Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ابراهیم پرسا در دیدار با هیئت تحریریه خبرگزاری مهر اظهارکرد: در وقوع جرائم سایبری در چهار ماهه ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۱۶۵ درصدی و از ابتدای سال تا تاریخ ۱۹ مرداد، با رشد ۱۹۹ درصدی روبرو هستیم.

وی افزود: آمارها نشان می دهد که اولویت اول جرائم سایبری برداشت اینترنتی از حساب اشخاص است که در چهارماهه امسال ۷۰ درصد پرونده ها را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسا بیان کرد: کلاهبرداری رایانه ای با ۱۴ درصد و هتک حیث علیه افراد هم با ۱۱ درصد رتبه های بعد را تشکیل می دهد.

وی ادامه داد: در چهار ماهه امسال تعداد کشفیات به ۸۹ درصد رسیده در حالی که در مدت مشابه سال قبل ۸۲ درصد کشف داشتیم.

پرسا با بیان این که ۷۴ درصد افرادی که شناسایی و دستگیر شدند مرد و ۲۶ درصد آن ها خانم بودند، عنوان کرد: از مجموع کشفیات ۲۶ درصد آن منجر اعزام متهمان به مراجع قضایی و صدور قرار تأمین شده، ۱۷ درصد منجر به رضایت و ۵۷ درصد آن هم شناسایی و به علل مختلف از پلیس رسید دریافت کردند.

وی گفت: شهرهای گرگان، گنبدکاووس و علی آبادکتول به ترتیب بالاترین جرائم در فضای مجازی را دارند.

پرسا در خصوص اقدامات پیشگیرانه توضیح داد: پلیس فتا با اعزام کارشناسان به نهادها، ارگان ها و سازمان ها برای ۱۸ هزار نفر ساعت دولتی کارگاه آموزشی برگزار کرده و ۱۵۰ دقیقه مصاحبه رادیویی و ۱۰۰ دقیقه مصاحبه تلویزیونی در چهار ماهه اول سال انجام شده است.

وی در خصوص آمار جرائم از ابتدای سال تا تاریخ ۱۹ مرداد بیان کرد: ۷۲ درصد جرائم مربوط به برداشت غیرمجاز از حساب افراد است که ۶۷ درصد آن منجر به کشف شده است، همچنین ۱۳ درصد هم مربوط به کلاهبرداری رایانه ای است که ۱۸ درصد آن کشف و ۱۱ درصد جرائم، هتک حیثیت بوده که کل ۱۱ درصد آن کشف شده است.

پرسا اظهارکرد: بالاترین جرائم را در شبکه های اجتماعی غیربومی شاهد هستیم و در تلگرام، اینستاگرام و وایبر به ترتیب بیشترین جرم ها اتفاق می افتد.

کد خبر 4695159

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان پلیس فتا نیروی انتظامی گلستان روز خبرنگار قزوین بوشهر شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی یاسوج بیرجند مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم

معاون آب منطقه‌ای قم گفت: از ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب برداشت‌شده در استان، ۲۲ میلیون مترمکعب مربوط به برداشت غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز است. - اخبار استانها -

محمد دانشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به محدودیت منابع آبی گفت: به ویژه آب‌های زیرزمینی که عمده منابع اصلی کشاورزی استان قم است محدود بوده و بر این اساس حفاظت از منابع آبی زیرزمینی استان و بهره‌برداری بهینه از آن بسیار اهمیت دارد.

وی با تاکید بر اینکه صیانت از منابع آبی استان، در اولویت برنامه‌های شرکت آب منطقه قم است، گفت: از 500 میلیون مترمکعب آبی که در استان برداشت داریم، فقط 22 میلیون مترمکعب مربوط به برداشت غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز است؛ که این میزان معادل پنج درصد برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی است.

دانشور عنوان کرد: بیشترین میزان برداشت غیرمجاز از چاه‌های مجاز بوده و این امر به دلیل عدم تمکین صاحبان و مالکان چاه از حجم مجاز برداشت در پروانه آن‌هاست.

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای قم نصب کنترل هوشمند حجمی را تنها راه مقابله با برداشت غیرمجاز از آب توسط چاه‌های مجاز دانست و افزود: از سال گذشته تاکنون 350 حلقه چاه مجاز به کنترل هوشمند حجمی مجهز شده و امسال نیز کنترل حجمی هوشمند در 370 حلقه چاه دیگر نصب می‌شود.

دانشور عدم تخصیص حقابه ها را چالش دیگر استان در این بخش عنوان کرد و گفت: در مدت سه سال گذشته تخصیص حقابه‌های قانونی استان قم با چالش روبه رو بوده و رهاسازی از منابع بالادستی انجام نگرفته است.

وی افزود: اصلاح الگوی کشت، استفاده از روش‌های نوین آبیاری در کنار نصب کنترل هوشمند از راهکارهای کارآمد در کاهش استفاده و برداشت از منابع محدود زیرزمینی است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • دارایی کاربران ایرانی در کیف پول تلگرام مسدود شد؟