Web Analytics Made Easy - Statcounter

راس بیکر (Ross K. Baker) استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه روتگرز است. وی به صورت تخصصی در حوزه‌های روابط بین‌الملل و دولت آمریکا تحقیق و بررسی کرده است. بیکر همچنین مقاله‌نویس «لس آنجلس‌تایمز» و «نیوزدی» است و همکاری‌ زیادی با سایر مجلات معروف و حرفه‌ای دارد. وی پیش از این به عنوان مشاور در کمیته دموکراتیک مجلس نمایندگان ایالات متحده و مشاور ارشد سناتور پاتریک جی لیی و چاک هگل مشغول به کار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفت‌وگو با ایلنا نظرات خود را پیرامون تنش‌های میان ایران و آمریکا مطرح کرده است:

ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

راس بیکر در ابتدا با تاکید بر اینکه ترامپ به دنبال جنگ با ایران نیست، گفت: ترامپ وعده داده بود که آمریکا را از جنگ خارج می‌کند نه این که جنگ دیگری را شروع کند. او حتی مذاکراتی را با طالبان آغاز کرده است. ظاهر قضیه این است که ترامپ می‌خواهد جنگ در خاورمیانه را کاهش دهد.

ترامپ بدش نمی‌آید به جای آمریکا عربستان را وارد جنگ کند

انتخابات موضوع بازدارنده ترامپ برای جنگ با ایران است

استاد علوم سیاسی دانشگاه روتگز تاکید کرد: ترامپ و دولت آمریکا وارد جنگ نخواهند شد ولی بدشان نمی‌آید که کشورهایی مانند عربستان را وارد جنگ در منطقه کنند و به همین دلیل از آنها حمایت می‌کنند.

وی افزود: انتخابات و پیروزی در آن برای ترامپ مهم است چراکه او نمی‌خواهد بازنده باشد همین موضوع بازدارنده ترامپ برای درگیری مستقیم با ایران است.

دوستی با آمریکا، عامل توسعه سلاح هسته‌ای اسرائیل است

این استاد دانشگاه در ادامه در مورد تسلیحات هسته‌ای اسرائیل و برخود دوگانه ایالات متحده یا این مساله گفت: آمریکا حامی اسرائیل است همین رابطه نزدیک باعث شده دولت آمریکا چشم بر سلاح هسته‌ای اسرائیل ببندد. هرگز از سلاح‌های هسته‌ای آن‌ها صحبت نمی‌کند و خواهان خلع سلاح اسرائیل نیست. هیچ فردی در دولت آمریکا این را نمی‌خواهد.

کارشکنی آمریکا برای آزادی نفتکش ایرانی بخشی از فشار بر ایران بود

وی در مورد نفتکش جبل‌الطارق و کارشکنی آمریکا در روند آزادی نفت کش ایرانی گفت: این اتفاق نشان‌دهنده این است که آمریکا از هر فرصتی برای فشار بر ایران استفاده می‌کند در خواست تمدید بازداشت بیانگر تمایل آمریکا برای اعمال فشار بیشتر بر ایران است.

ایران در مقابل فشار حداکثری مقاومت حداکثری نشان داده است

بیکر در ادامه در مورد تحریم‌ها و فشار حداکثری گفت: آسیب اصلی این تحریم‌ها متوجه مردم ایران است که هر روز قدرت اقتصادی آن‌ها کم‌تر می‌شود و ضعیف‌تر می‌شوند. اما آمریکا به فشار اقتصادی و تهدید نظامی علیه ایران ادامه می‌دهد. با همه این‌ها فشار حداکثری با مقاومت حداکثری از سوی ایران مواجه شده است.

آمریکا باید از نقش ایران برای مقابله با گروه‌های افراطی حمایت کند

وی در مورد راه‌حل تنش‌ها گفت: در واقع مبارزه با تروریسم مورد اشتراک ایران و آمریکاست. ایران نقش کلیدی در مقابله با تروریسم و به ویژه گروه داعش داشته است. آمریکا باید از نقش ایران برای مقابله با گروه‌های افراطی حمایت کند و همین عامل به عنوان اشتراک، زمینه تعامل میان این دو کشور را فراهم کند. آمریکا نباید این فرصت را از دست بدهد و ایران نیز باید ادامه مقابله با گروه‌های افراطی را دستور کار خود قرار دهد

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران ایران و آمریکا تروریسم خاورمیانه نفت تنش میان ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از پیشرفت ۸۵ درصدی تولید قطار ملی تولید داخل کشور خبر داد و گفت: این قطار طی یکی، دو هفته آینده به صورت رسمی وارد خطوط حمل و نقل مترو خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی با اعلام این خبر با بیان اینکه، پنج شرکت دانش بنیان با تشکیل یک کنسرسیوم در کنار جهاد دانشگاهی، وزارت صمت، وزارت کشور و شهرداری تهران این قطار ملی را طراحی کرده اند، اظهار کرد: این قطار ملی هفته گذشته همه آزمون‌های کیفی و استاندارهای ایرانی و اروپایی خود را با موفقیت گذراند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور تاکید کرد: قطار ملی ایرانی اکنون آماده ورود به ایستگاه‌های مترو برای خدمات رسانی به شهروندان است.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه اکنون ۸۵ درصد تولید قطار ملی تولید داخلی است، افزود: این قطار ظرف یکی دو هفته آینده به‌صورت رسمی وارد خطوط حمل و نقل مترو خواهد شد.

وی با بیان اینکه این قطار طی هفته‌های آتی وارد چرخه خدمت رسانی به مردم می‌شود، اظهار امیدواری کرد که با تولید انبوه این قطار، درصد داخلی سازی آن به ۹۲ درصد افزایش یابد.

کد خبر 745589

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • سیلوی ۱۰۰ هزار تنی گرمسار افتتاح می‌شود
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • رهاسازی حقابه هیرمند به ایران
  • تاکید امیرقطر و ولیعهد عربستان سعودی بر جلوگیری از تنش در منطقه
  • بایدن ورود کشتی های روسی به بنادر آمریکا را برای یک سال دیگر ممنوع کرد
  • بایدن از پس تبعات تحریم نفت ایران برنمی‌آید