Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  بازوند استاندار کرمانشاه عصر ۲۶ مردادماه در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور دکتر همتی رئیس کل بانک مرکزی، معاونین رئیس کل بانک مرکزی و نمایندگان و فعالان اقتصادی و بازرگانی بخش خصوصی برگزار شد؛ اظهار داشت:در طول ۸ سال جنگ تحمیلی، استان کرمانشاه از فرصت توسعه برخودار نبود و همچنین بسیاری از زیرساخت‌های استان نیز بر اثر بمباران از بین رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازوند گفت: در این شرایط استان کرمانشاه برای جبران این عقب افتادن‌ها سخت نیازمند اختصاص اعتبارات ویژه و یا مشوق‌های معنادار برای حمایت از تولیدکنندگان و جذب سرمایه گذاران جدید است.

او افزود: در همین راستا تقاضا داریم یک خط اعتباری هزار میلیارد تومانی به منظور پشتیبانی و تامین مالی واحد‌های تولیدی و اقتصادی استان در نظر گرفته شود.

استاندار کرمانشاه بیان کرد: همچنین صادر کنندگان استان به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا با مشکلاتی روبرو هستند که حل بخشی از آن‌ها مستلزم همکاری بانک مرکزی است و در همین راستا نشستی ویژه در روز شنبه آینده با حضور معاون رییس کل بانک مرکزی برای حل مشکلات صادرکنندگان کرمانشاهی با حضور مدیران و فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

بازوند ادامه داد: علاوه بر این به منظور تامین مالی شرکت بیواتانول کرمانشاه تقاضای تامین ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار توسط بانک تجارت بر اساس دستور رییس کل بانک مرکزی را داریم.

او گفت: همچنین انتظار داریم بانک مرکزی موضوع ابلاغ دستورالعمل تامین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط را تسریع نماید تا این بنگاه‌ها بتوانند با توان بیشتری به رونق تولید و اشتغال استان کمک کنند.

انتهای  پیام/ز


سفر رییس بانک مرکزی به استان کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی

بانک مرکزی در ادامه برنامه‌های خود جهت توسعه ابزار‌های تامین مالی زنجیره‌ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک‌های صادرات و تجارت اقدام کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، باز پرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی
- امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار
- معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
- امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آن‌ها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزار‌های تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است + فیلم
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت