Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان موسسه تحقیقات بهداشتی NIHR به تازگی اعلام کردند نوعی کاوشگر رباتیک جدید برای شناسایی سرطان پروستات طراحی کرده‌اند که می‌تواند به شناسایی محل دقیق سرطان در حین جراحی کمک کند.  
متخصصان با استفاده از این پروب و با کمک توسعه نوعی فناوری تصویربرداری جدید در نظر دارند به شناسایی هرچه بهتر تورموهای سرطان پروستات بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فناوری که به وسیله متخصصان کالج امپریال لندن در دست اجراست به جراحان کمک می‌کند تا تومورهای سرطانی را در حین جراحی شناسایی و آنها را از بین ببرند؛ به این ترتیب امکان موفقیت عمل جراحی و افزایش طول عمر بیماران و آسیب کمتر به بافت های سالم بدن انسان کاهش می‌یابد.
با استفاده از ترکیب فناوری رباتیک و تصویربرداری پزشکی، جراحان می توانند بافت سرطانی را روی نمایشگر در زمان جراحی به طور واضح مشاهده کنند و بدون آسیب رساندن به بافت های مجاور تومور را از بدن بیمار خارج کنند.
به گفته کارشناسان بدون استفاده از فناوری‌های پیشرفته، به ویژه درباره سرطان پروستات، شناسایی بافت سرطانی از سالم بسیار دشوار است و این سبب می شود بیشتر جراحان در زمان انجام جراحی مجبور به گرفتن تصمیم‌های دشوار و پرخطر شوند که در برخی مواقع سبب شکست جراحی و حتی تشدید سرطان می شود.
کارشناسان امیدوار هستند با بهره‌گیری از فناوری جدید تصویر برداری و استفاده از کاوشگرهای رباتیک بتوانند نیاز جراحان به گرفتن تصمیم های پرخطر درطول جراحی را کاهش شوند و به این ترتیب افزون بر موفقیت جراحی، میزان عارضه های جانبی و بازگشت سرطان کاهش یابد.  
از جمله دیگر دستاوردهای استفاده از کاوشگر رباتیک و شیوه تصویربرداری فوق پیشرفته برای شناسایی تومورهای سرطانی، کاهش نیاز به معاینه برای شناسای تومورها و بی نیازی به انجام درمان های تکمیلی برای درمان سرطان چون دارو درمانی یا رادیوتراپی است و به این ترتیب طول عمر وامید به زندگی بیماران افزایش می یابد.   بیشتر بخوانید: پزشکی درفضا چگونه انجام می‌شود؟ بنا بر آمارها، بافت سرطان پروستات در حدود ۳۸درصد از مردان پس از عمل جراحی تا حدودی باقی می‌ماند و این سبب بازگشت بیماری و سرایت آن به دیگر اعضای بدن می‌شود.
همچنین برداشت بی‌اندازه بافت سرطانی و بافت های سالم مجاور آن هم می‌تواند سبب ایجاد عارضه‌های جانبی طولانی مدت چون بی اختیاری ادرار یا ناباروری شود.   منبع: pharmatimes   انتهای پیام/   ساخت کاوشگری هوشمند برای شناسایی سلول های سرطان پروستات

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، دکتر محمود شهامت با بیان اینکه از هر ۱۰۰ هزار نفردراستان ۱۳۴ نفر از بیماری سرطان رنج می‌برند افزود: به طور میانگین روزانه سه نفر به جمعیت سرطانی استان اضافه می‌شود.
وی عمده علت بیماران سرطانی را در حوزه‌های معده، تیروئید، سینه و پوست عنوان کرد و ادامه داد: ضرورت دارد در بحث تغذیه به موارد مهم توجه شود.
وی گفت: برای خدمات دهی بهتر به بیماران سرطانی دستگاه شتاب دهنده خطی و مجوز بیمارستان سرطانی اخذ شده است.

دیگر خبرها

  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ارتباط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا پس از ماه‌ها با زمین برقرار شد
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • طرح نور را با قوت و هوشمندی ادامه می‌دهیم
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • کاوشگر بین ستاره ای پس از ۵ ماه با زمین تماس گرفت
  • این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونه‌برداری تشخیص می‌دهد
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد