطمه پور رجب مدیر عامل انجمن بیماری تالاسمی خراسان رضوی  گفت: تعداد ۸۵۶ نفر افراد مبتلا به تالاسمی در این استان وجود دارند که وجود آزمایش‌هایی قبل از ازدواج و نیز امکان سقط جنین آلوده به بیماری در ۴ هفته ابتدایی بارداری، سبب کاهش تعداد بیماران با تالاسمی ماژور در خراسان رضوی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: پدر و مادری که تالاسمی مینور هستند و یا مادرانی که سابقه تولد نوزاد ماژور را دارند، از خدمات مشاوره‌ای و نیز آزمایش آمینو سنتز بهره می‌برند تا از تولد نوزادان با تالاسمی ماژور جلوگیری به عمل آید.

مدیر عامل انجمن بیماری تالاسمی خراسان رضوی گفت :گاهی پدر و مادر از ابتلای خود به تالاسمی مینور در جریان نبوده و تولد نوزاد ماژور و علائم بیماری نوزاد، والدین را وادار به تماس و مشاوره با مرکز کرده است که بلافاصله پس از معاینه، تحت نظر انجمن قرار می‌گیرند.

پوررجب افزود: جدی‌ترین مساله‌ای که با آن روبرو هستیم، کمبود دارو و نبود کیفیت مناسب در داروهای موجود است که به معضل بزرگی تبدیل شده است و بسیاری از بیماران از تهیه داروهای خود در مضیقه هستند.

او ادامه داد: در حال حاضر ۲ داروی نانوجید که برای بیمه شدگان با قیمت حدود ۳ هزار تومان و دسفرال با قیمت بیمه‌ای ۲ هزار تومان وجود دارد و نیز داروی نیوجید که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نبوده و بیماران برای تهیه آن مبلغ ۱۸ هزار تومان را بابت هر نوبت استفاده پرداخت خواهند کرد.
مدیر عامل انجمن بیماری تالاسمی خراسان رضوی گفت: از تعداد ۸۵۶ نفر افراد مبتلا به تالاسمی، تعداد ۴۸۰ نفر از آنان در مشهد زندگی می‌کنند که با وجود زائر و مهاجران به مشهد، این تعداد نوسان خواهد داشت.
پوررجب افزود: شهر بزرگی، چون مشهد از نبود مرکز ام آر آی مختص بیماران تالاسمی رنج می‌برد و افراد مبتلا باید درد بیماری و مشکلات سفر و هزینه‌های راه را به جان خریده و به شهر دیگری به جهت انجام ام آر آی سفر کنند.
او تصریح کرد: شهرهای مرزی خراسان رضوی به علت پایین بودن سطح فرهنگ و وجود اذهاب مختلف و مهاجران افغانستانی که از اطلاع کافی نسبت به این بیماری برخوردار نیستند، بیشترین آمار را در خصوص ابتلا به بیماری تالاسمی در اختیار دارند.
مدیر عامل انجمن بیماری تالاسمی خراسان رضوی گفت: این انجمن توسط کمک‌های مردمی فعال بوده و هم اکنون دست نیاز انجمن به سمت خیرین و افراد فعال در این حوزه دراز بوده تا به گرمی فشرده شود. منبع: باشگاه خبرنگاران انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کاهش بیماری تالاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده مرکز پزشکی حج در هلال احمر خراسان رضوی امروز گفت: فشار خون و دیابت به عنوان شایع‌ ترین بیماری‌ ها میان متقاضیان حج تمتع امسال استان شناخته شده است.

  محمد رضا واحدی جو افزود: طبق بررسی های پزشکی انجام شده ۱۵ تا ۲۰ درصد متقاضیان حج امسال استان خراسان رضوی به فشار خون و ۱۰ تا ۱۵ درصد به بیماری دیابت مبتلا هستند.   وی شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی را ۹ هزار و ۵۶۷ نفر اعلام کرد که چهار هزار و ۳۶۵ نفر از این متقاضیان مرد و پنج هزار و ۲۰۲ نفر زن هستند و در قالب ۶۷ کاروان راهی زیارت خانه خدا می‌ شوند.   نماینده مرکز پزشکی حج در هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه متوسط سنی این متقاضیان ۵۶ سال است، گفت: معاینات پزشکی کلیه این متقاضیان انجام شده و ۱۸ نفر به دلیل عدم توانایی جسمی و مسائل پزشکی فاقد استطاعت بدنی تشخیص داده شده و با سایر متقاضیان جایگزین شدند.   وی بیان کرد: تزریق واکسن متقاضیان حج تمتع نیز از هفته آینده آغاز می شود که تزریق واکسن مننژیت برای کلیه افراد اجباری و سایر واکسن ها از جمله آنفلوانزا بر اساس توصیه پزشکان تزریق خواهد شد.   نخستین کاروان اعزام متقاضیان حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۲ خرداد جاری ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • انتصاب اعضای کارگروه همایش «حکیم طوس»
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • کاهش حوادث کار در خراسان رضوی
  • رتبه اول خراسان رضوی در تعداد حافظ و قاری بین‌المللی
  • اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • گرامیداشت مدیر عامل فقید مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی
  • اعزام بیش از ۹ هزار زائر از خراسان‌رضوی به سرزمین وحی