Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای ناراحتی عمیق خود از اقدام رژیم صهیونیستی در ممنوع الورود کردن دو نماینده کنگره به سرزمین‌های اشغالی را ابراز داشت.

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را به دلیل مانع شدن از سفر دو نماینده کنگره به سرزمین‌های اشغالی ضعیف توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که با خبرگزاری آسوشیتدپرس مصاحبه می‌کرد گفت که روابط آمریکا و اسرائیل می‌تواند دربرابر ترامپ و نتانیاهو دوام بیاورد.

پلوسی گفت: «ما روابط عمیق و طولانی با اسرائیل داریم و می‌توانیم در برابر دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو دوام بیاوریم و ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که ضعف آنها در مسیر روابط فی ما بین قرار بگیرد.»

وی اضافه کرد که تعهد آمریکا به اسرائیل نه به نتانیاهو و نه به ترامپ بستگی دارد.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که به دلیل تصمیم اسرائیل در ممنوع الورود کردن «ایلهان عمر» نماینده دموکرات ایالت مینسوتا و «رشیده طلیب» نماینده دموکرات ایالت میشیگان «بسیار،‌بسیار، بسیار ناراحت» شده است.

پلوسی گفت:«اعضا خودشان در این باره تصمیم می‌گیرند اما من برای سفر به اسرائیل تشویق نخواهم کرد.»

روز پنجشنبه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از ورود ایلهان عمر و رشیده طلیب دو عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا به سرزمین‌های اشغالی خودداری خواهد کرد.

عمر و طلیب دو عضو کنگره آمریکا از حامیان کمپین تحریم رژیم صهیونیستی هستند و اخیرا لایحه‌ای را ارائه کردند که به آمریکایی‌ها حق مشارکت در کمپین‌های دعوت به تحریم اسرائیل می‌دهد و از همین رو تل آویو نگران بود آنها مثل قبل در سرزمین‌های اشغالی هم اظهاراتی در حمله به اسرائیل به زبان آورند.

پیشتر  ترامپ نیز به مشاوران خود گفته بود که وی معتقد است نتانیاهو باید از قانون ضد تحریم اسرائیل استفاده کرده و مانع از ورود ایلهان عمر و رشیده طلیب به سرزمین‌های اشغالی شود.

فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مجلس نمايندگان آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۰۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده طولانی شدن نسل کشی در غزه

گروه دیپلماتیک – همشهری آنلاین: یکی از عوامل مهم طولانی شدن جنگ غزه و افزایش وحشتناک شمار قربانیان فلسطینی در این جنگ نابرابر ناهماهنگی شناختی در سیاست خارجی آمریکا است، نسل کشی که در آن بیش از ۱۰۰ هزار غیرنظامی کشته، زخمی یا مفقود شده اند، و قحطی آشکار جمعیت آوارگان را تهدید می‌کند.

رمزی بارود خبرنگار فلسطینی در روزنامه اینترنتی فلسطین کرونیکل می نویسد: از آغاز جنگ در 7 اکتبر، آمریکا وضعیت را به اشتباه مدیریت کرد، اگرچه گزارش های اخیر نشان می دهد که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، با وجود سن بالا، معنای کلی رویدادهای 7 اکتبر را به درستی پیش بینی کرده بود. با توجه به گزارش وب سایت خبری اکسیوس، بایدن یک روز پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در غزه (هشتم اکتبر) در جلسه‌ای با رابرت هور مشاور ویژه، استدلال کرده بود که این جنگ همه چیز را تغییر خواهد داد و نتیجه آن سمت و سوی تحولات منطقه در 6 تا 7دهه آینده را رقم خواهد زد.

بارود می نویسد: بایدن اشتباه نمی‌کند. در واقع، هر کاری که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دولت و کابینه جنگ او در غزه انجام داده اند، به تفسیر مشابه اسرائیل از اهمیت حوادث دنیای در حال تغییر اشاره دارد. نتانیاهو آمادگی خود را برای انجام نسل کشی و به قحطی کشیدن میلیون ها فلسطینی ثابت کرده است زیرا او هنوز احساس می کند که قدرت آتش برتر ارتش اسرائیل قادر است ساعت را به عقب برگرداند و موقعیت نظامی، نفوذ ژئوپلیتیک و موقعیت جهانی اسرائیل را بازگرداند. اما واقعیت این است که او اشتباه می کند، و بیش از پنج ماه جنگ و کشتار بی معنی این ادعا را نشان می دهد. اما قمار سیاسی آمریکا در خاورمیانه و پیامدهای جهانی سیاست خارجی واشنگتن که دستکمی از خودکشی دیپلماتیک ندارد اصلا منطقی به نظر نمی‌رسد.

آمریکا در روزهای اول جنگ به سرعت از کابینه جنگ نتانیاهو حمایت کرده و هواپیماهای کمک‌های تسلیحاتی را به شرق مدیترانه فرستاد، که نشان می دهد واشنگتن برای یک درگیری بزرگ منطقه ای آماده است. در همین زمان بود که رسانه‌ها از دخالت نظامی آمریکا، به ویژه از طریق نیروی دلتا در جنگ غزه نوشتند اگرچه پنتاگون بعدها گزارش‌ها مبنی بر اعزام 2000 سرباز آمریکایی برای جنگیدن در غزه را رد کرد.

بیشتر بخوانید: چرا تیک تاک در آمریکا ممنوع شد؟ چرا کمک های هوایی آمریکا به غزه راه حل اصلی نیست؟ | کمک های انسانی چطور به غزه می‌رسند؟

اگرچه در آن زمان هنوز مشخص نبود که آمریکا شریک مستقیم در جنگ است، گزارش‌های رسانه های اصلی این کشور به هر شک و تردیدی در این زمینه پایان دادند. ششم مارس بود که واشنگتن پست نوشت آمریکا از زمان شروع جنگ غزه بیش از ۱۰۰ قرارداد نظامی فروش تسلیحات را به تل‌آویو به‌طور چراغ خاموش تائید کرده است.اما از سوی دیگر گزارش‌های متعددی از تنش‌های فزاینده میان تل‌آویو و واشنگتن منتشر شده است. از جمله گزارش پولیتیکو که ادعا می کند بایدن در محافل خصوصی نخست وزیر اسرائیل را یک مرد بد خوانده است؛ و اینکه کاخ سفید با موضع گیری نتانیاهو در جنگ غزه مشکل دارد.

رمزی بارود می نویسد: کاملاً واضح است که بدون ادامه حمایت نظامی و دیگر شکل‌های حمایت آمریکا، اسرائیل نمی توانست جنگ خود را علیه فلسطینی ها بیش از چند هفته ادامه دهد و در نتیجه جان هزاران نفر را نجات دهد. علاوه بر این، آمریکا در برابر اکثریت قریب به اتفاق دولت های جهان که روزانه خواستار آتش بس فوری و بی قید و شرط در نوار هستند در نقش بزرگترین حامی تل‌آویو ظاهر شده است. اگر آمریکا بارها و بارها در شورای امنیت سازمان ملل، حق وتوی خود را اعمال نکرده بود، قطعنامه ای که خواستار آتش بس می شد، قطعاً تصویب می شد.

با وجود این حمایت بی قید و شرط، آمریکا تلاش می کند تا از یک درگیری منطقه ای گسترده تر جلوگیری کند، که در حال حاضر موقعیت سیاسی خود او را در خاورمیانه تهدید می کند. اما نتانیاهو به این مسائل علاقه ای ندارد، زیرا نتانیاهو می داند که پایان دادن به جنگ به معنای پایان کار دولت ائتلاف اوست که عمدتا توسط افراط گرایان راست افراطی تشکیل شده است. برای دستیابی به این اهداف خودخواهانه، رهبر اسرائیلی حاضر است جنگی را که به وضوح در حال شکست است را ادامه دهد.

با وجود اینکه بایدن به طور کامل ایمان خود را به نتانیاهو از دست داده است، طبق گزارش آسوشیتد پرس، او همچنان به حمایت از اسرائیل ادامه می دهد بدون اینکه علناً نتایج فاجعه بار جنگ را زیر سوال ببرد، نه فقط برای مردم فلسطین، بلکه برای منطقه و جهان، از جمله کشورش.

بارود می نویسد: آمریکایی ها، به ویژه کسانی که در حزب دموکرات هستند، باید فشار بر دولت آمریکا را بیشتر کنند تا به این سیاست ناهماهنگ خود در مساله فلسطین پایان دهد. باید جلوی تامین مالی ماشین کشتار اسرائیل گرفته شود. با اینکه اکثر آمریکایی ها این درخواست را دارند اما به نظر می رسد که بایدن و دولتش هنوز پیام مردم آمریکا و جهان را دریافت نکرده‌اند. چه تعداد فلسطینی دیگر باید بمیرند تا بایدن صدای مردم را بشنود.

کد خبر 840281 برچسب‌ها بنیامین نتانیاهو سیاست‌ خارجی نسل‌کشی ایالات متحده آمریکا فلسطین واشنگتن- آمریکا جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • نماینده کنست: دستاوردهای حماس ۱۰ برابر اسرائیل است
  • ۵ نکته در مورد قطعنامه آتش‌بس فوری در جنگ غزه
  • الهندی: مقاومت زیر بار آتش‌بس موقت نخواهد رفت
  • ۶ عملیات نیروهای یمنی ضد آمریکا، انگلیس و اسرائیل طی۷۲ ساعت گذشته
  • سی‌ان‌ان: خرید و انتقال فوری سلاح، محور دیدار گالانت و آستین است
  • پشت پرده طولانی شدن نسل‌کشی در غزه
  • پشت پرده طولانی شدن نسل کشی در غزه
  • نتانیاهو تهدیدش علیه آمریکا را عملی کرد
  • ترامپ: اسرائیل باید جنگ غزه را پایان دهد
  • ترامپ: حمله حماس وحشتناک بود، اما اسرائیل باید به جنگ غزه پایان دهد