Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: میزان فروش شرکت‌های دانش‌بنیان در مازندران در سال ۱۳۹۷ در حوزه فناوری، ۱۱۱ میلیارد تومان و میزان صادرات نیز ۴ میلیون یورو بوده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: میزان فروش شرکت‌های دانش‌بنیان در مازندران در سال ۱۳۹۷؛ در حوزه فناوری، ۱۱۱ میلیارد تومان و میزان صادرات نیز ۴ میلیون یورو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران در آئین تجلیل و تکریم از خبرنگاران، با تبریک روز خبرنگار، خواستار توجه بیشتر رسانه‌ها به حوزه علم و فناوری شد و افزود: رسانه‌ها در حوزه علم و فناوری باید به نیاز جامعه توجه کنند و با توجه به رشد فعالیت در حوزه کسب و کارهای نوپا «استارتاپ‌ها» نیاز به رسانه خبری فعال با این موضوع وجود دارد.
وی با اشاره به راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران، تصریح کرد: این صندوق به افراد برای پیاده‌سازی ایده‌ها کمک می‌کند.
معتمدزادگان با اشاره به ماهیت تخصصی پارک علم و فناوری و حمایت‌های ویژه‌ای که از صاحبان فناوری در شرکت‌های دانش‌بنیان دارد، حتی رسیدگی به شکایت‌های این بخش را نیازمند قضات و بازپرس‌های ویژه دانست که از قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه مطلع باشند.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه مازندران استان گسترده‌ای است؛ طراحی پلتفرم‌(platform)های غیرفیزیکی را ضروری دانست تا برخی از خدمات از طریق این پلتفرم ارائه شود.
وی از راه‌اندازی شبکه نوآوری و فناوری مازندران (مینونت) خبرداد که افراد حقیقی یا حقوقی می‌توانند در این شبکه عضو شوند؛ در واقع مینونت یا شبکه نوآوری و فناوری مازندران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری مازندران و پارک علم و فناوری مازندران محیطی را برای پیشرفت و توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری ایجاد و از شکل‌گیری و رشد استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوین در استان حمایت می‌کند.
معتمدزادگان خاطرنشان کرد: در حال عضوگیری هستیم و هنوز مینونت رونمایی نشده است، اکنون دقت خود را بر روی محتوای آن قرار داده‌ایم تا در زمان مناسبی و طی مراسمی، رونمایی شود. تاکنون نیز بیش از ۲۰۰ نفر عضو این شبکه شده‌اند.
وی از همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران، نماینده نور و نوشهر در مجلس شورای اسلامی و استاندار مازندران در تسهیل روند تکمیلی پروژه خیرساز مرکز رشد نوشهر قدردانی کرد، همچنین از همکاری خوب اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران برای اختصاص یک فضای مشترک جهت فعالیت‌های شرکت های فناور و دانش بنیان در شهرستان آمل، و از زحمات سعید آرام در اختصاص محیطی به فعالیت استارتاپ‌ها در شهرستان ساری که در راستای ماموریت‌های بهزیستی نیز باشد؛ قدردانی کرد.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران از فعالیت دوباره انجمن علمی پارک علم و فناوری و مراکز رشد ایران خبر داد که به همت پارک مازندران صورت گرفت و شعبه‌ای از آن نیز در همین استان ایجاد شده است.
به گفته وی کار این انجمن آن است که اکوسیستم نوآوری را فعال‌تر کند و توانمندی مدیران پارک‌ها را ارتقا دهد و همچنین به "بین‌المللی‌سازی" پارک های علم و فناوری کمک کند.
معتمدزادگان از همکاری دوسویه پارک علم و فناوری با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری سخن گفت؛ با این توضیح که دانشگاه کشاورزی ۲.۵ هکتار از زمین خود را به پارک علم و فناوری واگذار کرده است تا با استقرار شرکت های فناور و دانش بنیان، اکوسیستم نوآوری و فناوری در کنار دانشگاه ایجاد شود. "این شرکت‌ها تنها می‌توانند برابر طرحی که در حوزه نوآوری و فناوری ارائه داده‌اند فعالیت کنند. زمین واگذارشده از اموال دولت است".
وی با بیان اینکه ۱۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری مازندران در حال فعالیت هستند؛ عنوان کرد: ۶ مرکز رشد در شهرهای بهشهر، ساری، سیمرغ، آمل، نوشهر و تنکابن راه‌اندازی شد که در حال تعمیق فعالیت این شرکت‌ها هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به اهمیت تجاری‌سازی شرکت‌ها عنوان کرد: در ابتدای این راه هستیم و باید گام‌های موثرتری برداریم تا به اهداف تعیین‌شده نزدیک شویم.



منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین مزیت جمهوری اسلامی وجود نیروی جوان و نخبه است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر معاون اول رییس جمهور عصر سه شنبه با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن حضور در سیزدهمین نشست هیات امنا، از جدیدترین دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل و نقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن آور شرکت‌های دانش بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رییس جمهور همچنین در سیزدهمین نشست هیات امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت شرکت کرد و در این جلسه رییس پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس و اعضای هیأت امنا به تشریح مشکلات، درخواست‌ها و مسائل خود پرداختند.

مخبر در این نشست با تاکید براینکه پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک‌های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های مهم اقتصادی و تجاری بین المللی، باید شرکت‌های دانش بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

معاون اول رییس‌جمهور تاکید کرد: بزرگترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به عملیات افتخارآمیز و مقتدرانه اخیر سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی اظهار داشت: پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل برای اداره و حل مسائل کشور هستند که باید بستر فعال شدن بخش خصوصی با تکیه بر این شرکت‌ها و جوانان تحصیل کرده فراهم شود.

مخبر تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رییس جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بسترهای دانش بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ماموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

مخبر همچنین با تاکید براینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان و تلاش‌های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می‌کنیم که تمام مشکلات و مسایل کشور توسط این جوانان حل شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسأله با مراجعه به نیروی‌های نخبه، جوان، با انگیزه، دیندار و وطن پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن، با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت‌های دانش بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رییس جمهور برای فعال کردن بیش از پیش حرکت و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان همواره تاکید کرده‌اند و دستورات لازم را در این زمینه داده‌اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری‌های دانش بنیان، هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیروهای جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی تاکید کرد: وزارتخانه‌ها موظف هستند حمایت و حرکت دانش بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسایل و خواست‌های این شرکت‌های دانش بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها باید به محصولات و دستاوردهای این شرکت‌ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می‌شود.

معاون اول رییس جمهور به نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیروهای نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش‌های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش‌های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جایی که در برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می‌شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیلکرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می‌شود.

براساس این گزارش، در حین این بازدید سه ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 6080351 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • پارک فناوری پردیس به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • مخبر: پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • بزرگترین مزیت جمهوری اسلامی وجود نیروی جوان و نخبه است