Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در ورود دختران به فضاهای ورزشی و تفریحات سالم نباید محدودیتی ایجاد شود چرا که در ارتقای سلامت و رشد دختران ما توجه به این حوزه بسیار مهم است و قطعا در بخش بهداشت و سلامت روانی و جسمی نیز به این عدالت جنیسیتی توجهی واقعی شده است.

 معصومه ابتکار در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل اظهار کرد: دولت تدبیر و امید تلاش می‌کند تا توطئه دشمنان در جنگ اقتصادی ایران را نقش بر آب کند که در این زمینه همه باید به سمتی حرکت کنیم تا با احساس مسئولیت در عمران و آبادانی کشور نسبت به رفع توطئه‌های استکبار جهانی و کاهش آثار جنگ روانی گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: دشمنان با جنگ روانی قصد دارند مردم را ناامید کنند در حالی که دولت با هدفگذاری مشخص و رفع محدودیت‌ها سعی دارد تا مشکلات و دغدغه‌های مردم را در حوزه اقتصادی به حداقل رسانده تا رفاه، کیفیت و امید مردم را به فعالیت‌های مختلف افزایش دهد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: دولت به دور از حاشیه‌ها و درگیری‌های بی‌حاصل تمام اهتمام خود را در رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم گذاشته اما عده‌ای تلاش می‌کنند کارهای دولت را به حاشیه برانند که قطعا جواب آنها را خود ملت خواهند داد.

ابتکار اشتغال، تولید و توجه به اولویت‌های اقتصادی را از رویکردهای دولت یازدهم اعلام کرد و افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون زنان با حضور در عرصه‌های مختلف نقش آفرینی کردند به طوری که در سند ارتقای سلامت و توانمندی زنان به این مسایل و موضوعات توجهی جدی شده است.


وی موضوع عدالت را در تمام ابعاد به عنوان شعار اصلی و لاینفک انقلاب اسلامی یادآور شد و تصریح کرد: هرچند برداشت‌ها از عدالت متفاوت و گاه سطحی و تک بعدی است اما باید به یاد داشته باشیم که عدالت مقوله‌ای چند وجهی است و ضرورت دارد به عنوان یکی از مباحث ریشه‌ای در دین و مکتب اسلام به عدالت در حوزه‌های مختلف توجه شود.


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: در حوزه اقتصاد عدالت ایجاب می‌کند تا به خلق ثروت در کشور توجه شود و در عدالت اجتماعی مبنای کار و حرکت زمینه‌سازی برای حضور و مشارکت همه اقشار بدون نگاه جنسیتی است.

در ورود دختران به فضاهای ورزشی و تفریحات سالم نباید محدودیتی ایجاد شود


ابتکار برقراری عدالت جنسیتی را در همه ابعاد امیدبخش خواند و اضافه کرد: در بخش آموزش و پرورش، بهداشت، اشتغال، اقتصاد و همه آحاد جامعه تلاش می‌کنند تا به نوعی عدالت جنسیتی برقرار و با یک نگاه توسعه‌ای زمینه مشارکت زنان و مردان در حوزه‌های مختلف ایجاد شود.


وی گفت: هر چند به دلایل تاریخی، قومیتی، خرده فرهنگ‌ها و ... زنان ما در بهره‌مندی از خدمات عقب مانده‌اند اما باید به این موضوع اعتراف کنیم که در بخش آموزش رشد و پیشرفت چهار دهه اخیر بی‌نظیر است به طوری که 65 درصد قبولی دانشگاه‌ها از دختران بوده است.


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: در بسیاری از حوزه‌ها عقب ماندگی‌های گذشته در حوزه بانوان رفع شده ولی همچنان خلا را در حوزه‌های مختلف اقتصاد و توجه به نظام خانواده شاهد هستیم که ضرورت دارد با افزایش مشارکت زنان حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به شکل درست و صحیح انجام شود.


