Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@10:05:06 GMT

تب استخدام بادیگارد در میان بازیگران

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۴۱۳۶

تب استخدام بادیگارد در میان بازیگران

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طی چندسال گذشته و در سایه افزایش بی‌رویه محبوبیت سلبریتی‌ها بعضا شاهد انجام برخی رفتار‌های عجیب‌وغریب از سوی بازیگران نه‌چندان مطرح سینما و تلویزیون هستیم؛ اتفاقی که شاید در نوبه خود کمی خنده‌دار نیز به نظر برسد. استفاده از بادیگارد برای خروج از سینما، تئاتر یا هنگام خرید و دیگر موارد یکی از عجیب‌ترین اقدامات این روز‌های برخی از بازیگران محسوب می‌شود که با واکنش بسیاری از افراد یا حتی مسئولان مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تب استخدام بادیگارد در میان بازیگران

بنا به اظهارنظر روانشناسان استفاده برخی از بازیگران نه‌چندان مطرح از بادیگارد بیشتر به دلیل دیده‌شدن و یا مطرح‌کردن خود است تا شاید از این طریق بتوانند نظر افراد بیشتری را جلب کنند که این خود تنها به دلیل آرزوی محبوبیت و دیده‌شدن صورت می‌گیرد؛ اتفاقی که شاید بیشتر به خود ما بازگردد، چراکه در حال حاضر الگو قراردادن برخی سلبریتی‌ها و افزایش اعتماد به آن‌ها در جامعه بسیار به چشم می‌خورد که این خود می‌تواند تبعات منفی گسترده‌ای را نیز به دنبال داشته باشد.

بادیگارد؛ عامل بیشتر دیده‌شدن

آنچه مسلم است براساس نظرسنجی‌های صورت‌گرفته بازیگرانی که از بادیگارد استفاده می‌کنند بیشتر دیده می‌شوند و مورد توجه مردم قرار می‌گیرند که گویای ادعای دیده‌شدن تنها به‌واسطه استفاده از بادیگارد است، چراکه بیشتر این بازیگران نقش‌آفرینی چندانی در سیما و سینما ندارند و از این طریق می‌خواهند کمبود‌های خود را در عرصه بازیگری جبران کنند. از این‌رو به تقلید از برخی بازیگران خارجی به این کار روی می‌آورند. هرچند در این فرصت باید اذعان داشت در برخی از مراسم استفاده از نیروی تشریفات یک رسم متداول است و ملزومات تشریفات که وجود بادیگارد یکی از آنهاست تنها برای افزایش نظم است. از سوی دیگر باید خاطرنشان کرد بنا به گفته برخی بازیگران امروزه استفاده از بادیگارد یک نیاز ضروری برای آنهاست، چراکه در غیر این‌صورت نمی‌توانند به کار‌های خود برسند که این خود می‌تواند نشان از توجه بیش از اندازه مردم به هنرمندان داشته باشد. هرچند باید یادآور شد به اشتراک گذاشتن تصاویر شخصی از مهمانی‌های دورهمی‌های بازیگران از طرف آن‌ها خود یکی از مهمترین دلایل توجه بیش از اندازه به بازیگران شده است. در حال حاضر با نگاهی گذرا به شبکه‌های اجتماعی به راحتی می‌توان از کار‌های روزمره بسیاری از بازیگران و خانواده‌های آن‌ها مطلع شد.

بیشتر بخوانید: از گلزار و دغدغه دیر رسیدن تا ضیغمی و ترس ترور/ دلایلی که سلبریتی‌های ایرانی برای استخدام بادیگارد دارند + تصاویر

بنابراین در شرایطی که خود بازیگران تمایل به دیده‌شدن بیشتر دارند و هر کاری برای تحقق این مهم انجام می‌دهند چگونه می‌توان انتظار داشت مردم به حریم شخصی آن‌ها احترام بگذارند و در مکان‌های عمومی و اکران خصوصی فیلم‌ها مورد توجه افراد قرار نگیرند. از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد برخی بازیگران تنها برای نشان‌دادن ثروت و دارایی خود اقدام به استفاده از بادیگارد می‌کنند که می‌تواند نشان از فخرفروشی و جلب توجه باشد. هرچند برخی رفتارشناسان بر این باور هستند که این‌گونه رفتار‌ها خود می‌تواند نشان از فقر فرهنگی داشته باشد.

احترام‌نگذاشتن به حریم خصوصی

متاسفانه امروزه شاهد عدم احترام گذاشتن به حریم خصوصی افراد و به‌خصوص چهره‌های مطرح هستیم که این خود می‌تواند مشکلات عدیده‌ای را برای آن‌ها به دنبال داشته باشد، چراکه باید دانست که داشتن زندگی عادی و معمولی و به دور از هرگونه زیر نظر گرفتن حق مسلم تمام افراد فارغ از اینکه در کدام رده اجتماعی یا شغلی قرار دارند است که امروزه متاسفانه بعضا در جامعه نادیده گرفته می‌شود که این خود می‌تواند باعث بروز مشکلات عدیده هم برای مردم عادی و هم برای دیگران شود. بنابراین انتظار می‌رود با فرهنگ‌سازی و همچنین ارائه آموزش‌های لازم تا حد زیادی این مشکل در جامعه از بین برود، چراکه تحقیق و تفحص از زندگی شخصی افراد نه‌تن‌ها از نظر اخلاقی و عرفی امری پسندیده نیست بلکه می‌تواند منع قانونی نیز داشته باشد. به عبارت ساده‌تر باید یادآور شد تمام افراد جامعه باید در شرایطی عادی مشغول زندگی روزانه خود باشند، از این‌رو ترس از زیر نظر گرفته‌شدن توسط دوربین‌های مزاحم خود می‌تواند بسیار سخت و مشکل‌ساز شود.

غیرقانونی‌بودن استفاده از بادیگارد

پرواضح است که طبق قوانین موجود استفاده از بادیگارد غیرقانونی است، این در حالی است که امروزه متاسفانه بسیاری از افراد تنها برای دیده‌شدن یا حفاظت از خود به راحتی اقدام به استفاده از افرادی تحت‌عنوان بادیگارد می‌کنند که می‌تواند مبین نادیده‌گرفتن یا دورزدن قوانین باشد. از این‌رو انتظار می‌رود مسئولان با برخورد جدی و قاطع با این افراد که تنها برای خودنمایی و مطرح‌کردن خود به این کار روی می‌آورند مانع از ترویج رفتار‌هایی مبنی بر فخرفروشی یا تجمل‌گرایی شوند.

درنهایت...

در سایه انتشار عکس‌ها و فیلم‌های بازیگرانی که از بادیگارد استفاده می‌کنند می‌توان دریافت افرادی که تحت‌عنوان بادیگارد مشغول به کار هستند از هیکل‌های به نسبت ورزشکاری و بزرگ برخوردار هستند، این در حالی است که در دنیای واقعی بادیگارد‌ها افرادی ورزشکار، فعال و بسیار فرز هستند که شاید این مشخصه‌ها در برخی از بادیگارد‌های بازیگران به چشم نخورد که این خود می‌تواند نقش بادیگارد را به‌طور کامل به زیر سوال ببرد. هرچند باید اذعان داشت در بسیاری از موارد بادیگارد‌ها برای افزایش امنیت قرار نیست که به‌طور کامل به فرد نزدیک شوند بلکه با فاصله به نسبت زیاد نیز می‌توانند از فرد موردنظر حفاظت کنند و امنیت او را تامین نمایند.

منبع: آرمان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اجتماعی سلبریتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • استخدام نیروی زمینی ارتش
  • استخدام مدل زن؛ ماهی ۱۵۰ میلیون تومان!
  • آزمون‌های استخدام ۱۲ آتش‌نشان جدید در یزد برگزار شد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • (ویدئو) بغض و ناراحتی بازیگران در حضور مهران مدیری!
  • عکس| بازیگران «نون خ» کولبر شدند
  • عکس | بازیگران نون خ در اتاق گریم
  • ◄ استخدام فوری 10 هزار راننده با فراخوان سازمان راهداری و نکات مهمی درباره آن