Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@04:38:02 GMT

آمادگی واردات شتر از پاکستان را داریم

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۷۷۸۲

آمادگی واردات شتر از پاکستان را داریم

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ،  معتمدیان، استاندار خراسان جنوبی در سفر خود به شهرستان خوسف در مجتمع گلخانه‌ای با تأکید بر تأمین بازار فروش و صادرات محصولات مختلف گفت: تا حد امکان باید از خام فروشی محصولات جلوگیری و به سمت فرآوری حرکت کنیم.


او افزود: سه مؤلفه تغییر الگوی کشت، کشت گلخانه‌ای و آبیاری نوین را باید مد نظر قرار دهیم و روی محصولات مزیت دار کار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معتمدیان همچنین با حضور در روستای آرک و مناطق عشایری خور با مردم این مناطق دیدار و گفتگو کرد.


بازدید از کارگاه‌های خانگی سنگ تراشی روستای خور از برنامه‌های دیگر استاندار در شهرستان خوسف بود که ساعتی پیش انجام شد.


استاندار گفت: آمادگی داریم مجوز واردات شتر از پاکستان با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان را صادر کنیم.


او همچین با حضوردر گلزار شهدای سیوجان به شهدای ۸ سال دفاع مقدس ادای احترام کرد.


استاندار همچنین از طرح در دست اجرای کشتارگاه صنعتی دام و شترمرغ شهرستان خوسف دیدن کرد و در جریان روند جزئیات این طرح قرار گرفت.


معتمدیان همچنین در جمع مردم خور گفت: اولویت ما، مناطق کمتر برخوردار است و هدف از سفر‌های شهرستانی شنیدن مشکلات مردم بدون واسطه است.


او افزود: استان خراسان جنوبی یکی از استان‌های بر خودار از مواهب الهی ونیروی انسانی متدین است که بعنوان مولفه توسعه هر منطقه محسوب می‌شود و مردم با فرهنگ خراسان جنوبی یکی از پشتوانه‌های توسعه استان هستند.


معتمدیان گفت: تمام روستا‌های بالای ۲۰خانوار استان تا پایان سال از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.


کارگاه‌های سنگ تراشی خور باید ۵ برابر شود


استاندار خراسان جنوبی افزود: با توجه به اینکه منطقه خور یکی از قطب‌های سنگ قیمتی ونیمه قیمتی است یکی از اولویت‌های اصلی ما بحث فرآوری و آموزش و تسهیلات ارزان قیمت برای سنگ‌های قیمتی خواهد بود و کارگاه‌های سنگ تراشی در منطقه خور باید از ۲۰ مورد به ۱۰۰مورد افزایش یابد.


معتمدیان با بیان اینکه برای تکمیل چرخه فرآوری محصولات شتر برنامه خوبی تهیه شده است، گفت: ۵ شهرستان در خراسان جنوبی قطب پرورش شتر لحاظ شده اند که برای واردات و خرید دام مولد، تسهیلات در اختیار مردم این شهرستان‌ها قرار می‌گیرد.
او افزود: خانه بهداشت دهستان خور با اختصاص بودجه توسط فرمانداری و دانشگاه علوم پزشکی حداکثر تا هفته دولت سال آینده و همچنین طرح روشنایی ورودی روستای خور با تخصیص ۲۰۰ میلیون تومان تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید و تمام قنوات دهستان خور که نیاز به مرمت دارند مرمت و کول گذاری آن انجام خواهد شد.


برخورداری از شبکه تلفن ثابت، اختصاص تسهیلات برای شهرک دامداری، معرفی خور به عنوان ژئو پارک سنگ‌های قیمتی و سرمایه گذارای برای ایجاد تعاونی سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی از مهمترین در خواست‌های مردم خور در دیدار با استاندار بود.
انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی استان برای مواجهه با خطرات احتمالی، خسارات‌ ناشی از سیل را کاهش داد

استاندار یزد گفت: با توجه به تمهیدات انجام گرفته شده علیرغم اینکه حجم بارش‌ها در برخی نقاط بیش ار۵۰ میلی متر گزارش شد، اما حجم خسارات قابل مقایسه با سیل سال گذشته نیست و اقدامات ارزشمند صورت گرفت مانع از خسارت بالا شده است.

