Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@02:15:22 GMT

ادعای دو برابر شدن سود سهام تاصیکو

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۶۰۰۶

ادعای دو برابر شدن سود سهام تاصیکو

مدیر عامل هلدینگ صدر تامین با اعلام خبر عرضه دو شرکت صنایع سرام آرا و ذغال سنگ پرورده طبس در بازار سرمایه در سال جاری، گفت: شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین (تاصیکو) درآمد هر سهم (EPS) را به بیش از دوبرابر افزایش خواهد داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین، غلامرضا سلیمانی، مدیر عامل هلدینگ صدر تامین اظهار کرد: این شرکت در اردیبهشت امسال به عنوان پانصد و سی دومین شرکت در فهرست بازار دوم بورس با نماد تاصیکو در بخش استخراج کانی‌های فلزی درج و با کشف 220 تومان به ازای هر سهم توسط شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) عرضه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: در حال حاضر قیمت هر سهم حدود 275 تومان است که این موضوع بیانگر ارزش های قابل رشد قیمت سهام را در چهار ماه و ماه های آتی است. 

وی با توضیح شرکت‌های تشکیل دهنده تاصیکو گفت: شرکت سرمایه گذاری صدر تامین شامل 12 شرکت مدیریتی و13 شرکت وابسته است. این شرکت به عنوان یکی از هلدینگ‌های اصلی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی مطرح بوده است و در حوزه های صنایع معدنی، فلزی و غیر فلزی فعالیت های اثر گذاری را برنامه ریزی و اجرا می کند. شایان ذکر است ارزش سبد سرمایه‌گذاری تاصیکو شامل شرکت‌های بورسی و غیر بورسی تا پایان خرداد ماه 98 بالغ بر 9300 میلیارد تومان است و ارزش کل بازار تاصیکو 5452 میلیارد تومان برآورد می شود.

صنایع معدنی، عاملی برای خروج کشور از سیاست تک محصولی

مدیر عامل هلدینگ صدر تامین با تاکید بر این موضوع که معدن و صنایع معدنی بخش‌های مهمی در کشور هستند که در شرایط فعلی که صنایع نفتی با محدودیت های روبه رو شده‌اند افزود: این صنایع می‌توانند نقش مهمی را در توسعه اشتغال و محرومیت زدایی به وسیله توسعه متوازن را دنبال کنند و در نهایت ارزش افزوده بیشتری را در کشور ایجاد کند. 

سلیمانی با تشریح چشم انداز در دوره مدیریتی جدید، گفت: بنده و همکاران‌ام به دنبال این هستیم که شرکت را در تکمیل زنجیره ارزش و زنجیره تامین حوزه‌های اصلی فعالیت شرکت شامل مس، فولاد، طلا و فلزات و کانی‌های گران‌بها و کمیاب به یک هلدینگ تخصصی تبدیل کنیم. همچنین این هلدینگ پیشرو در حوزه صنایع معدنی ، فلزی و غیر فلزی باید در بازار رده اول و دوم فولاد و مس و طلا حضوری فعال و اثرگذار داشته باشد. بنا به گفته مدیر عامل تاصیکو در این دوره مدیریت جدید تلاش خواهیم کرد EPS تاصیکو با افزایش مناسب و قابل قبولی برخوردار شود. بنابراین اعلام می کنیم EPS را دوبرابر خواهیم کرد. 

بهره‌برداری از پروژه های تاصیکو و شرکتهای تابع

مدیر عامل هلدینگ صدر تامین در تشریح برنامه های جامع توسعه این هلدینگ، افزود: طرح انتقال کارخانه پشم شیشه به منطقه ویژه اقتصادی شیراز، طرح اکتشاف و بهره برداری از معادن قلقه طلای کردستان، طرح اکتشاف و بهره برداری از معادن پلی متان سیستان و بلوچستان، اجرای پروژه سولفات پتاسیم و طرح افزایش تولید نمک شرکت معدنی املاح ایران، پروژه فراوری مواد اولیه جمبزه شرکت فرآورده‌های نسوز ایران، پروژه تولید بلوک و پنل‌های بتونی سبک گازی و ملات خشک کارخانه خاک چینی ایران و ... از جمله مهمترین پروژه‌های گروه تاصیکو بوده و امید است تا پایان سال جاری و نهایتا در سال 1399 تکمیل و به بهره ورداری می رسد. 

ورود ذغال سنگ پرورده طبس و صنایع سرام آرا به بورس و فرابورس

سلیمانی خاطر نشان کرد: در راستای سیاست های دولت، بخصوص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و توسعه رویکرد سهام‌داری و ایجاد ارزش افزوده های مناسب بخصوص در بازار سرمایه مقرر است سهام 2 شرکت ذغال سنگ پرورده طبس به بورس و صنایع سرام آرا به فرابورس عرضه شود. 

در این دوره طی امضای تفاهم نامه همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد مواد پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بحث گسترش و نفوذ فن آوری های نو را در بنگاه ها تابعه برنامه ریزی و اجرا می‌کنیم. براین اساس مشارکت در چند شرکت دانش بنیان و راه اندازی یک شتاب دهنده در حوزه معدنی، فلزی و غیر فلزی در گروه تاصیکو از دیگر برنامه‌هایی است که به طور جدی اجرا می‌کنیم.

لزوم افزایش سرمایه تاصیکو 

سلیمانی در خصوص لزوم افزایش سرمایه تاصیکو، گفت: افزایش سرمایه یکی دیگر از اهدافی است که با حمایت شستا از محل انباشت سود بتوانیم سرمایه فعلی شرکت را افزایش دهیم. شایان ذکر است بخش قابل توجهی از افزایش سرمایه موصوف در خصوص اجرای طرح های توسعه ای و بهینه سازی پرتفوی هلدینگ صرف خواهد شد. 

سلیمانی در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌هایی را به منظور مشارکت مداوم و تشویق سهام داران دنبال می‌کنید؟، گفت: مهمترین برنامه افزایش سود قابل پیش¬بینی است همچنین بر اساس سیاست‌های کلی شستا افزایش بهره‌وری و توزیع سودهای حاصله را به منظور همراهی سهام داران در دستور کار قرار داده ایم. 

 تحقق برنامه های مدنظر شستا از سوی شرکت های تابع

سلیمانی با اشاره به گزارش های سه ماهه منتهی به 31 خرداد ماه سال 1398 شرکت‌های تابعه، گفت: عمده شرکت‌ها بودجه و برنامه مصوب را محقق کرده‌اند. براین اساس در کل 36 درصد از خالص بودجه سال مالی 1398 محقق شده است و نسبت به دوره مشابه سال گذشته از درصد افزایش 249 درصدی برخوردار بوده است. گفتنی است برخی از شرکت‌ها بیش از 60 درصد سود سالیانه برنامه را محقق کردند. همچنین شرکت های تابعه در موارد فوق که شامل عملکرد تولید، فروش و سود محقق شده‌ سه ماهه بخش بزرگی از برنامه‌های سالانه خود را محقق کرده‌اند.

همکاری های مشترک داخلی با نهادهای اثرگذار در حوزه های معدنی 

مدیرعامل تاصیکو در ادامه با تاکید بر نقش همکاری نهادها و ارگان‌ها افزود: همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان نوسازی معادن بسیار موثر خواهد بود. بر اساس رایزنی های صورت گرفته در بخش اکتشافات در کنسرسیوم ها شرکت کرده‌ایم؛ همچنین در بخش نوسازی نیز با معاونت علمی و فناوری به دنبال این هستیم که فناوری بنگاه‌ها را افزایش دهیم. در بخش تسهیلات نیز هلدینگ در 30 درصد پروژه‌های مشارکت می‌کند و مابقی تامین سرمایه به وسیله بازارهای مالی، بازار سرمایه و بانک‌ها دنبال می‌شود. تا کنون نیز همکاری های مناسبی از سوی بانک ها، استانداری‌ها، واحدها و شرکت‌ها همکاری‌های لازم صورت گرفته و امیدوارم با تلاش مضاعف ارزش افزوده را افزایش دهیم. 

توجه ویژه به بازار های بین المللی و تخصیص حداقل 30درصد تولیدات به صادرات 

سلمیانی با اشاره به موضوع صادرات در زیر مجموعه‌های هلدینگ، گفت: در شرایط جدید تحریمی و به ویژه تحریم شدن صنایع فلزی محدودیت‌هایی برای صنایع وابسته ایجاد شده اما همه‌ی تلاش ما این بوده تا با شناسایی مسیرهای جدید و تدابیر مدیریتی صادرات را گسترش دهیم. در سه ماهه امسال بخشی از صادرات را محقق کردیم اما بر اساس برنامه های ما در تلاش هستیم 30 درصد از حجم تولید را صادر کنیم. در این مسیر استفاده ازظرفیت‌های مناطق آزاد و بازار کشورهای همسایه و بازار هدف‌ها از برنامه‌های راهبردی است. همچنین تولید مشترک با کشورهای همسایه در بخش معدن و همچنین بکارگیری فناوری از دیگر راهبردها است تا بتوانیم با این ظرفیت سازی توسعه صادرات را رونق بخشیم. وی اضافه کرد: افزایش ظرفیت و کاهش قیمت‌ها از برنامه‌های دیگری است که ما دنبال می‌کنیم اما باید توجه داشت که برخی از شرکت‌ها به دلیل نیازهای داخلی محدودیت‌هایی برای صادرات دارند با این حال ما با اولویت قرار دادن تامین داخلی به دنبال رسیدن به سهم 30 درصدی صادرات تا پایان سال هستیم.

افزایش سطح پایداری و توانمدی شرکت های گروه تاصیکو

سلیمانی خاطر نشان کرد: در راستای حفظ و افزایش سطح حضور فعالیت شرکت های گروه سیاست های اجرایی بسیار مهم و اساسی برنامه ریزی و اجرا شده است که شامل بهینه سازی موئلفه های قیمت تمام شده محصولات، کاهش و بهینه سازی هزینه های مالی، بهینه های ذخایر راهبردی کالا و مواد اولیه، جایگزینی مواد خارجی مورد نیاز با مواد داخلی، افزایش کیفیت محصولات، ارتباط دانشگاه و صنعت با رویکرد رونق تولید، ارز آوری حاصل از صادرات موثر و مستمر و ... است.

اهمیت مقوله جانشین پروری و توجه ویژه به جوانان

سلیمانی گفت: با عنایت به تحولات حاکم و نافذ بر فضای کسب و کار کشور و لزوم به افزایش سطح بکارگیری از نیروهای جوان تحصیل کرده، پرتلاش، تعهد و متخصص مقوله جانشین پروری و بکار گیری از جوانان متعهد و متخصص در پست های کلیدی، تصمیم ساز و اثرگذار از مهمترین برنامه های این هلدینگ است.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف

مجید عشقی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توضیح داد: سال گذشته در حوزه‌های مختلف پذیرش دانش‌بنیان‌ها را داشتیم.

وی اعلام کرد: برای ورود سایر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال به بازار سرمایه در نظر داریم شناسایی دارایی‌های نامشهود آنها در صورت‌های مالی به رسمیت شناخته شود.

عشقی افزود: برای این کار ترکیب هیئت پذیرش را تغییر دادیم و افرادی که با این فرآیند آشنایی دارند در هیئت پذیرش حضور خواهند داشت.

رئیس سازمان بورس تصریح کرد: همچنین در تلاش هستیم که روند پذیرش این شرکت‌ها در بازار سرمایه سرعت بگیرد.

به گفته وی؛ گاهی اوقات در بدنه اقتصادی کشور تصمیماتی بدون در نظر گرفتن اثرات بر سایر بخش‌ها اتخاد می‌شود. وقتی نرخ سود بانکی را به ۳۰ درصد می‌رسانند، این موضوع اثرات جدی بر بازار سرمایه و نرخ تأمین مالی بنگاه‌ها می‌گذارد.

عشقی تأکید کرد: بخشنامه‌هایی که به یکباره ابلاغ می‌شود هم سهامداران را غافلگیر می‌کند که مشارکت مردم با غافلگیر شدن آنها محقق نمی‌شود.