زیر 4 درصد دختران بازمانده از تحصیل را داریم


وی از مسئولان خواست؛ تا در ارائه آمار به تفکیک جنسیتی اطلاعات را ارائه کنند و ما اخیرا با معاون آمار و اطلاعات توافق کردیم تا در همه حوزه‌ها آمار تفکیکی به جنسیت ارائه شود تا نقاط مثبت و یا منفی در آن لحاظ شود.


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به ازدواج در سنین کودکی اشاره و اظهار کرد: هر چند این موضوع در کشور بحرانی نیست اما حتی یک مورد ازدواج در سنین پائین برای ما خوشایند نیست و قطعا در قالب لایحه‌ای تلاش می‌کنیم تا ممنوعیت کودک همسری را در گروه سنی زیر 13 سال به مجلس ارائه و در این زمینه براساس مصوبه قانونی برنامه‌ها اجرایی شود.

ابتکار در مورد آمار دختران بازمانده از تحصیل نیز خاطرنشان کرد: در این زمینه آمار و اطلاعات ما نشان می‌دهد که زیر 4 درصد دختران بازمانده از تحصیل را داریم ولی سعی آموزش و پرورش بر این است تا هیچ کودکی از تحصیل بازنماند.


وی ادامه داد: برای اولین بار با تاکید رئیس جمهور و در ارتقای شاخص‌های عدالت جنسیتی سعی کردیم تا در شاخص‌های کلی و اختصاصی به استان‌ها برنامه‌هایی را ارائه کنیم تا بر مبنای آن هدفگذاری و برنامه‌ریزی در ابعاد مختلف سواد، اشتغال، ورزش و ... انجام شود.

تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در استان‌های کشور


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در استان‌های کشور خبر داد و بیان کرد: به همه استان‌ها و براساس آمار سرشماری سال 95 اطلاعات ارائه شده تا یک شرایط مناسبی را در عملیاتی کردن این برنامه‌ها شاهد باشیم.


ابتکار در مورد طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی نیز خاطرنشان کرد: ما به صورت بروز تقشه تاب‌آوری استان‌ها را تهیه کردیم تا با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی براساس این نقشه راه فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به شکل درست و صحیح انجام شود.


وی از اجرای طرح توان افزایی زنان روستایی با هدف تولید محصولات استاندارد و سالم خبر داد و تصریح کرد: در این راستا در استان اردبیل بیش از 500 نفر از زنان ضمن آشنایی با مهارت‌های کارآفرینی از الگوی مناسب کار در راستای توان افزایی اقتصادی استفاده می‌کنند.


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد را در اجرای برنامه‌های حوزه زنان یادآور شد و گفت: توان افزایی دستگاه‌های مردم نهاد و سمن‌ها در پنج منطقه کشور اجرا شده و در شمالغرب کشور نیز این برنامه حمایتی عملیاتی می‌شود.


ابتکار به جهت‌گیری دولت در تحکیم بنیان خانواده نیز اشاره کرد و افزود: آموزش‌های قبل و حین ازدواج در حال انجام است و با همکاری انجمن جامعه شناسی کشور از سال 96 طرح گفتگوی ملی خانواده در 31 استان کشور شروع شده است.


وی ادامه داد: باید به واسطه این گفتگو اختلال ارتباطی در خانواده‌ها را از بین ببریم و در کنار سایر کارکردها به ارتقای مهارت‌های ارتباطی نیز توجهی جدی داشته باشیم.


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: ما با تقویت مهارت‌های ارتباطی و گفتگوی دوطرفه و در عین حال تفکر نقادانه می‌توانیم به حل اختلاف در نظام خانواده کمک کنیم البته به شرط آنکه گوش شنوای خوبی نیز داشته باشیم.

کاهش میزان گفتگو در خانواده‌های ایرانی از 2 ساعت به 20 دقیقه


ابتکار اظهار کرد: بسیاری از فرزندان و سالمندان ما امروز احساس تنهایی می‌کنند و این به دلیل خلا موجود در مهارت‌های ارتباطی است به طوری که در خانواده‌های ایرانی گفتگو در طول روز از 2 ساعت در حال حاضر به کمتر از 20 دقیقه رسیده است که این بزرگترین تنش در روابط اعضای خانواده را رقم زده است.


