Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-25@16:40:57 GMT

مذاکره با چینی‌ها برای توسعه میدان یادآوران

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۲۷۸۵

مذاکره با چینی‌ها برای توسعه میدان یادآوران

رویداد۲۴ تورج دهقانی، درباره آخرین وضعیت مذاکرات با شرکت ساینوپک چین برای توسعه میدان یادآوران، اظهار کرد: مذاکرات همچنان ادامه دارد اما بنا به ملاحظاتی روند کار با کندی پیش می‌رود اما متوقف نشده است.

میدان نفتی یادآوران که از میادین نفتی مشترک با عراق به شمار می‌رود که در ۷۰ کیلومتری جنوب غربی اهواز و شمال خرمشهر و در منطقه مرزی ایران و عراق قرار گرفته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طول این میدان حدود ۴۵ کیلومتر و عرض آن ۱۵ کیلومتر بوده که به‌صورت شمالی-جنوبی در گستره نوار مرزی با کشور عراق واقع شده است.

چندین سال است که بحث مذاکره با شرکت ساینوپک چین برای توسعه فاز دوم میدان یادآوران ادامه دارد، سال پیش نیز این شرکت که بزرگترین پالایشگر نفت چین است، به شرکت ملی نفت ایران ۳ میلیارد دلار برای توسعه مشترک میدان نفتی یادآوران پیشنهاد کرد، شرکت سینوپک به همراه غول نفتی دولتی CNPC‌ چین، سرمایه‌گذاری بالایی در صنعت نفت ایران داشته است زیرا تولید داخلی آن‌ها به دلیل فرسودگی میادین کاهش پیدا کرده و عطش چین را برای واردات نفت تقویت کرده است.

یادآوران و همچنین یک میدان نفتی دیگر در مرز ایران با عراق از جمله پروژه‌های بزرگ به شمار می‌روند. یادآوران ۳.۱ میلیارد بشکه ذخایر نفت دارد که این میدان را به یکی از بزرگترین میادین توسعه نیافته جهان تبدیل ساخته است. میزان ذخایر نفت میدان آزادگان شمالی نیز ۵.۷ میلیارد بشکه برآورد شده است.

سینوپک پیش از این در توسعه میدان یادآوران ۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده و تولید این میدان به ۱۱۵ هزار بشکه در روز می‌رسد در حالیکه میدان آزادگان شمالی که توسط شرکت ملی نفت ایران و شرکت CNPC اداره می‌شود، دو سال پیش تولیدش را به میزان ۷۵ هزار بشکه در روز آغاز کرد.

منبع: ایسنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تورج دهقانی شرکت ساینوپک میادین مشترک نفتی توسعه میدان یادآوران ذخایر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۲۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این خودرو فقط یک طرح اولیه نیست و به بازار عرضه می شود.

شرکت چینی دانگ فنگ کمپین بازاریابی وسیعی برای اس یو وی لوکس چهار موتوره M-Hero917 انجام داد که سال گذشته به طور داخلی عرضه و اخیرا در سوییس معرفی شده است. اکنون شرکت یک کمپین پر زرق و برق تر برای نسخه 4 در 4 به راه انداخته است. این خودرو که M-Hunter نام گرفته طراحی جالبی دارد که کابین آن از اسکلتی فلزی تشکیل شده است. این فقط طرح اولیه نیست و احتمالا در نهایت به گرانترین خودروی آفرود حافظ حمیط زیست در نمایشگاه اتومبیل چین امسال تبدیل شود.

M-Hunter از لحاظ رنگ و اسکلت نمایان بدنه یادآور خودروی Brabus900 Crawler است اما از آن اسپرت تر است.

یک آژانس خبری چینی مدعی است گشتاور این وسیله نقلیه برقی از تمام خودورهای فعلی ساخت این کشور بیشتر است. همچنین خودروی مذکور بسیار گرانتر از یک وسیله نقلیه آفرود معمول چینی خواهد بود.

کد خبر 6086260 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • خودروهای برقی چینی ارزان شد