Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@12:58:18 GMT

باز هم نمایش انتخاباتی نمایندگان مجلس

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۹۳۹۰

باز هم نمایش انتخاباتی نمایندگان مجلس

باز هم در نزدیکی انتخابات، طرح‌هایی از سوی برخی نمایندگان به مجلس ارائه می‌شود که بار امنیتی و سیاسی داشته و از قبل شکست خورده است.

به گزارش مشرق، دوم اسفند امسال انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود و نمایندگان فعلی و نامزدهای این دوره از انتخابات، با شیوه‌های مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پردازند تا گوی سبقت را از حریفان خود ربوده تا بتوانند بر صندلی‌های مجلس تکیه بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا در سال انتخابات، به عقیده برخی نمایندگان، برخی اقدامات از سوی نمایندگان فعلی برای کسب آرای مردمی، اقدامی فانتزی و غیرعملیاتی است.

بیشتر بخوانید: طرح تشکیل یک استان جدید اعلام وصول شد

یکی از این اقدامات، طرح« استان آذربایجان مرزی به مرکزیت شهر خوی» است که به عقیده بسیاری از نمایندگان فعلی آذربایجان‌غربی، طرحی غیرکارشناسانه بوده که هیچ زمانی به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی نخواهد رسید.

طرح آذربایجان مرزی به تصویب نمی‌رسد

نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی معتقد است: هدف از طرح استان آذربایجان مرزی، سرپوشی برای کم کاری نماینده خوی بوده و هدفی جز موفقیت در انتخابات ندارد و این طرح به تصویب نخواهد رسید.

نماینده دیگر ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با اشاره به اینکه این طرح کاملا انتخاباتی و تبلیغاتی است اظهار کرد: نماینده خوی در نزدیکی انتخابات، با این طرح درصدد مطرح کردن خود است و به جای اینکه از عملکرد خود هزینه کند از خاک آذربایجان هزینه می‌کند.

طرح استان آذربایجان مرزی محکوم است

سیدهادی بهادری گفت: پس این طرح کاملا محکوم است و در آذربایجان‌غربی هیچ ضرورتی به اجرای طرح آذربایجان مرزی وجود ندارد و اگر استانها روز به روز تکه تکه‌تر شوند به توسعه دست نمی‌یابند.

وی تاکید کرد: مردم شمال‌غرب و به ویژه آذربایجان با این طرح‌ها مخالف هستند و اینکه نماینده خوی، امضای نمایندگان سیستان و بلوچستان، کرمان، لرستان و استان‌های مرکزی کشور را اخذ می‌کند باید متوجه باشد که این موضوع باید در قالب طرح‌های منطقه‌ای و نه به عنوان شهرستان مطرح باشد، بنابراین متاسفانه این دیدگاه در بین برخی نمایدگان وجود دارد و نماینده خوی پیشنهاد چندان مناسبی نداده است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین بی‌شک این طرح هیچ گاه به نتیجه نرسیده و در مجلس نیز این طرح محکوم است.

طرح آذربایجان مرزی مخالف اصل 75 قانون اساسی است

در ادامه نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح آذربایجان مرزی به رای نمایندگان نمی‌رسد افزود: این طرح مخالف اصل 75 قانون اساسی است و بار مالی دارد و بنابراین قابل طرح در مجلس شورای اسلامی نیست.

جلال محمودزاده گفت: ایجاد استان جدید و استخدام نیروهای جدید با توجه به بار مالی برای دولت، از نظر قانونی قابل طرح نیست و با وجود اینکه این طرح در مجلس اعلام وصول شده اما اگر به بررسی جزئیات آن پرداخته شود، مخالف اصل 75 قانون اساسی است.

وی با اشاره به اینکه طرح ایجاد استان آذربایجان مرزی دارای ده‌ها مشکل است اظهار کرد: آذربایجان‌غربی استانی با شرایط خاص بوده و با تصویب این طرح، مشکلاتی را از لحاظ امنیتی، اجتماعی و سیاسی ایجاد می‌کند و از سوی دیگر، طرح استان آذربایجان مرزی طرحی کارشناسی نیست و با سایر نمایندگان استان نیز رایزنی نشده و به نظر می‌رسد که این طرح، بیشتر یک حرکت انتخاباتی باشد و اگر غیر از این بود، بهتر است که نمایدگان استان از قبل در جریان این طرح قرار گیرند و این طرح با حضور همه نمایندگان استانی تنظیم می‌شد.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی افزود: بنابراین با توجه به اینکه هیچ کدام از نمایندگان استانی در جریان این طرح نیستند، حتی اگر این طرح مخالف اصل 75 قانون اساسی نبود و در صحن علنی مطرح می‌شد، به دلیل همراهی نکردن نمایندگان استان، بی‌شک رای نخواهد آورد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی مجلس شورای اسلامی آذربایجان آذربایجان مرزی انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی قبل از آنکه لایحه حجاب به سرمنزل مقصود برسد پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم/ نمایندگان نسبت به معیشت این عزیزان اقدام کنند که هر روز شهدایی را تقدیم می‌کنند