رییس سازمان بورس خاطرنشان کرد: تصدی‌گری دولت در برخی شرکت‌ها و تغییرات ممتد مدیران در بنگاه‌های اقتصادی، مخاطرات جدی برای شرکت‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری دارد.

وی اعلام کرد: برنامه داریم در سال ۱۴۰۳ شرکت‌ها را براساس رعایت دستورالعمل حاکمیت شرکتی رتبه‌بندی کنیم.

شرکت‌های کوچک از سکو‌های تأمین مالی جمعی استفاده کنند

عشقی اظهار کرد: در حال حاضر شرکت‌های کوچک برای تأمین مالی می‌توانند از سکو‌های تأمین مالی جمعی استفاده کنند و برای تأمین مالی‌های متوسط هم در نظر داریم خطی برای تأمین مالی تعریف کنیم.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توضیح داد: نرخ تورم تجمعی از سال ۹۹ تاکنون بیش از ۳۰۰ درصد بوده، این در حالی است که قیمت سهام به‌صورت متوسط ۲۵ درصد زیر قیمت اوج سال ۹۹ است. ضمن آنکه در حال حاضر برخی سهام نصف آن قیمت‌ها هم نیست.

وی گفت: یکی از دلایل اصلی عقب ماندگی بازار از تورم و بازار‌های موازی کاهش سودآوری شرکت‌ها به دلیل افزایش بهای تمام شده آنها است. به عبارتی میزان سرمایه‌گذاری که در شرکت‌ها انجام می‌شود متناسب با سودآوری آنها نیست و اگر این روند ادامه پیدا کند، سرمایه‌گذاری جدیدی در این صنایع انجام نمی‌شود.

عشقی افزود: نکته دیگر اینکه سود خالص شرکت‌ها در آخرین فصل، ۱۳ درصد کاهش یافته و باعث شده جلوی رشد سهام آنها گرفته شود.

رییس سازمان بورس تصریح کرد: معمولا بورس با یک فاصله‌ای از بازار‌های موازی حرکت می‌کند. این فاصله ۶ ماه و حتی یک سال و دو سال است.

پرونده‌های تخلفاتی شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در دست بررسی است

وی اعلام کرد: پرونده‌های تخلفاتی شرکت‌هایی که اسفند ماه سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در دست بررسی است. اغلب این شرکت‌ها با کمبود نقدینگی مواجه هستند. در دستور کار است که تا خرداد مرحله پایانی سود سهام عدالت پرداخت شود.

عشقی اظهار کرد: گواهی سپرده شمش را از طریق بورس کالا تعریف کردیم و صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا، گواهی سپرده شمش را از معادن طلا خریداری می‌کنند و افراد هم واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق طلا را می‌خرند.

رییس سازمان بورس در برنامه صف اول تاکید کرد: در سال گذشته ۱۶ هزار میلیارد تومان از شرکت‌های تولید کننده طلا خریداری شد. همچنین در این راستا هم خزانه بورس کالا افتتاح شد.

عشقی خبر داد: برای کاهش هیجانات ناشی از ناآرامی‌های سیاسی دامنه نوسان را محدود کردیم و این موضوع برای روز چهارشنبه هم تمدید شده است. همچنین خبر دیگر اینکه ۲۰۰ شرکت در مرحله پذیرش بورس و فرابورس هستند و در حال بررسی درخواست‌ها هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده سهامداران و فعالان بازار سهام به رییس مجلس
  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • مشکل بزرگ واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک‌ها و هلدینگ‌ها
  • گلایه رئیس سازمان بورس از سود بانکی ۳۰ درصدی؛ مردم به سمت سهام نمی‌آیند!
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • خبر مهم عشقی درباره زمان پرداخت مرحله سوم سود سهام عدالت
  • ۲۰۰ شرکت در راه بازار سهام
  • زمان پرداخت مرحله سوم سود سهام عدالت
  • جزئیات جدید از واریز سود سهام عدالت
  • تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف