Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: از 700 هزار ثبت نام انجام شده در سامانه، 240 هزار غیرکارگر با همکاری انجمن های کارگران ساختمانی شناسایی شدند.

به گزارش ایسنا، اکبر شوکت رئیس کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی کشور در نشست تخصصی " کاگران ساختمانی ، تبیین و تشریح عملکرد سازمان تامین اجتماعی و اقدامات آتی " که با حضور مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی برگزار شد، با بیان اینکه بیمه کارگران ساختمانی از سال 85 شروع شد و در این مسیر با مشکلات و موانعی از سوی برخی دستگاه‌ها روبرو بودیم، گفت: تعداد پنج انجمن کارگری را به 450 تشکل کارگری طی 10 تا 12 سال گذشته رساندیم و امروز بزرگترین تشکل کارگری متعلق به کاگران ساختمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات کارگران ساختمانی گفت: سالانه به طور میانگین 1000 نفر فوتی و 1000 قطع نخاع و قطع عضو با میانگین 10 هزار حادثه شغلی در حوزه کارگران ساختمانی داریم. مشکلات کارگران ساختمانی کم نیست، برخی از آنها حق بیمه 130 هزار تومانی را هم ندارند بدهند.

شوکت ادامه داد: برخی وزرا هشت سال وزیرند اما یک لایحه به مجلس نمی‌برند، اما تشکل ها سه قانون از مجلس گرفتند که دو قانون بیمه کارگران ساختمانی و قانون رفع موانع بیمه کارگران در دست اجراست و تنها حامی ما وزارت کار و تامین اجتماعی بوده اند.

وی با اشاره به افراد من غیرحق که به صورت غیرمجاز تحت پوشش بیمه کارگران ساختمانی درآمده بودند اشاره کرد و گفت: فردی را شناسایی کردیم که ملک مسکونی اش 17 میلیارد تومان ارزش داشت، فرد دیگری واردکننده خودرو بود و 300 خودرو وارد کشور کرده بود. 30 تا 40 وکیل پایه یک دادگستری در تهران شناسایی کردیم. همچنین مسئولانی داشتیم که آبدارچی و راننده خود را بیمه کارگران ساختمانی میکردند و مدیران ما را در استان ها برای عدم قطع بیمه آن تحت فشار می‌گذاشتند.


عضو هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی  اعلام کرد: از 700 هزار ثبت نام انجام شده در سامانه 240 هزار غیرکارگر را با همکاری انجمن های کارگران ساختمانی شناسایی کردیم.

وی همچنین گفت: خبر خوش برای کارگران این است آنها که در سامانه پالایش ثبت نام و تایید شده اند،  باید تحت پوشش بروند. 200 هزار فرد جدید ثبت نام کرده اند و پیش بینی ما این است که 70 هزار نفرشان چون کارگر نیستند به همین دلیل از ثبت نام فرار می کنند.

شوکت با اشاره به افزوده شدن ماده 18 به قانون بهبود مستمر کسب و کار به نفع کارگران که پیشتر قانونی کارفرمایی بود گفت: آیین نامه اجرایی ماده 18 را نوشتیم که اگر اجرا شوو تحول بزرگی در نحوه بکارگیری نیرو در بخش کارگران ساختمان بوجود خواهد آورد که باید بر مبنای آن تک تک کارگران را با توجه سابقه، توانایی و کیفیت رتبه بندی و در سامانه ای وارد کنیم تا اگرکارفرماها نیرو بخواهند از طریق سامانه مربوطه بگیرند ضمن آنکه این امر باعث می‌شود خود به خود اتباع بیگانه از این کار خارج شوند و اگر کارفرما از سامانه استفاده نکند پروانه ساختمانی برای او صادر نشود.

شوکت ادامه داد: این آیین نامه دو سه سال است که در وزارتخانه خاک می‌خورد و آقای شریعتمداری قول داد که آن را به هیئت وزیران ببرد.

رئیس کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی کشور از تحمیل قوانینی به تامین اجتماعی بدون دیده شدن بار مالی آن نیز گلایه کرد و گفت: مگر قرار نبود 13 و 20 درصد حق بیمه کارفرمایی رانندگان و قالیبافان را دولت بپردازد؟ متاسفانه
بدهی جاری دولت به تامین اجتماعی 30 هزار میلیارد تومان در سال است اما 10 درصد آن را در بودجه می بینند.

شوکت افزود: طرح تحول سلامت هم اسمش زیبا بود، اما تنها چیزی که اجرا نشد پزشک خانواده و نظام ارجاع بود. 10 هزار میلیارد تومان از اموال سازمان در هر سال مستقیم به جیب جراحان و هتلینگ بیمارستان ها رفت. هیئت مدیره سازمان طرح هایی را برای تسویه بدهی دولت تهیه کرد که بار مالی آنی برای دولت ندارد. مثلا پیشنهاد کردیم که مکران را در قبال بدهی به ما بدهند.

وی با بیان اینکه کارگر ساختمانی باید با 35 سال سابقه بازنشسته شود در حالی که اقشار دیگر باید 30 سال خدمت کنند گفت: این در حالی است که بیشترین حوادث کار مربوط به کارگران ساختمانی است. ایراد قانونی وجود دارد که برای اصلاح آن پیش نویسی را به مجلس می دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمه کارگران ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان

استاندار اصفهان با توجه به نیاز اعتباری و اهمیت پروژه، گفت:تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستورکار استانداری قراردارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی صبح امروز در حاشیه بازدید از سامانه دوم آبرسانی، اظهار داشت: پیشرفت این پروژه به طور مرتب پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدها  از روند فعالیت‌های انجام شده مطلع می شویم و با توجه به برگزاری جلسات هفتگی با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان انتظار می‌رود پیشرفت 87 درصدی تصفیه‌خانه سامانه دوم آب‌رسانی به‌زودی تکمیل شود.

استاندار اصفهان با توجه به نیاز اعتباری و اهمیت پروژه، خاطرنشان کرد: تأمین اعتبار لازم برای اجرای این سامانه به طور جدی در دستورکار استانداری قراردارد.

حسن ساسانی، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان درباره این سامانه، اظهار داشت: سامانه دوم آبرسانی به اصفهان و 14 شهرستان استان اصفهان سامانه‌ای مکمل با ماهیت پدافندی است و 77 هزار کیلومتر مربع و به عبارتی 72 درصد از پهنه استان را پوشش می‌دهد که جمعیت تحت پوشش طرح حدود 5.5 میلیون نفر با پوشش 75 درصد جمعیت کل استان اصفهان است.

وی افزود: این سامانه با قابلیت تأمین 9.57 متر مکعب آب شرب برای افق 1410 در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان یادآور شد: در قالب طرح اضطراری در سال 1401 بخش‌های در حال اجرا در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

ساسانی خاطرنشان کرد: در خرداد ماه سال 1402 در فاز نخست درحین اجرای کل این پروژه، یک خط لوله تا مخزن نجف آباد و نیمی از یک استریم تصفیه خانه راه اندازی شد و در حال حاضر از طریق یک رشته خط لوله 1600 میلی‌متری آب شرب به ظرفیت بیش از 2 متر مکعب بر ثانیه خروجی از تصفیه‌خانه به مخزن نجف‌آباد منتقل می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان تأکید کرد: با بهره برداری از این سامانه به میزان 6.4 متر مکعب بر ثانیه کمبود آب شرب اصفهان و 14 شهرستان در شرایط فعلی جبران خواهد شد.

وی با تأکید بر این که سامانه شامل تونل انتقال آب و تصفیه خانه است، ادامه داد: در واقع سامانه دوم آب‌رسانی، تأمین کننده کمبود آب شرب جمعیت بیش از 5.5 میلیون نفری تحت پوشش این طرح است که سامانه اول آب‌رسانی موجود در اصفهان به تنهایی قابلیت تأمین آن را نداشت.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان تصریح کرد: وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه اول خط انتقال بالغ بر 99 درصد و وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه سوم خط انتقال تا پایان سال 1402 در حدود 42درصد است.

ساسانی در گزارشی اجمالی با توضیح فعالیت های انجام شده در فاز نخست این پروژه، از وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران و استانداری اصفهان در راهبری این طرح و شرکت های همکار پیمانکار در اجرای آن قدردانی کرد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان وضعیت پیشرفت فیزیکی تصفیه‌خانه سامانه دوم آب‌رسانی را 87 درصد تا پایان سال 1402 اعلام کرد.

وی افزود: میـزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بخش‌های در حال اجرای طرح توسعه آبرسانی به چهارده شهرستان استان اصفهان، سامانه دوم آب‌رسانی به اصفهان بزرگ، بالغ بر 28000 میلیارد ریال است.

طرح سامانه دوم آبرسانی به 14  شهرستان استان اصفهان با هدف تأمین، انتقال و تصفیه آب شرب از سد زاینده‌رود برای شهرستان‌های تحت پوشش طرح شامل اردستان، اصفهان، برخوار، خمینی‌شهر، تیران و کرون، خور و بیابانک، دهاقان، شاهین‌شهر و میمه، فلاورجان، لنجان، مبارکه، نایین، نجف‌آباد و نطنز توسط شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در مرحله اجرا قرار دارد.

انتهای پیام/163/

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان
  • حقوق کارگران ۱۴۰۳ تامین اجتماعی چقدر افزایش یافته است؟
  • اگر مزد واقعی به کارگر داده شود...
  • حقوق کارگران ۱۴۰۳ تامین اجتماعی چقدر افزایش یافته است؟ + جزئیات و جدول حقوق
  • حقوق کارگران 1403 تامین اجتماعی چقدر افزایش یافته‌ است؟ به همراه جدول
  • کلاهبرداری ۲۸ میلیاردی باند حرفه‌ای با مدارک افراد معتاد و کارتن‌خواب
  • کلاهبرداری ۲۸ میلیاردی یک باند حرفه‌ای با مدارک افراد معتاد و کارتن‌خواب
  • تاریخ اعمال افزایش حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • تمدید بیمه رایگان سلامت پنج دهک نخست جامعه در سال ۱۴۰۳
  • محمد کریمی رئیس هیات مدیره گروه شرکت‌های “ایرانیان پوشش” شد