Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که به زودی دستورالعمل صدور جواز استخراج رمز ارزها نهایی می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سعید زرندی در جمع فعالان رمز ارزها گفت: در گذشته در مواجه با فناوری‌ها و کسب و کارهای نوین عکس‌العمل ها مثبت نبود و زمان زیادی می‌گذشت تا با این حوزه‌ها کنار بیایند اما اکنون نگاه حاکم بر فناوری نوین در مجموعه دولت و این وزارتخانه مثبت است و باید ازفرصت‌های این حوزه استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی زرندی : در موضوع رمز ارزها، دولت با سرعت بهتری عمل کرد و نسبت به دیگر فناوری‌ها، به نسبت خوب و به‌موقع عمل شد و تلاش شد تا به جای مقابله با این بخش، برای آن چارچوب و قانون مشخص شود.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت تاکید کرد: در اقتصاد آینده دنیا، رمز ارزها نقش مهمی را خواهند داشت و می‌خواهیم این صنعت در کشور شکل بگیرد.

وی گفت: باید از زیرزمینی شدن فعالیتها جلوگیری کرد و در این راستا دستورالعمل صدور جواز استخراج رمز ارزها، پس از مشورت با صاحب نظران و فعالان این بخش، نهایی می‌شود.

زرندی تصریح کرد: در موضوع استخراج رمز ارزها، سرعت در زمان صدور مجوز خیلی اهمیت دارد و در این مسئله دقت لازم خواهد شد.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت تاکید کرد: با قانونی شدن فعالیت این بخش، کسب و کارهای جدید دیگری هم شکل خواهد گرفت بطوریکه در زمینه تولید ماینر، سیستم‌های خنک کننده، طراحی فارم‌ها و... نیز برخی وارد کار شده‌اند.

قیمت برق استخراج رمز ارز قابل چانه‌زنی است

وی در پاسخ به انتقاد فعالان تولید رمز ارزها از قیمت تعیین شده انرژی گفت: در مرحله اول، آنچه برای ما مهم بود قانونی شدن و در چارچوب قرار گرفتن این کسب و کار است.

زرندی توضیح داد: بعد از تدوین دستورالعمل صدور جواز و تعیین سقف صنعتی شدن استخراج ارز رمزها و فعالیت قانونی این بخش، با هم‌فکری و همراهی سایر بخش‌های مرتبط همچون وزارت نیرو، می‌توان راه توسعه و حل مشکلات این صنعت را دنبال کرد.

در این جلسه صاحب نظران و فعالان استخراج رمز ارزها، نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری استخراج رمز ارزها ارائه کردند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیت کوین ارز مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان

 جواد آخندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت صادرات زعفران افغانستان طی سال ۱۴۰۲ حدود ۶۷ تُن با ارزش ۴۹ میلیون دلار می‌باشد.

به گفته او، بیشترین صادرات زعفران افغانستان به کشورهای هندوستان، عربستان سعودی، اسپانیا، امارات متحده عربی، آلمان، آمریکا اندونزی، ترکیه و انگلستان صورت گرفته است‌.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان‌ افزود زعفران افغانستان دارای کیفیت عالی و در جهان مقام نخست را دارد.

از زمانی که کشت زعفران به عنوان جایگزین کوکنار از سوی نهادهای کمک‌کننده مطرح شد و کارزارهایی برای رشد تولید آن راه‌اندازی شد.

در افغانستان در سال‌های گذشته ولایت‌های هرات در غرب، بلخ، فاریاب و سرپل در شمال، قندهار و ارزگان در جنوب و دایکندی در مرکز افغانستان به ترتیب بیش‌ترین میزان تولید زعفران را داشته‌اند.

گفتنی است حدود ۹۰ درصد مجموع زعفران در افغانستان در ولایت هرات، تولید می‌شود.

در سال ۲۰۱۸ حکومت پیشین واردات زعفران و پیاز را با هدف حفظ جایگاه جهانی، پایداری کیفیت، ارزش‌افزایی و گسترش تولید زعفران افغانستان ممنوع کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اختلال در سامانه صدور پروانه وزارت بهداشت از زبان متقاضیان
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • بلیط کنسرت ارزان می‌شود
  • نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله ایران
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد
  • جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت
  • نتیجه جلسه وزیر صمت با شورای رقابت چه بود؟
  • صدور ۹۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی در تربت حیدریه
  • استخراج بیش از ۲میلیون تن زغال سنگ کک شو از معادن خراسان جنوبی
  • استخراج ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تُن زغال سنگ از معادن خراسان جنوبی