وی مهمترین کارکرد خانواده را موضوع حمایتی و فراهم کردن زمینه‌های آرامش و آسایش اعلام کرد و افزود: باید به سمت گفتگوی ملی با ارتقای مهارت اعضای خانواده حرکت کنیم و در کنار آن الگوهای مناسبی نیز در این زمینه برای ایجاد ارتباط سالم فراهم آید.


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در پایان تصریح کرد: سامانه پایش و رصد شاخص‌های استانی و ملی در حال تدوین است که امیدواریم به صورت مستمر اجرای این طرح‌ها را مورد دقت نظر و ارزیابی قرار دهیم./ایسنا
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است

نجمه کمالی مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نشست مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط زیست در شیراز که با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، با بیان اینکه توجه به جایگاه بانوان در دولت سیزدهم افزایش یافته است اظهار کرد: محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است، توسعه آموزش و توان افزایی بانوان در محیط زیست کاملا مشهود است.

 او بیان کرد: ۳۰ درصد از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست را زنان تشکیل می‌دهند و هم اکنون ۲۴۵ بانو در پست‌های مدیریتی مشغول خدمت هستند.

او افزود: افزایش سهم بانوان در مدیریت محیط زیست کشور یکی از راهبرد‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: انسجام، شبکه سازی و تقویت نشاط درون سازمانی، تعامل و ارتباط موثر با کارکنان ستاد و ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت زنان به ویژه خانواده‌ها به عنوان مهم‌ترین بنیان اجتماعی در گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست، تقویت شکوه مادری و جوانی جمعیت، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و اعتلا و گسترش فرهنگ و تقویت باور‌های دینی در حوزه خانواده از جمله مهم‌ترین اهدافی است که در این سازمان دنبال شده است.

کمالی همچنین اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست در جهت اجرای بند ح تبصره ۹ قانون بودجه و حمایت از بانوان را تشریح کرد و افزود: با اجرای رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه، حمایت از فرزند آوری، آموزش و مشاوره در حوزه خانواده، اجرای برنامه‌های حوزه زنان و خانواده، برگزاری کارگاه‌ها و برنامه‌های تخصصی در حوزه همسرداری، کار، خانواده، تعلیم و تربیت فرزند، ارتباط موثر والدین و فرزندان و برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی و برقراری تعادل و توازن بین کار و زندگی برای ارتقای جایگاه زنان و حمایت از آنان تلاش شده است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور همچنین با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به قشر زنان، ادامه داد: اجرای کامل قانون جوانی جمعیت در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، تعامل و همکاران با مادران دارای فرزند زیر ۲ سال برای استفاده از ظرفیت دورکاری، برگزاری دوره‌های آموزش تحکیم خانواده در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت بانوان متخصص در پست‌های مدیریتی، همکاری در برگزاری و اجرای برنامه‌های کارگروه محیط زیست و خانواده رویداد ملی خانواده و فرهنگی عامه و ارسال به موقع گزارشات اجرای مصوبه شوارای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و تشویق کارکنان از جمله انتظارات بانوان است.

کمالی همچنین خواستار تعامل و همراهی با مادران دارای فرزند زیر ۶ سال و موافقت با مرخصی آنان، حضور و عضویت مشاور امور زنان و خانواده اداره کل در جلسات شورای معاونین استان‌ها، تهیه لباس همسان برای بانوان به منظور آراستگی و حفظ عفاف و حجاب در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و راه اندازی اتاق مادر و کودک در جهت ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت و همچنین همکاری با اداره کل امور زنان و خانواده استانداری برای معرفی بانوی تاثیر گذار در حوزه محیط زیست شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • راهنمای خرید پارتیشن اداری و کاربرد های آن
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • هیات‌های ورزشی به حوزه فرهنگ ورود کنند