Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@08:53:51 GMT

سینمای صنعتی نیاز به حمایت‌های حاکمیتی دارد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۱۹۶۷

سینمای صنعتی نیاز به حمایت‌های حاکمیتی دارد

به گزارش ایکنا، ایرنا نوشت: طیبه سیاوشی درباره تاثیر فیلم و تبلیغات بر معرفی دستاوردهای صنعت و فناوری، اظهار داشت: در کشور ما همچنان که صنعت سینما وجود ندارد، سینمای صنعتی نیز به آن شکل وجود ندارد، البته این موضوع در حالی‌ است که به هر حال فیلم‌های مستندی بیش و کم تهیه می‌شود که صنعت کشور را به نمایش بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما کشور چندان صنعتی نیستیم، اما همان دستاوردهای‌مان حتی در حوزه پتروشیمی و نفت نیز قابل ارزش است. البته صنعت فرش یا صنایعی داریم که قابلیت ساخت تیزر و حتی فیلم صنعتی را در خود دارا هستند. صنایعی که برای کشور سودآور هستند و مردم نیز می‌توانند با تماشای مستندهایی درباره آن‌ها، بیشتر پی به ارزش چنین صنایعی ببرند.  

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، افزود: نداشتن دستاورد خاص و ویژه، یکی از دلایلی بوده که سبب شده کارگردانان یا تهیه‌کنندگان رغبتی به این مساله نشان ندهند یا اگر هم تمایلی به ساخت مستندی پیدا کردند برای‌شان به همان دلیل یادشده، مستمر و ادامه‌دار نبوده است.

سیاوشی خاطرنشان کرد: چنانچه کارگردانان و تهیه کنندگان ما بتوانند در شرایط فعلی که در تحریم به‌سر می‌بریم با پشتیبانی و حمایت بخش سینمای مستند، وزارت ارشاد، صدا و سیما و حتی خود مؤسسات صنعتی اعم از صنعت فولاد، صنعت نفت، صنعت پتروشیمی و همچنین صنایع حوزه هنری، اقدام به ساخت آثاری کنند، می‌تواند برای صنایع ما بسیار مفید باشد.

وی با بیان اینکه فیلم ویژه‌ای در حوزه صنعت و فناوری هنوز ساخته نشده که برای مخاطب ایرانی آنقدر جذاب باشد که در خاطرش بماند، گفت: یکی از فیلم‌هایی که از شبکه مستند تلویزیون در حوزه صنعت پخش شد را دیدم که جالب اما مربوط به صنعت چین بود. کشوری با یک میلیارد و خورده‌ای جمعیت که توانسته یک ثروتی را در کشورش تولید کند تا نه تنها مردمانش مانند دو - سه دهه گذشته با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم نکنند، بلکه بتوانند حتی این صنعت را صادر هم کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت شبکه مستند تلویزیون، افزود: شبکه مستند تلویزیون ما بیشتر به مباحث اجتماعی می پردازد در حالی‌که می‌توانیم تولیدات و توانایی‌های داخلی را در قالب مستند به نمایش بگذاریم؛ همچنین فیلم‌های سینمایی می‌توانند با پشتیبانی، برخی از صنایع بزرگ و کوچک را به نمایش بگذارند. البته این در حالی‌ست که سینما و تلویزیون ما از ۲۲ منطقه تهران خارج نشده و به ندرت دیده می‌شود که فیلمی خارج از تهران ساخته شود.

سیاوشی افزود: به نمایش درآوردن پیشینه هر صنعتی می‌تواند برای مردم بسیار جذاب و حائز اهمیت باشد. مانند پیشینه کفش ملی، کبریت توکلی، سماورها و چراغ‌های علاءالدین که تولید می‌شد. به نظر من این موارد می‌تواند هم به لحاظ صنعتی جذاب باشد و هم به لحاظ تاریخی؛ چراکه بخشی از تاریخ و هویت ما به شمار می‌آیند، اما متاسفانه به این بخش‌ها به خوبی پرداخته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر کمی دید سیاسی را از روی صنعت برداریم و به این مساله بپردازیم که پیشینه تاریخی هر صنعتی به چه شکلی بوده و چه تحولی را طی کرده تا به این نقطه رسیده، بهتر می‌توانیم صنایع بزرگ را معرفی کنیم. البته این امر در سینمای مستند کار سختی است و نیاز به حمایت مادی و معنوی دارد، چراکه می‌تواند در بخش هویت‌سازی این کشور بسیار موثر باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: حتی روایت پیشینه صنایعی مانند صنایع غذایی از بستنی تا هر خوراک دیگری برای مردم جذاب است و روایت‌هایی‌ست که روزانه بین مردم نقل می‌شود و بهتر آن است که تنها در حوزه فضای مجازی نباشد و به صورت تیزر تلویزیونی یا تیزر سینمایی درآید. این مساله در حال حاضر نیاز به حمایت دارد و نیروهای جوان، خوش‌فکر و خلاق هم هستند که می‌توانند به این امور رسیدگی کنند، البته به شرط آنکه حمایت شوند.

سیاوشی تاکید کرد: باید از این دوستان حمایت‌های معنوی و مادی صورت گیرد که البته این امر نیاز به حمایت‌های حاکمیتی نیز دارد. آن هم در شرایط کنونی که می‌تواند سبب ایجاد انگیزه در جامعه بشود و به پیشبرد اهداف صنعتی و فناورانه ایران‌مان کمک کند.

  انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) روز پنجشنبه اعلام کرد تعداد شرکت‌های هوش مصنوعی (AI) در چین از ۴۵۰۰ فراتر رفته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) اعلام کرد که تعداد شرکت‌های هوش مصنوعی (AI) در این کشور از 4500 فراتر رفته است؛ این نشان‌دهنده رشد چشمگیر این صنعت در سال‌های اخیر است.

هوش مصنوعی، محرک تحول صنعتی

هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری استراتژیک، دور جدیدی از انقلاب علمی، فناوری و تحول صنعتی را رهبری می‌کند و به عنوان نیروی محرکه مهمی برای صنعتی شدن جدید عمل می‌کند.

تمرکز بر فناوری‌های کلیدی

به گفته تائو چینگ؛ سخنگوی MIIT چین قصد دارد با تمرکز بر فناوری‌های مدل بزرگ اساسی مانند الگوریتم‌ها و قدرت محاسباتی، به پیشرفت‌ها در فناوری‌ها و محصولات اصلی، از جمله تراشه‌های هوشمند، الگوریتم‌ها و چارچوب‌های مدل بزرگ سرعت بخشد.

در گام بعدی، چین تمرکز خود را بر موارد زیر خواهد گذاشت:

بهبود عملیات و مدیریت منبع تغذیه محاسباتی برای تولیدراهنمایی شرکت‌ها برای سرعت بخشیدن به ایجاد مدل‌های بزرگ عمومی با رقابت جهانیپرورش مدل‌های بزرگ صنعتی برای سناریوهای تولیدایجاد یک پایگاه داده صنعتی در سطح بالاتحریک ارزش داده‌های صنعتیفعال کردن صنعتی شدن هوش مصنوعیبهره‌مندی از هوش مصنوعی برای احیای تالاب‌های فارس

اقدامات ویژه‌ای در صنایع کلیدی که تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد ملی دارند با نیروی محرکه قوی و پایه دیجیتالی خوب برای فعال کردن صنعتی شدن هوش مصنوعی جدید اجرا خواهد شد.

به گفته تائو، ادغام عمیق‌تر فناوری‌های هوش مصنوعی در کل فرآیند تولید و افزایش قابل توجه سطح عملیات هوشمند در تحقیق و توسعه، تولید آزمایشی، ارائه خدمات و ... ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • هدفگذاری ۸۰ طرح صنعتی بزرگ در استان قزوین
  • نمایش «ملودی» در جشنواره انیمیشن «ورونژ»
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • ضرورت حمایت نهادهای حاکمیتی و قضایی از اجرای صحیح قانون
  • چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد
  • درباره «بی بدن» و «قوی‌دل»/ پرونده‌های واقعی، اشک‌ها و لبخندها