Web Analytics Made Easy - Statcounter


منصور رضوانی جلال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ،گفت: به منظور کاهش ضایعات سیب زمینی، افزایش درآمد کشاورزان و جلوگیری از هدر رفت تولیدات کشاورزی در استان همدان با ظرفیت سازی ۴۰۰ هزارتن سردخانه فنی سیب زمینی علاوه بر حفظ کیفیت، سالانه بیش از ۸۰ هزارتن از ضایعات سیب زمینی جلوگیری و بیش از ۱۶۰ میلیاردتومان درآمد اضافی عاید کشاورزان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: امسال پیگیری برای ساخت ۳ واحد فرآوری سیب زمینی را داشته ایم تا علاوه بر جذب بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول تولیدی کشاورزان ارزش افزوده چند برابری را داشته باشیم، بطوریکه ۲ کیلوگرم سیب زمینی تبدیل به یک کیلو فرنچ فرایز خواهد شد که قیمت فعلی آن ۱۸ هزارتومان است.

به عقیده برخی از کارشناسان آن بخش از محصول که در مراحل برداشت و پس از برداشت به هر دلیلی بلا استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی می‌شود. ضایعات موجب کاهش کمیت و کیفیت مواد غذایی می‌شود.

برخی دیگر بر این عقیده اند که ضایعات به مراحل پس از برداشت محصول مربوط می‌شود و آن بخش از محصول که در مراحل پس از برداشت به هر دلیلی بلااستفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی می‌شود.
انتهای پیام/ا


فراوری و ذخیره سازی سیب زمینی استان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیب زمینی سردخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت چغندر قند بهاره در مرودشت

منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت اظهار کرد: کشت چغندر بهاره از اوایل فروردین ماه آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد و برداشت آن نیز در اوخر مهر ماه انجام می‌گیرد.

او افزود: سطح ابلاغی کشت چغندرقند بهاره در شهرستان ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار است که کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان با همراهی و کمک کارشناسان کارخانه قند مرودشت در تلاش جهت تحقق کشت سطح ابلاغی هستند. 

امیریان گفت: عرضه نهاده ها، خدمات مکانیزه، پرداخت مساعدت به چغندرکاران، بازدید کارشناسان و خرید تضمینی از اقدامات حمایتی دولت به منظور توسعه کشت این محصول استراتژیک است و همچنین وجود صنایع تبدیلی مناسب در شهرستان و ادوات کاشت تا برداشت مکانیزه از جمله موارد توسعه کشت این محصول در شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت تصریح کرد: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم چغندر قند بهاره با عیار ۱۶ درصد در سال زراعی جاری ۳۹ هزار و ۳۰۰ ریال اعلام شده است.

امیریان بیان کرد: کاشت چغندرقند در تناوب با سایر محصولات شتوی، کنترل علف‌های هرز و اثرات به زراعی را به دنبال دارد و مقاومت در استرس‌های آبی و امکان تغییر و افزایش دور آبیاری در زمان کم آبی از دیگر مزایای کشت این محصول است.

این مقام مسئول افزود: متوسط برداشت محصول در این شهرستان ۷۰ تن در هکتار است که بیش از ۸۵ درصد مزارع کشت شده با روش‌های نوین آبیاری می‌شوند که در افزایش عملکرد تاثیر بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟
  • آغاز کشت چغندر قند بهاره در مرودشت
  • فرونشست زمین سفره‌های آب زیرزمینی را می‌بلعد
  • برداشت صد‌ها تن بادام زمینی توسط کشاورزان آمریکایی (فیلم)
  • برداشت گندم از مزارع استان بوشهر
  • تولید 21 هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • آغاز برداشت توت فرنگی در بابلسر
  • مجسمه‌سازی با ضایعات خودروی اسقاطی!
  • برداشت بیش از ۹۰۰ هزارتن هندوانه خارج از فصل درسیستان‌وبلوچستان
  • برداشت ۶۳ هزار تن محصول کلزا در خوزستان