Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین حراجی رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی آزاد تهران، طی یادداشتی در روزنامه فرهیختگان نوشت: بدون‌شک دانشگاه علوم‌ پزشکی آزاد اسلامی تهران جزء دانشکده‌های درجه‌یک کشور است و این برتری با مدرک و دلیل قابل اثبات است. طی دو سال پیاپی رشته دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، رتبه دوم کشور و در رنک بین 200 تا 300 دنیا در رتبه‌بندی شانگهای قرار گرفته است؛ یعنی اگر تمام دانشکده‌های دولتی با حجم سرمایه و امکانات‌شان را درکنار هم قرار دهید، دانشگاه آزاد اسلامی در مقابل آنها توانسته است حائز جایگاه دوم در سطح ملی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته دندانپزشکی معمولا داوطلبان زیادی دارد و در انتخاب رشته توسط رتبه‌های برتر به‌سرعت انتخاب و ظرفیتش تکمیل می‌شود. در دانشگاه علوم‌ پزشکی آزاد اسلامی تهران، دانشکده دندانپزشکی تمام دوره‌های مصوب علوم پزشکی شامل کارشناسی، دکتری عمومی، دکتری تخصصی و فلوشیب ایمپلنت‌های دندانی را دارد و از این جهت می‌توانیم بگوییم تمام رشته‌مقاطع موجود دندانپزشکی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی تهران تدریس می‌شود. از سوی دیگر رشته‌های دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در تهران بالاترین تعداد سرانه اعضای هیات‌علمی را در سطح کشور دارد. هم‌اکنون حدود 144 نفر عضو هیات‌علمی تمام‌وقت در این دانشکده مشغول به فعالیت هستند و از این جهت نسبت اعضای هیات‌علمی به تعداد دانشجویان‌مان یک به هشت است و تقریبا بی‌نظیر است.

رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، مشابه همین وضعیت را دارد و در طول دو سال گذشته، رشته سوم رده‌بندی شانگهای را در سطح کشور کسب کرده است. این موفقیت‌ها و دستاوردها در مقابل هزینه‌های دانشگاه‌های دولتی و خروجی آنها، درخور توجه است. دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هم دانشکده بسیار خوبی است و دوره‌های دستیاری دارد که با امکانات کامل، مشغول پرورش نیروی متخصص در حوزه پزشکی است. پس از تجمیع دانشکده‌ها، دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران تبدیل به دانشگاه بزرگی شده ‌است و این دانشکده‌ها از امکانات یکدیگر استفاده می‌کنند.

در‌حال‌حاضر بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی، فعالیت خود را آغاز کرده که به‌جرائت می‌توان گفت امکانات آن بی‌همتاست و متاسفانه هنوز هم آن‌گونه که باید شناخته نشده است. از مهر‌ماه سال‌جاری از این مجموعه در آموزش‌ها استفاده خواهیم کرد و دانشجویان دندانپزشکی برای آموزش‌های جراحی دهان، فک و صورت به این بیمارستان خواهند رفت. مرکز تخصصی شکاف کام و لب در این مجموعه قرار دارد و به‌زودی کلینیک دندانپزشکی در این بیمارستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از تجهیزات و امکانات سایر دانشکده‌های این حوزه چیزی کم ندارد و شاید اگر بخواهیم این دانشکده‌ را با دانشکده‌های درجه یک موجود در جهان مقایسه کنیم، درحوزه دیجیتال اندکی ضعف داریم -که به شرایط تحریمی حاکم بر کشور مربوط می‌شود- اما اگر این امکانات که دراختیار کشورهای محدودی قرار دارند را درنظر نگیریم، در سطح بالایی قرار داریم. دندانپزشکی از حیث امکانات متاسفانه به خارج از کشور وابسته است و در بخش پیشرفته و دیجیتال نیازمند این تکنولوژی است. رنک دانشکده پزشکی بین 200 تا 300 جهانی قرار دارد و این عدد قابل توجهی است که در مقایسه با هزاران دانشکده فعال دندانپزشکی در دنیا به‌دست آمده است. رتبه‌بندی شانگهای چهار آیتم را مورد بررسی قرار می‌دهد، آنها امکانات سخت‌افزاری را درنظر می‌گیرند و در بخش نرم‌افزاری نیز اساتید، فرآیندهای آموزشی و مقالات به چاپ رسیده را بررسی کرده و درنهایت نتیجه ارزیابی یک مجموعه آموزشی را بیان می‌کنند. از این رو نمی‌شود در یک بخش نمره‌ کمی به‌دست آورید و در بخش دیگر نمره‌ای بالا و رتبه دوم را کسب کنید. بنابراین نتایج ارزیابی به‌خوبی نشان می‌دهد این دانشکده از هر نظر در سطح عالی قرار دارد مضاف بر اینکه هزینه تمام‌شده یک دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به دانشگاه‌های دولتی حدود یک‌هفتم است و از این رو می‌توان گفت ارزان‌ترین دانشکده دندانپزشکی را در دانشگاه آزاد اسلامی داریم.

سال گذشته داوطلب آزمون سراسری با تراز 12 هزار نتوانسته در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران قبول شود و همین امر نشان می‌دهد برخلاف برخی تصورات غلط، دانشجویان علوم‌پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از سطح علمی قابل قبولی برخوردارند و می‌توانستند در دانشگاه‌های دولتی علوم‌پزشکی شهرستان‌ها مشغول به تحصیل شوند. طبیعی است دانشگاه‌های علوم‌پزشکی دولتی در تهران، اولین انتخاب‌های داوطلبان برتر باشند، اما دانشگاه آزاد اسلامی سومین انتخاب این داوطلبان است، در‌حالی‌که باید هزینه تحصیل خود را بپردازند. در‌نتیجه از این نظر هم جای شکی نداریم که دانشجویان علوم پزشکی جزء بالاترین معدل‌ها و بهترین داوطلبان کنکور تجربی بوده‌اند و ترازهای بالایی در سهمیه‌های خود کسب کرده‌اند. این دانشجویان برای اخذ مدرک تخصص باید به‌همراه دانشجویان دانشگاه‌های دولتی در آزمون شرکت کنند و دارا بودن بیشترین درصد آمار قبولی در آزمون دوره‌های دستیاری، خود گواهی بر سطح علمی این دانشجویان است. در‌حال‌حاضر حدود 80 درصد دانشجویان ما از طبقه متوسط جامعه هستند، اما بدون‌شک از نظر سطح سوادی همه در شرایط خوبی قرار دارند.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۴۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در این همایش که در سالن شهدای شهرداری خوی برگزار شد با اهدای تندیس و لوح از 40 نفر از همیاران و فعالان عرصه سلامت در شهرستان خوی تجلیل شد .

دکتر حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان خوی در این همایش بااشاره به دستاورده های حوزه سلامت در دو سال گذشته در این شهرستان گفت : دراین مدت رشته های علوم پزشکی در این دانشکده 50 درصد و تعداد  اعضای هیئت علمی صد در صد  رشد داشته است .

وی از تکمیل زیر ساختهای حوزه سلامت هم با اجرای 26 خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت خبر داد  و تصریح کرد : از این طرحها 12 طرح به بهره برداری رسیده و بقیه نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در مناطق روستایی دردست اجرا هستند .

رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی افزود : در دو سال گذشته بیش از 500 میلیارد تومان برای توسعه زیر ساختهای حوزه سلامت در شهرستان خو ی جذب و هزینه شده است .

وی همچنین از موافقت وزارت بهداشت و درمان از ساخت بیمارستان جدید  در خوی خبر دااد و اضافه کرد :   عملیات اجرایی این بیمارستان 250 تختخوابی که قابلیت افزایش به 350 تخت را دارد بزودی در این شهرستان آغاز می شود.

دکتر هاشم زاده معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی هم در این همایش ازاجرای موفق طرح سلامت  خانواده و نظام ارجاع شهری در خو ی خبر داد و افزود : در اجرای این طرح 210 هزار نفر از جمعیت شهر خوی در 20 پایگاه زیر پوشش خدمات  این طرح ملی قرار گرفته اند .

وی افزود : برای افزایش خدمات این طرح 10 پایگاه سلامت جدید نیز با جذب 57 نفر نیروی مراقب سلامت  بزودی راه اندازی می شود.

علی نژاد فرماندار خوی هم در این همایش با تقدیر از تلاشهای فعالان حوزه سلامت از اختصاص بیش از 20 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای تکمیل زیر ساختهای  بخش سلامت درشهرستان خبر داد .

در ادامه این همایش ازتجهیزات بهداشتی وپزشکی اهدایی سازمان جهانی بهداشت به دانشکده علوم پزشکی خوی رونمایی شد.

دکتر بروجنی نماینده سازمان جهانی بهداشت در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت : این تجهیزات  با هدف تاب آوری نظام سلامت و تجهیز بیمارستانها و مراکز درمانی و بهد اشتی خوی به دانشکده علوم پزشکی اهدا شد .

وی افزود : در این مرحله بیش از 10 دستگاه پیشرفته پزشکی و درمانی  از جمله ونتیلاتور ، دستگاه شوک و تنفس مصنوعی و تخت های معاینات بالینی با ارزش بیش از 3 و نیم میلیارد تومان به دانشکده علوم پزشکی خوی اهدا شدند .

دکتر بروجنی تصریح کرد : بهداشت جهانی از وقوع زلزله در خوی به ارزش بیش از 150 هزار دلار انواع تجهیزات بهداشت ی و پزشکی را به این شهرستان  کمک کرده است.

دیگر خبرها

  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • دانشگاه آزاد همدان میزبان ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در رویداد صدرا
  • علوم انسانی متهم است که سر سفره مردم نیست/ ضرورت گفت‌وگو با سایر علوم
  • علوم انسانی متهم است که سر سفره مردم نیست/ علوم انسانی باید با سایر علوم وارد گفتگو شود
  • دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد ۴۱ ساله شد