Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@19:19:51 GMT

۵۷ درصد مشترکان آب سقف الگوی مصرف را رعایت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۶۵۸۲

۵۷ درصد مشترکان آب سقف الگوی مصرف را رعایت می‌کنند

مسعود خشایی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز در سرسرای همایش گیت بوستان افزود: این رقم در اهواز ۴۲ درصد است یعنی تعداد مشترکان کم مصرف در این شهر ۱۵ درصد کمتر هستند.

وی گفت: مصرف آب در اهواز بالاتر از میانگین کشوری است که بخشی از این افزایش مصرف به دلیل شرایط اقلیمی، و بخشی از آن ناشی از الگوی اشتباه مصرف است؛ میانگین مصرف آب در اهواز به ازای هر نفر در ماه ۱۶ متر مکعب تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: همچنین میزان مصرف مشترکان بد مصرف در کشور در حوزه آب چهار درصد است، اما این رقم در اهواز ۱۴ درصد است.

بازسازی شبکه آب و فاضلاب اهواز در اولویت مدیرعامل جدید باشد

وی در ادامه با بیان اینکه اهواز به لحاظ آب و فاضلاب شرایط ویژه‌ای دارد گفت: بازسازی شبکه آب و فاضلاب اهواز باید در اولویت کار مدیرعامل جدید آبفای اهواز باشد.

خشایی با اشاره به اینکه باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای ارتقای شرایط استفاده کرد افزود: اصلاح شبکه فاضلاب، بازسازی تصفیه خانه شماره ۲ اهواز و افزایش مخازن ذخیره آب باید در دستور کار مدیرعامل جدید قرار گیرد؛ ظرفیت مخازن ذخیره اهواز نسبت به میزان مصرف کمتر است.

وی با اشاره به توجه وزارت نیرو به مشکلات آب و فاضلاب اهواز بیان کرد: در بین ۳۱ مرکز استان کشور تنها سه کلانشهر اهواز، مشهد و شیراز دارای شرکت‌های آب و فاضلاب مجزا از استان هستند.

خشایی با بیان اینکه اهواز دارای ۴۵۰ هزار مشترک آب و ۴۰۰ هزار مشترک فاضلاب است و از این رو جزو کلانشهر‌های با بیشترین مشترک است، افزود: برای ارتقای شبکه آب و فاضلاب اهواز تلاش‌هایی صورت گرفته، اما متناسب با نیاز‌ها نبوده است.

معاون آب و فاضلاب کشور بیان کرد: در سیل اخیر خسارت‌های زیادی به زیرساخت‌های شبکه آب و فاضلاب اهواز وارد شد و مسئولان شبانه روز تلاش کردند تا بخشی از این خسارت‌ها را جبران کنند، اما در نهایت مردم میزان خدمات ارایه شده را مورد ارزیابی می‌کنند.

فروردین امسال در جریان سیل خوزستان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کلانشهر اهواز، پس از پس زدگی مکرر فاضلاب در این شهر با انتقادات زیادی روبه رو، و از این سمت برکنار و صادق حقیقی پور مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان با حفظ سمت، سرپرستی شرکت آبفای اهواز را عهده دار شد. گفته می‌شود بیش از ۵۰ نقطه در اهواز دچار پس زدگی گسترده و نقطه‌ای است.

در این آیین از فردوس کریمی مدیرعامل پیشین شرکت آب و فاضلاب و صادق حقیقی پور سرپرست این شرکت تقدیر و بهنام مریدی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آبفای اهواز معرفی شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شبکه آب و فاضلاب الگوی مصرف تصفیه خانه وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در جهت ایجاد تعادل فشار آب در شبکه توزیع آبرسانی در غرب و شرق شهرکرد عملیات اجرایی زون‌بندی با اجرای رینگ‌های اصلی شروع شد.

وی هدف از اجرای طرح زون‌بندی شبکه آب آشامیدنی را توزیع عادلانه آب در تمامی مناطق شهر عنوان کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای تأمین آب آشامیدنی مردم با تمام توان به تلاش‌های جهادی و شبانه‌روزی خود ادامه خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از جمله دلایل دیگر لزوم زون‌بندی توپوگرافی شهر شهرکرد است که اختلاف ارتفاع در نقاطی به ۱۵۰ متر هم می‌رسد.

کریمی عنوان کرد: شبکه آب آشامیدنی شهر شهرکرد از طریق مخازن ذخیره دوازده گانه که گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارند تغذیه می‌شود.

وی با اشاره به انجام عملیات آبرسانی برای کوی شهرداری و سرچشمه‌ها در غرب شهرکرد و همچنین معلم و بروم پهنه در شرق شهر خاطرنشان کرد: به علت توسعه شهر در قسمت‌های جدید و نیاز آب بیشتر، شبکه آبرسانی شهرکرد و لوله‌ها کار شده برای آینده‌نگری نیاز به تقویت دارند که این کار در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: پس از احساس نیاز به انجام زون‌بندی شبکه آبرسانی در بخش‌های مختلف شهرکرد برای انجام مطالعات تخصصی این کار به مشاور واگذار شد، با تکمیل مطالعات و تصویب در شورای فنی، پیمانکار تعیین و قرارداد منعقد شد.

کریمی بیان کرد: در ادامه کار مصالح و اتصالات مورد نیاز نیز تهیه و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با نظارت مدیریت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری شهرداری و پلیس راهور هر چه سریع‌تر این مهم انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از آنجایی که حفاری ترانشه، لوله‌گذاری و بازسازی معابر زمان‌بر است از صبر و شکیبایی شهروندان محترم و همیشه همراه سپاسگزاریم.

کریمی تصریح کرد: هم اکنون شرکت آب و فاضلاب به ۸۷ هزار مشترک در شهر شهرکرد آبرسانی می‌کند.

کد خبر 6086046

دیگر خبرها

  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • کم مصرفان برق خانگی، خودرو جایزه می‌گیرند!
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • افزایش ۶۷ درصدی شناسایی انشعاب غیرمجاز آب در گیلان
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد
  • قطعی ۱۲ ساعته گاز در برخی مناطق رشت و خمام