Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، "فریدون همتی" استاندار و رییس شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان این شورا اظهار داشت: هفت میلیارد تومان از محل بودجه دارایی ثابت و سرمایه ای سازمان بنادر و دریانوردی در راستای تدوین سند تدقیق مطالعات یکپارچه مناطق ساحلی استان هرمزگان (ICZM) هزینه شده که از این اقدام ارزشمند سازمان بنادر و دریانوردی صمیمانه تشکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این سند یکی از اسناد توسعه ای مهم در امر تصمیم گیری برای نواحی ساحلی وکرانه های خلیج فارس و دریای عمان محسوب می شود و با تصویب این سند شناسایی و اولویت بندی مشکلات مناطق ساحلی وخلاء در تصمیم گیری ها، مرتفع و تصویر روشنی در راستای جلوگیری از تخریب مناطق ساحلی، شناسایی ظرفیت های طبیعی این مناطق پیش روی مدیران و تصمیم گیران قرار خواهد گرفت.

نماینده عالی هیات دولت در استان هرمزگان بر لزوم فراگیری آموزش های لازم به منظور اجرای طرح تدقیق مدیریت یکپارچه در استان تاکید کرد و گفت: مدیران و کارشناسان تصمیم گیر در حوزه دریا و ساحل آموزش های لازم را با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و با محوریت سازمان بنادر و دریانوردی ببینند.

همتی با بیان اینکه سند مدیریت یکپارچه استان هرمزگان و ابوموسی با شرط ضرورت مطالعات جزایر دیگر مصوب شده، اظهار داشت: ادارات، ارگانها و دستگاهای متولی با هم افزایی و مشارکت بیشتر همراهی نمایند تا اقدام شایسته سازمان بنادر و دریانوردی پیرامون مطالعات تدقیق مدیریت یکپارچه جزایر استان نیز تداوم یابد.

"اله مراد عفیفی پور" مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به وجود دو هزار و ۲۳۸ کیلومتر نوار ساحلی در استان گفت : هرمزگان به عنوان اولین استان پیش قدم در امر تدقیق مطالعات انتخاب شد و مطالعات تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی در طول سالهای ۹۴ تا ۹۸ برای آن انجام شد.

وی ضمن قدردانی از دقت نظر تمامی اعضاء در اجرای طرح تدقیق مطالعات مدیریت مناطق ساحلی استان اظهار داشت: تصویب این طرح توسط شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان نقطه عطف و نقشه راهی است برای ساماندهی و مدیریت به منظور استفاده بهتر این مناطق با ارزش و نگهداری خردمندانه جهت رونق اقتصادی استان و صیانت از مناطق بکر ساحلی برای نسل های آینده به شمارمی آید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان به اقدامات کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان طی دو سال اخیر با سکانداری استاندار اشاره کرد و گفت: با پیگیریها و تاکیدات ابلاغی استاندار پیرامون اجرایی نمودن و استقرار نظام مدیریت یکپارچه ،همچنین  فعالیت و پیگیری ثمر کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان تعداد ۴۹ مورد مجوز قانونی فعالیت در سواحل استان صادر شده است که یک رکورد تاریخی در تاریخ توسعه سواحل در دوره چهل ساله پس از انقلاب محسوب می شود.

وی تصریح کرد: در سال ۹۷، تعداد ۲۸ مورد و در سال ۹۶ نیز، ۲۱ مورد مجوز سازه های ساحلی و تاسیسات دریایی مجوز صادر شده است.

"حمید خلیلی" مدیر کل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی دراین جلسه به اهم موضوعات مطالعه شده در طرح تدقیق مدیریت یکپارچه درمناطق ساحلی هرمزگان اشاره کرد و گفت: با توجه به جایگاه مهم و استراتژیک استان هرمزگان، سازمان بنادر و دریانوردی مطالعات در همه ابعاد و موضوعات با در نظر گرفتن تمام اسناد بالادستی را پیشتر از ۶ استان ساحلی دیگر در دستورکار قرارداد.

وی افزود: امروز طرح تدقیق مدیریت سواحل استان هرمزگان بر اساس چشم انداز ترسیم شده بعنوان اولین طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور(ICZM) نقشه های با مقیاس یک به ۵۰۰۰ به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان رسید.

خلیلی موضوعات مطالعه شده در حوزه های محیط زیست، مطالعات دریایی، مطالعات محیطی در خشکی، مطالعه کالبدی، مطالعه پدافند غیر عامل، راهبردی و سناریوهای توسعه و همچنین ارزیابی توان اکولوژیک را بر اساس اسناد بالادستی را از محورهای مهم این طرح عنوان کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی سرمایه مشکلات هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال

 ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به ارزش سرمایه‌گذاری قریب به ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در اواخر پارسال  گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.

او روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی طی چند سال اخیر را رو به رشد عنوان کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان می‌گوید: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.  

 آقای گرایلو گفت: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.

با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ◄ تجلیل از تلاشگران نوروز 1403 هرمزگان با اجرای ویژه برنامه های مفرح
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور