Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@21:05:03 GMT

آموزش لایه‌هایی از هنر لایه چینی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۳۰۳۴

آموزش لایه‌هایی از هنر لایه چینی

استاد کارگاه آموزشی هنر لایه چینی گفت: وقتی قیمت‌ها نوسان داشته باشد مواد اولیه مانند روغن جلا، اکلیل، مرکب و ... که باید تهیه کنیم گران می‌شود و اگر مسئولان مربوطه از هنر حمایت کنند وضعیت بهتر خواهد شد.

اصغر فولادگر در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در حاشیه کارگاه آموزشی لایه چینی اظهار کرد: هنر لایه چینی به دوره صفویه برمی گردد و نمونه‌های آن را بیشتر در چهلستون و عالی قاپو می‌توان دید؛ این هنر فراگیر است به طوری که توسط هنرمندان ایرانی به کشورهای دیگر نیز منتقل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هنرمند پیشکسوت با اشاره به اینکه پیش از این هنر لایه‌ چینی در سقف و دیوار کار می‌شده است، ادامه داد: توانستیم این هنر را وسعت دهیم و با هنرهای دیگر تلفیق کنیم، این کار باعث شد که جوانان به این هنر علاقه مند شوند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه لایه چینی در سه جلسه گفت: در این کارگاه تلاش بر این است که تنها روش کار اولیه را آموزش دهیم اگر این کلاس‌ها ادامه پیدا کند می‌توانیم آموزش‌ها را گسترده‌تر کنیم و هنر لایه چینی تلفیقی را به علاقه مندان آموزش دهیم.

فولادگر با بیان اینکه در ایران به دلیل نبود نرخ ثابت با مشکلات زیادی روبرو هستیم، تصریح کرد: وقتی قیمت‌ها نوسان داشته باشد مواد اولیه مانند روغن جلا، اکلیل، مرکب و ... که باید تهیه کنیم گران می‌شود و اگر مسئولان مربوطه از هنر حمایت کنند وضعیت بهتر خواهد شد چرا که بسیاری در مخارج روز خود می‌مانند چطور انتطار داریم که برای یک کارگاه و خلق یک تابلو هزینه کنند.

این هنرمند با اشاره به اینکه یک اثر لایه چینی یک متری حدود سه تا چهار میلیون هزینه دارد، ادامه داد: هنرمندانی هستند که در زمینه لایه چینی فعالیت می‌کنند اما تعدادی که پا به سن گذاشته‌اند و متأسفانه دیگر قدرت کار کردن ندارند دیگر فعالیت نمی‌کنند و چه خوب است که قدر این هنرمندان که جوانی و تمام عمرشان را در زمینه فرهنگ و هنر گذاشته‌اند، بدانیم.

وی با بیان اینکه باید ذائقه مخاطبان خود را در کشورهای دیگر بشناسیم تا بتوانیم محصولات هنری خود را به فروش برسانیم، گفت: ما اینجا پشت درهای بسته به سلیقه خود کار می‌کنیم بنابراین فروش هم نخواهیم داشت. اگر مسئولان افراد باتجربه و حتی حرفه‌ای در این کار را به کشورهای دیگر بفرستند تا با سلیقه آن‌ها آشنا شوند می‌توانیم فروش بهتری داشته باشیم و هنر خود را عرضه کنیم؛ باور کنید تحول عظیم و عجیبی در هنر پیدا می‌شود؛ وقتی هنرمند می‌تواند هنرنمایی کند که خیالش آسوده باشد.

کد خبر 386208

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هنرمندان خلاقيت و نواوري برگزاری کارگاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۳۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایت تاکسی برقی تهران!

تین نیوز

آیا این طرح واردات شتابزده خودروی برقی چینی، به غیر از فروشندگان چینی، برای اقتصاد ایران مزیتی دارد؟

 ۱.  دی ماه سال قبل، در مراسمی باشکوه با حضور وزیر صمت و شهردار تهران، از تاکسی برقی های چینی که قرار است در تهران فعالیت کنند، رونمایی شد.

۲. همان زمان مدیر طرح های خودروی برقی وزارت صمت از ورود ۲۵۰۰ خودروی برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی تا پایان ۱۴۰۲ خبر داد.

۳. علی اصغر قائمی عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در جلسه این هفته شورای شهر تهران در تذکر به شهردار تهران نسبت به سیاست ها و عملکرد شهرداری در توسعه شبکه حمل و نقل عمومی شهر گفت: « مدیریت شهری از آذر ماه در سال گذشته در حضور شهردار تهران و وزیر صمت در سه مرحله  در آذر ، دی و اسفند اقدام به "رونمایی" از تاکسی های برقی کرد.

نکته قابل توجه این است که این خودروها یا پلاک نداشتند و یا پلاکشان شخصی بود و پلاک تاکسی نداشتند.

شهرداری هنوز در مورد نحوه خدمات پس از فروش اقدامی نکرده و شرکت خودروساز صاحب صلاحیت را نیز معرفی نکرده، تاکنون حتی یک خودروی برقی هم موفق به دریافت " پلاک تاکسی " نشده، همچنین برخلاف مصوبه شورای عالی ترافیک که قرار بود رنگ خودروهای برقی آبی فیروزه ای باشد شاهد رونمایی از خودروهای رنگی هستیم، در اسفند ماه سال گذشته نیز از تعداد خودروهای برقی وارداتی چین رونمایی شد که رنگش با رنگ مصوب همخوانی نداشت !

نکته اینکه کماکان یارانه دولتی از محل ماده ۱۲ و شورای اقتصاد تعیین تکلیف نشده و فقط وعده ورود خودرو برقی داده شده است و هنوز شواهد و گزارشی از عملکرد اجرایی این مصوبه مشخص نیست.

با صحبت، سخنرانی و بازدید مشکل حمل و نقل درون شهری حل نمی شود.

حتی به دلیل عدم پیگیری نوسازی تاکسی ها مدت هاست که سمند سورن به عنوان تنها خودروی مناسب تاکسی وارد چرخه حمل و نقل نشده و نوسازی متوقف شده است.

هنوز وزارت کشور در مورد ون های اهدایی نیز اقدامی انجام نداده و شهرداری هم پیگیری هایش به نتیجه نرسیده و این در حالی است که قرار بود با بودجه اختصاص داده شده نوسازی ون ها انجام شود که نشده است که امیدواریم شهردار تهران" پاسخگوی " این موارد و مطالبات باشد.»

۴.بعد از اعتراض این عضو شورای شهر تهران،  هرمزی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران در مورد وضعیت تاکسی برقی تهران گفت:« از امروز رانندگان تاکسی می توانند برای خرید خودروی های جدید چینی اقدام کنند. در مرحله اول ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی چینی به تاکسیرانان واگذار می شود. قیمت حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که ۶۰۰ میلیون آن وام از سوی شرکت وارد کننده با سود ۸ درصد و ۵ ساله با اقساط ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و آورده تاکسیران حدود ۱۰۰ میلیون قیمت تاکسی فرسوده و ۳۰۰ میلیون هم باید پرداخت کند، همچنین ۳۰۰ میلیون هم وام کارآفرینی داده می شود.»

سیاست شهرداری تهران و وزات صمت برای واردارات خودروی برقی چینی به عنوان تاکسی، مبهم و مورد نقدهای قبلی نگارنده بوده و اینک که حتی عضو شورای شهر تهران، سخن به اعتراض گشوده، مجددا چند سوال مطرح می کنم.

1- قیمت هر خودروی برقی ، بالغ بر " ۱.۳۰۰  میلیارد تومان "تعیین شده ( که با احتساب سود تسهیلات ، هزینه تمام شده برای یک تاکسیران ، بسیار بالاتر خواهد رفت )

2- یک تاکسیران در ماه باید حدود 20 میلیون تومان قسط بدهد ! که بسیار سنگین است.

3- آیا با نرخ های کرایه فعلی ، برای یک تاکسیران " توجیه عقلی و اقتصادی " دارد که یک خودروی میلیاردی با استهلاک و هزینه تعمیر بالا و هزینه های جانبی ) را برای "چند هزار تومان کرایه " ، مسافربری کند ؟

4- طبق گزارش چند روز قبل رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل وزارت صمت، بر خلاف هدف گذاری ها، طی دو سال گذشته، جمعا فقط حدود 110 هزار خودروی فرسوده، اسقاط شده است.

 در صورتی که دولت و شهرداری می توانست و می بایست به جای تخصیص بودجه برای واردات خودروی برقی چینی ، ( و وابسته ساختن ایران به چین در این حوزه ) نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با خودروهای " اقتصادی " داخلی و وارداتی به صورت ضربتی اقدام بکند.

5- آیا این طرح واردات شتابزده خودروی برقی چینی ، به غیر از فروشندگان چینی،  برای اقتصاد ایران مزیتی دارد؟

6- آیا برخی از مدیران در کشور عملا به " بازاریاب " کالاهای چینی تبدیل شده اند ؟

 من معتقدم پشت این گونه سیاست های صنعتی و وارداتی خصوصا در حوزه خودرو ، " فساد سازمان یافته " وجود دارد، که نیاز به رسیدگی قضایی است .

منبع:کانال تلگرامی انجمن صدای تاکسیران

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افشاگری خیابانی روی آنتن: چینی‌ها جا زدند!
  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • اجرا خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت! + فیلم
  • (ویدئو) با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!/فیلم
  • حکایت تاکسی برقی تهران!
  • سفری تصویری به «سرزمین مقدس»