Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

خادمی از سفر معاون رییس جمهور به استان آذربایجان‌شرقی و بازدید از زیرساخت‌های حمل و نقل این استان خبر داد و گفت: با توجه به آخرین مراحل اجرایی راه‌آهن میانه- بستان‌آباد پیش‌بینی می‌شود این مسیر ریلی به طول 132 کیلومتر تا دو ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، محمد باقر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه به همراه نمایندگان مردم استان آذربایجان‌شرقی در مجلس شورای اسلامی و معاون وزیر راه و شهرسازی به استان آذربایجان‌شرقی سفر کردند و از روند اجرای زیرساخت‌های حمل و نقل این استان بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیراله خادمی از بازدید مسیر ریلی میانه- بستان آباد- تبریز خبر داد و گفت: این خط آهن با هدف دسترسی آسان و سریع بخش‌های شمال غربی کشور به تهران و کاهش حدود 114 کیلومتری مسیر راه‌آهن موجود احداث شده است که زمان سفر را 5.5 ساعت کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: این مسیر ریلی 203 کیلومتر طول دارد که زیرسازی 154 کیلومتر آن به اتمام رسیده و پیشرفت فیزیکی زیرسازی کل حدود 85 درصد است.

خادمی از اختصاص 40 میلیارد تومان اعتبار به این خط‌آهن از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه در این سفر خبر داد و گفت: محدوده میانه تا بستان‌آباد در آستانه بهره برداری است و پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی این بخش از پروژه تا دو ماه دیگر تکمیل و این مسیر ریلی به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه در توضیح عملیات اجرایی محدوده بستان‌آباد- تبریز اظهار داشت: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز عملیات اجرایی این بخش از راه‌آهن در نیمه دوم سال 1399 به پایان رسیده و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

خادمی با اشاره به قرار گرفتن این پروژه در منطقه کوهستانی افزود: 80 درصد این مسیر ریلی در مناطق کوهستانی و تپه ماهور قرار دارد و به همین دلیل حدود هفت کیلومتر پل خاص و 6/7 کیلومتر تونل در این مسیر احداث می شود و دارای چهار ایستگاه سبقت و تلاقی و هفت ایستگاه مسافری است.

آزادراه تبریز- بازرگان؛ کوتاه ترین مسیر اتصال تهران به مرز بازرگان

معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر به همراه معاون رییس جمهور از آزادراه تبریز- مرند- بازرگان بازدید کرد با اشاره به اهمیت این آزادراه برای استان آذربایجان‌شرقی گفت: این آزادراه با جذب ترافیک شهرهای تبریز، صوفیان و مرند موجب حذف گلوگاه‌های ترافیکی می شود و به علت سرعت بالاتر، سفر سریع و در عین حال ایمن با مدت زمان کمتری را برای هموطنان فراهم می‌کند.

وی افزود: آزادراه تبریز - مرند بخشی از آزادراه تهران-بازرگان است که در قالب جاده ابریشم و به‌منظور افزایش ظرفیت یکی از محورهای پرتردد سفرهای تجاری و تفریحی منطقه احداث می‌شود و کوتاه‌ترین مسیر اتصال پایتخت به مرز بازرگان است.

خادمی طول کل آزادراه تبریز- بازرگان را 253 کیلومتر اعلام کرد و گفـت: در حال حاضر بخش تبریز تا مرند به طول 64 کیلومتر در حال احداث است و حدود 13 کیلومتر آن کنارگذر غرب تبریز است که در حال حاضر زیر عبور ترافیک قرار دارد

وی ادامه داد: عملیات اجرایی در 30 کیلومتر از پروژه به طور کامل فعال است و با پیشرفت فیزیکی حدود 11 درصد در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه تکمیل شدن این شریان حیاتی در استان آذربایجان‌شرقی را نیازمند مساعدت دولت در تامین اعتبار دانست و گفت: با توجه به عبور آزادراه از زمین‌های کشاورزی به‌منظور آزادسازی اراضی و از سوی دیگر به منظور تامین مصالح و قیر مورد نیاز در بخش‌هایی که عملیات اجرایی به خوبی در حال پیشرفت است نیازمند تامین اعتبار لازم از سوی دولت هستیم.

خادمی در توضیح عملیات اجرایی بخش مرند تا بازرگان بیان داشت: هم‌اکنون قطعه 6 آزادراه مرند- بازرگان به طول 60 کیلومتر مراحل ترک تشریفات را در سازمان برنامه و بودجه کشور طی می‌کند و با تسریع در روند این امر به زودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.

پیشرفت فیزیکی 76 درصدی بزرگراه اهر- تبریز

معاون وزیر راه وشهرسازی به همراه رییس سازمان برنامه و بودجه از روند عملیات اجرایی بزرگراه اهر- تبریز نیز بازدید کرد و در این خصوص گفت: با توجه به موقعیت ویژه این منطقه و وجود شهرها و روستاهای پرجمعیت و هم‌چنین مناطق گردشگری خاص در این محدوده احداث یک بزرگراه برای کاهش ترافیک و افزایش ایمنی الزامی است.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه طول این بزرگراه را 90 کیلومتر اعلام کرد و افزود: تا کنون 62 کیلومتر از این بزرگراه به بهره‌برداری رسیده است و پیشرفت فیزیکی بخش‌های باقیمانده 76/70 درصد است.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه با اشاره به آب و هوای کوهستانی با زمستان‌های سرد در این منطقه اظهار داشت: این بزرگراه موجب ارتباط شهرستان‌های اهر، کلیبر، مشکین، هریس، ورزقان و خواجه با مرکز استان آذربایجان شرقی خواهد بود و به همین دلیل علاوه بر دارا بودن ترافیک سنگین نیازمند احداث مسیر ایمن با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی منطقه است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمد باقر نوبخت راه آهن میانه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه نصب حفاظ میانی در آزادراه کرج - قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی داودی از آغاز پروژه نصب حفاظ میانی در رفیوژ میانی آزادراه کرج - قزوین به طول چهار کیلومتر از دی سال گذشته خبر داد و گفت: در این پروژه نرده‌ای فلزی به طول ۲۰۰ متر در نقاطی از آزادراه که در کمیسیون ایمنی البرز مصوب و با اولویت کمیته تحلیل تصادفات اداره کل راهداری استان مشخص شده نصب می‌شود.

وی بیان کرد: اکنون در چند نقطه از آزادراه از جمله محدوده پایانه شهید کلانتری، گلشهر و پل حصارک این عملیات به طول یک و نیم کیلومتر اجرا شده و تلاش می‌کنیم محدوده‌های پل فردیس، پل هشتگرد و عوارضی قدیم حصارک را با نصب حفاظ میانی ایمن سازی کنیم. این طرح با هدف افزایش ایمنی عابران و به منظور جلوگیری از تردد عابران پیاده از عرض آزادراه اجرا شده است.

کد خبر 6085467

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان به مرکز تحقیقات فسیل مراغه
  • ◄ نرخ جدید عوارض آزادراه ها در سال 1403 منتشر شد + جدول
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود
  • محدودیت تردد در آزادراه کرج-قزوین
  • اعتبار تکمیل مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی بندر امام حسن تخصیص یافت
  • تخصیص ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه
  • اجرای پروژه نصب حفاظ میانی در آزادراه کرج - قزوین