Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از تدوین آیین‌نامه ثبت الکترونیک کردن کلیه اطلاعات مربوط به اشتغال کشور خبر داد و گفت: این آیین‌نامه در کمیسیون اجتماعی دولت در حال بررسی است و آخرین مراحل خود را طی می‌کند.

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندهای روستاییان و عشایر، با بیان این‌که عشایر قدم‌های خوبی در نظام جمهوری اسلامی ایران برای کاهش فاصله طبقاتی و رونق اشتغال روستایی برداشته‌اند، اظهار کرد: با در نظر گرفتن این‌که دولت سهم خودش را در صندوق پرداخت می‌کنند شرایط خوبی فراهم شده تا کارگران و کشاورزان روستایی از بیمه مناسبی در زمینه‌های مختلفی برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیمه در زمینه‌های نظیر بازنشستگی، از کار افتادگی و سایر مخاطراتی که کشاورزان و عشایر را تهدید می‌کند است.

وی با بیان این‌که 25 درصد از روستاییان عضو صندوق شده‌ و از خدمات آن بهره‌مند شده‌اند، گفت: تلاش ما این است که دایره شمول روستاییان و عشایر را در صندوق افزایش دهیم و از این طریق بتوانیم زندگی مطلوب‌تری را در کنار بازگشت مهاجران از شهرها به روستا رقم بزنیم.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان این‌که این اقدامات از طریق پرداخت منابع مالی ارزان‌قیمت به بخش‌های عشایری و روستایی و مناطق با جمعیت زیر 1000 نفر محقق خواهد شد، تصریح کرد: تاکنون 170 هزار طرح در سطوح مختلف به بانک‌ها آمده و مورد بررسی قرار گرفته حدود 99 هزار قرارداد نیز در بانک‌ها منعقد شده است.

شریعتمداری با بیان این‌که 5500 میلیارد تومان منابع بین 4 تا 9 درصد سود در مناطق مختلف مرزی و محروم به کارآفرینان پرداخت شده است، توضیح داد: این منابع زمینه‌های اشتغال 241 هزار نفر را فراهم کردند.

به گفته وزیر کار و رفاه اجتماعی، سیستم نظارتی پرداخت طرح نیز نسبت به گذشته متفاوت است واولین‌بار است که کلیه دریافت‌کنندگان وام براساس میزان دریافتی، به تفکیک در شبکه  اینترنت، در مقام نظر مردم قرار می‌گیرد. سیستم‌های نظارتی در سطح استان‌ها نظارت را با استفاده از سیستم دی آی اس از نزدیک انجام می‌دهد.

وی با اشاره به این‌که تنها 16.2 درصد انحراف از میزان مورد اعلامی در طرح اقتصادی ارائه شده به بانک و آنچه در واقعیت انجام شده اتفاق افتاده است، تصریح کرد: زمینه‌های انحراف به وجود آمده عمدتا مربوط به تغییرات نرخ مواد اولیه واحدهایی است که می‌خواهند تازه تاسیس شوند که امیدوار هستیم این مشکل را هم حل و فصل کنیم.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان این‌که 2500 میلیارد تومان از منابع جدید از محل تسهیلات اشتغال روستایی در اختیار روستاها قرار داده شده است، اظهار کرد: از این محل سهم واحدهایی که عمدتا مددجویان را به کار می‌گرفتند پرداخت شده و امیدواریم این روند هرچه پرسرعت‌تر ادامه پیدا کند. برای این منظور تاسیس صندوق بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان ،  پرداخت منابع ارزان و مجموعه فعالیت‌های اقتصادی روستایی و عشایری در بخش‌های زیر 10 هزار نفر و ایجاد بازار مناسب برای تولیدات روستایی دنبال شده است و امیدواریم به هدف توسعه مناسب در نقاط روستایی به عنوان نقاط اصلی توسعه برسیم.

شریعتمداری با بیان این‌که سهم اشتغال روستاییان در اشتغال کشور پیش از این کمتر از سه درصد بود، تاکید کرد: براساس آخرین آمارها در سه ماهه اول سال ، سهم اشتغال روستایی در کشور به 23.5 درصد افزایش یافته که این موضوع نشان‌دهنده موفقیت طرح‌های دولت در این زمینه بوده است.