مهران فاطمی در حاشیه بازدید از مناطق مختلف شهر به منظور بررسی مناطق با مشکل آب‌گرفتگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد اظهار کرد: خدا را شاکر هستیم که باران رحمت الهی باریدن گرفته و استان کویری یزد نیز سیراب شد؛ هرچند بارش‌ها ممکن است با خساراتی همراه باشد اما بسیار برای استان یزد نافع است زیرا که یزد تشنه باران است.

وی افزود: با توجه به تمهیدات انجام گرفته شده، علیرغم اینکه حجم بارش‌ها در برخی نقاط تا بالای ۵۰ میلی متر بارش گزارش شد اما خوشبختانه حجم خسارات قابل مقایسه با سیل سال گذشته نیست و اقدامات ارزشمند صورت گرفت که مانع از خسارت بالا شده است.

استاندار یزد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ شهرستان از ۱۲ شهرستان استان درگیر سیل و سیلاب هستند، ادامه داد: ۴۹۰ تیم امدادی و مدیریت بحران در حال خدمت رسانی به مردم در مناطق مختلف استان یزد هستند و ۱۵۰۰ نفر نیرو در جای جای شهر و استان آماده به کار و ارائه فعالیت‌های خدماتی و امدادی هستند.

فاطمی با تقدیر از گروه‌های مختلف امدادی، بسیجی و سپاه و همه دستگاه‌های امدادی خدمات‌رسان، مدیریت بحران، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان گفت: تمام نیروها تا پایان شرایط اضطرار پای کار هستند.

وی گفت: خوشبختانه حجم خسارات تاکنون پایین است، منتهی برخی آب گرفتگی‌ها در سطح استان و شهر یزد داشتیم که باید اصلاح و رفع شود.

استاندار یزد تصریح کرد: شهرداری یزد اقدامات خوبی را انجام داده است ولی وسعت بالای شهر از جمله گالری‌های قنات در نقاط مختلف شهر منجر به فرونشست در استان و شهر یزد در چندین نقطه شده است.

فاطمی خاطرنشان کرد: در برخی مناطق از جمله حسن‌آباد به دلیل بستر زمین شناسی آن، نفوذ آب در زمین صورت نمی‌گیرد و ساخت و سازهای غیر اصولی نیز مردم را دچار مشکلات زیادی کرده است که فردا تیم‌های ارزیاب جهت برداشت میزان خسارات مراجعه خواهند کرد.

وی با اشاره به تداوم سامانه بارشی تا فردا گفت: در بافت تاریخی شهر یزد نیز مشکل خاصی ایجاد نشده است؛ توصیه داریم صاحبان منازل از منازل خود در بافت تاریخی سرکشی و بازدید داشته باشند و وضعیت ناودان‌ها و محل‌هایی که ساختمان را دچار آب گرفتگی می‌کند بررسی کنند.

استاندار یزد افزود: در استان انسداد جاده‌ای نداشته و در مورد برخی مسدودی‌ها نیز با کمک و ورود عوامل راهداری شرایط تحت کنترل قرار گرفته و تاکنون خسارت جانی نداشتیم، قطعاً با همکاری مردم و دستگاه‌ها از این بحران هم عبور خواهیم کرد و بارش‌ها باعث رحمت برای استان خواهند بود.

فاطمی گفت: مردم در شهر یزد می‌توانند با سامانه ۱۳۷ شهرداری تماس گرفته و از تیم‌های متعدد در صورت بروز مشکل برای دریافت خدمت بهره بگیرند، تیم‌های شهرداری پاسخگویی مردم هستند؛ این گروه‌های امدادی از ابتدای ورود سامانه بارشی مستقر هستند و در صورت گزارش حوادث بلافاصله این گروه‌ها به محل‌های دچار آب گرفتگی و خطر اعزام می‌شوند و تا حد ممکن مشکلات را رفع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت تجهیزات استان برای رفع آب گرفتگی‌ها در طی یک سال اخیر بهتر شده است و آمادگی دستگاه‌های خدمات‌رسان برای مواجه با مشکلات بالا رفته است.

کد خبر 747649

دیگر خبرها

  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • آمادگی استان برای مواجهه با خطرات احتمالی، خسارات‌ ناشی از سیل را کاهش داد
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به مردم سیل زده چین
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • بخشی از حق‌آبه ایران از هیرمند پرداخت شد
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه
  • آمادگی نانوایی‌های کرمانشاه برای پخت نان کامل