Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@16:18:36 GMT

هدف اصلی اصلاح ساختار بودجه بهبود امور است

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۰۶۲۹

معاون رییس‌جمهور اعلام کرد : هدف اصلی در اصلاح ساختار بودجه تغییر منتج به بهبود امور است

به گزارش ایبِنا، دومین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور به ریاست محمدباقر نوبخت معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور و با حضور معاونان و مدیران سازمان در محل سازمان مذکور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رییس‌جمهور و رییس  سازمان در این جلسه اظهار داشت: در اصلاح ساختار بودجه، آنچه که غایت اصلی و اساسی ما است، تغییر منتج به بهبود است و ما از تمام دیدگاه‌ها، حتی دیدگاه‌های متفاوت که در این امر مهم کمک کند، استقبال می‌کنیم.

وی افزود: اینجانب از تمام معاونان و مدیران سازمان برنامه و بودجه کشور می‌خواهم که ساختار اصلاح بودجه را به‌درستی و با دقت افزون‌تری مرور کنند و توجه داشته باشند که در این روند ملاک ما اسناد بالادستی خواهد بود.

وی تصریح کرد که یکی از اسناد بالادستی، قانون برنامه ششم توسعه است و بی‌تردید اگر هدف‌گیری ما متناسب با برنامه‌ها باشد، پشتیبانی افکار عمومی را هم به عنوان سرمایه‌ای ارزشمند توشه راه خواهیم داشت.

گزارش مذکور حاکی است که در این جلسه، پیش از سخنان نوبخت، آرا افلاکی معاون بودجه هزینه‌ای امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور در مورد ساختار و اهداف کمیته بازبینی هزینه‌ها، گزارشی ارایه کرد و گفت: کمیته بازبینی و سامان‌دهی آن بر اساس حذف خروجی‌های زاید، برون‌سپاری خدمت و کاستن از تعداد ردیف‌ها با توجه به قیمت تمام‌شده انجام خواهد پذیرفت.

این گزارش در ادامه می افزاید که در جلسه مذکور گزارش دستگاه‌های سیاست‌گذار هم توسط دکتر رحمتی مشاور معاونت اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور ارایه شد.

رحمتی در این گزارش اظهار داشت: رویکرد ما در این روند، برنامه‌محوری و نظارت‌محوری است که جایگزین دستگاه‌محوری می‌شود و این امر به تقویت توان نظارت سازمان برنامه و بودجه کشور منتهی می‌شود و نهاد سیاست‌گذار هم در جایگاه واقعی و ایده‌آل خود واقع خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نوبخت اصلاح ساختار بودجه لایحه بودجه بازگشت آزادگان پوری حسینی آیت الله یزدی نفتکش گریس ۱ استقلال بحرین سید حسن نصرالله تنگه جبل الطارق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا، «مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که توسط بنیاد ملی علم ایران اجرایی شده است.

حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح پژوهشی، توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق ایرانی در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمامی اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره مذکور به پردازش کل داده‌ها می‌پردازد. علاوه بر موارد گفته شده، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

خلج اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم. کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری موبایل و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

وی تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها  اهمیت ویژه‌ای یافته است و به‌ عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های موبایل نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان اضافه کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوت بوده و  برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی، نیاز به ابزار‌های جدیدی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • مصوبات جلسه علنی سه شنبه مجلس
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است