وی با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه با حضور 31 استان زمینه‌ی خوبی برای نمایش تولیدات روستاییان و عشایر است. این نمایشگاه‌ها کمک می‌کند تا تولیدات این گروه به دست مصرف کنندگان واقعی برسد و زمینه برای ایجاد بازار و تحکیم اشتغال روستاییان و ایجاد اشتغال پایدار فراهم شود.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به این‌که سال گذشته 432 نمایشگاه در این خصوص در سطح کشور برگزار شد، اضافه کرد: 32 نمایشگاه نیز به طور ویژه تولیدات روستاییان را در اختیار مصرف کنندگان قرار داد.

وی در ادامه به وضعیت کارگران شاغل بدون نظارت وزارت کار و به اصطلاح قراردادهای سفید امضاء نیز اشاره کرد و گفت: برای حل این مشکل آیین‌نامه اجرایی در اختیار هیات دولت قرار گرفته و با تصویب این آیین‌نامه و فراهم کردن شرایط ثبت الکترونیک قراردادها و کلیه اطلاعات مربوط به اشتغال کشور که مقدمات آن توسط تشکل‌های کارگری فراهم شده ، مشکلات مربوط به حداقل می‌رسد.

شریعتمداری با بیان این‌که تنها راه کنترل ما حضور و اعلام شکایت به هیات‌های تجدیدنظر و رابطین کارگری و کارفرمایی است، اظهار کرد: اما با الکترونیکی شدن این مشکلات کاهش می‌یابد آیین‌نامه مذکور در کمیسیون اجتماعی دولت در حال بررسی است و آخرین مراحل آن را طی می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی محمد شريعتمداري صندوق بيمه روستاييان و عشاير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای این صندوق بهره‌مند هستند.

‌به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، محمد اسماعیل کاملی با اشاره به خدماتی که سازمان بیمه سلامت به بیماران SMA ارائه می‌دهد، اظهار کرد: با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، در صورتی که اطلاعات بیماران مبتلا به اس ام ای در سامانه بیماری‌های نادر وزارت بهداشت (RDA) ثبت شده باشد، از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج بهره‌مند می‌شوند.

وی در خصوص پوشش دارویی این بیماران افزود: بعد از معرفی بیمار به منظور دریافت دارو از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت به سازمان بیمه سلامت، فارغ از نوع بیمه پایه، با مراجعه بیمار به داروخانه‌های منتخب از مزایای صندوق بهره مند می‌شوند.

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: بیماران مبتلا به هر سه تیپ بیماری SMA TYPE۱, SMA TYPE۲, SMA TYPE۳ از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در خصوص خدماتی از جمله آزمایش، پرتوپزشکی، توانبخشی، خدمت پزشک، ویزیت و دارو (بر اساس ضوابط ابلاغی) بهره‌مند می‌شوند.

وی تاکید کرد: بیماران منتسب به نشان بیماری SMA می‌توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی، پس از طرح و بررسی و در صورت تأیید در کمیته‌های مربوطه برای خدمات خارج از ضوابط ابلاغی بهره‌مند شوند.

کاملی تاکید کرد: هرگونه تغییر آتی در نحوه پوشش مبتنی بر ضوابط ابلاغی از مبادی ذی‌صلاح خواهد بود.

کد خبر 739654

دیگر خبرها

  • حق بیمه کارگران در سال جاری چگونه محاسبه می‌شود؟
  • عضویت ۱۰ هزار همدانی در صندوق بیمه کشاوران، روستائیان و عشایر
  • عضویت  ۱۰ هزار روستایی،کشاورز و عشایر همدانی در صندوق بیمه اجتماعی
  • افزایش سن بازنشستگی در سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف می‌شود؟
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق بیماری‌های خاص-صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق صعب‌العلاج
  • بهره‌مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج
  • مهمترین کانون برای جهش تولید روستاها هستند
  • بهره مندی بیماران «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت