Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوانی جلال گفت: محصولات کشاورزی سبزی و صیفی اشتغال مستقيم یک هزار و ۶۶۸ نفر با سرمايه گذاري بيش از ۳ هزار ميليارد ريال در استان همدان را فراهم کرده است.

«منصور رضوانی جلال» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان در مورد اشتغال بخش صیفی جات استان همدان گفت: در حال حاضر 85 واحد شوري و ترشي و رب با توان توليد 113 هزار و ۵۰۰  تن محصول و جذب 264 هزار تن انواع سبزي و صيفي (خيار ،گوجه فرنگي، انواع سبزيجات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..)در استان همدان فعال است.

 

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان افزود: این محصولات  اشتغال مستقيم  یک هزار و 668 نفر و سرمايه گذاري بيش از 3000 ميليارد ريال در استان همدان ايجاد شده است كه قطب اصلي اين فعاليت ها در شهرستان بهار، همدان و ملاير مي باشد .

 

وی در مورد فعاليت هاي انجام شده مديريت صنايع كشاورزي در راستاي كاهش ضايعات سيب زميني گفت: پيگيري جهت ظرفيت سازي بيش از 400هزارتن سردخانه فني كه علاوه بر حفظ كيفيت، سالانه بيش از 80 هزارتن از ضايعات سيب زميني جلوگيري مي نمايدو بيش از 160ميلياردتومان درآمد اضافي عايد كشاورزان مي نمايد.

 

 وی ادامه داد: پيگيري جهت احداث 3 واحد فرآوري سيب زميني كه علاوه بر جذب بيش از 120 هزارتن محصول توليدي كشاورزان ارزش افزوده چند برابري را در پي خواهد داشت .

 

رئیس جهاد کشاورزی همدان بیان کرد: همچنین پيگيري جهت احداث 6 واحد سورت و بسته بندي سيب زميني كه علاوه بر ايجاد ارزش افزوده در بازار رقابت خارجي نقش بسيار موثري را خواهد داشت.

 

پایان پیام/89

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه خطبه نماز جمعه غدیر عید غدیر گلپایگان خبرگزاری شبستان وزیر کشور امام جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبي محصولات کشاورزی استان همدان اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی سرآمد علم های روز است / گستردگی این علم از مباحث دفاعی تا زمینه های کشاورزی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان روح‌الله نباتی در رابطه با فناوری و تکنولوژی هوش مصنوعی در صنایع کشاورزی و دفاعی بیان کرد: هوش مصنوعی یک تکنولوژی برتر ساز، تحول آفرین، قدرت آفرین و اقتدار آفرین است که برتر از صنایع موشکی و هر نوع علم و قدرتی است.

روح الله نباتی با اشاره به فواید هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف، بیان کرد: هوش مصنوعی یک الگوریتمی‌ست که پردازش سریع و تصمیم گیری سریع را انجام می‌دهد و در کمتر از یک دهم یا یک صدم ثانیه بهترین تصمیم و خروجی را تحویل ‌می‌دهد.

متخصص هوش مصنوعی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی به این سطح از فناوری و قدرت دست پیدا کرده که بتواند جلوی ابرقدرت‌های دنیا بایستد و آن‌ها را شکست دهد، افزود: هوش مصنوعی در زمینه نظامی و دفاعی می‌تواند در کسری از ثانیه یک پهنه گسترده‌ای در آسمان را عکس‌برداری کند، تمامی تانک‌ها پهپادها و انسان‌ها داده‌های هوا رطوبت و سرعت و موقعیت ها را شناسایی و در یک میلی ثانیه یعنی یک هزارم ثانیه پردازش و بهترین تصمیم را بگیرد.

استاد دانشگاه آزاد همدان با اشاره به لزوم استفاده از هوش مصنوعی در صنایع کشاورزی، تشریح کرد: هوش مصنوعی در کشاورزی بهره‌وری را افزایش و ضایعات را کاهش می‌دهد. با توجه به اینکه با کمبود آب مواجه هستیم قطعاً استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی کشاورزی به صرفه‌جویی آب کمک می‌کند.

برنامه نویس کامپیوتر افزود: با استفاده از قرار گرفتن این فناوری روی پهپاد و کوادکوپتر آفات از فاصله ده پانزده متری شناسایی می‌شود، همچنین در بهینه سازی مصرف انرژی، منابع انرژی و منابع آبی و اندازه گیری رطوبت زمین با اثر بخشی و بهره‌وری بالا مؤثر است.

متخصص آی‌تی و هوش مصنوعی با تاکید بر اهمیت مجهز شدن به فناوری هوش مصنوعی در دنیای امروز، گفت: اگر به این فناوری و تکنولوژی مجهز شویم با این آب، انرژی و کودی که مصرف می‌کنیم می‌توانیم تولید را پنج برابر افزایش دهیم اما در حال حاضر به دلیل بومی نشدن این فناوری هزینه آن بالا است.

وی با اشاره به سخنان رهبری در رابطه با هوش مصنوعی، ذکر کرد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی‌های خود فرمودند که باید در هوش مصنوعی به ۱۰ قدرت برتر دنیا تبدیل شویم که خوشبختانه اقتدارآفرینی و علم آفرینی هم در کشور ما شروع شده است.

این متخصص هوش مصنوعی در رابطه با کاربردهای هوش مصنوعی در اقتصاد و مسائل شهری خدمات رسانی گفت: به گفته یکی از بزرگان، علم، انسان را سلطان می‌کند و به انسان قدرت می‌بخشد و لازم است در این زمینه توجه بیشتری داشته باشیم تا مطابق با سخنان رهبری پیشرو در این زمینه باشیم.

استاد دانشگاه آزاد همدان با بیان اینکه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ به عنوان قطب بسیاری از محصولات کشاورزی مانند سیب زمینی و گندم است، گفت: سیب درختی، بادام، صیفی‌جات، شوریجات، ترشیجات و بخش عمده‌ای از گندم و جو استان در کبودراهنگ و بخش عمده‌ای از صیفی‌جات، گوشت و دامپروری در شهر بهار تولید می‌شود و می‌طلبد که توجه بسیار جدی و زیادی در کاربردهای هوش مصنوعی در کشاورزی گلخانه‌ای و سنتی دو شهرستان اعمال شود.

نباتی در پایان خاطرنشان کرد: کشور ایران رشد نمی‌کند مگر اینکه به علم مجهز شود که قدرت امروز ما به برکت علمی‌ست که تهرانی‌مقدم‌ها، حاج قاسم، و شهید زاهدی برای ما بدست آورند.

خبرنگار: فاطمه امینی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228107 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان انتخابات مجلس شورای اسلامی هوش مصنوعی همدان

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • هوش مصنوعی سرآمد علم های روز است / گستردگی این علم از مباحث دفاعی تا زمینه های کشاورزی
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • سرمایه گذاری ۸۰ میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی استان همدان
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • سرمایه گذاری ۸۰میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند ۸۰میلیون یورو سرمایه‌گذاری کردند
  • تداخلات چهار پلاک ثبتی در اراضی کشاورزی قم رفع شد