Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از افتتاح حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان پروژه تا پایان سال در استان کرمان خبر داد و گفت: عموم این پروژه‌ها در بحث معادن و صنایع معدنی است. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

مهدی حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه به زودی و به احتمال زیاد حضور رئیس جمهور را برای افتتاحاتی در استان کرمان داریم اظهار داشت: امسال حدود 14 هزار میلیارد تومان در استان کرمان افتتاحاتی را داریم که عموم آن در بحث معادن و صنایع معدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پروژه‌های بزرگی در استان کرمان آماده بهره‌برداری است گفت: خوشبختانه در آمایش سرزمینی این افتتاحات در یک شهرستان متمرکز نبوده و شهربابک، سیرجان، بافت، رفسنجان و ... را پوشش می‌دهد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه ما داریم به قطب فولادی کشور تبدیل می‌شویم و تولید فولاد استان کرمان به 10 میلیون تن می‌رسد افزود: پتانسیل بزرگی که در استان کرمان داریم این است که تولید کنستانتره‌ها، گندله‌ها و آهن‌های اسفجی و حدود 28 ابرکارخانه در استان داریم.

وی با بیان اینکه همه اینها می‌تواند موتور محرکه‌ای برای استان در زمینه قطعه‌سازی و شرکت‌های خدماتی باشد گفت: همه باید کمک کنیم تا این اتفاقات به سرعت در استان کرمان بیفتد و کمک کنیم که شرکت‌های قطعه‌سازی، خدماتی و صنایع پایین‌دستی در استان شکل بگیرد و تسریع شود.

قطعه سازی که خودروسازان با مجموعه‌اش همکاری نمی‌کنند، به مجلس گزارش کندوزیر صنعت: اجازه نمی‌دهیم خودروسازان قطعه سازی کننددرخواست قطعه سازان از خودروسازها: قراردادهای ما را شناور و عادلانه کنید

حسینی‌نژاد با اشاره به اینکه 200 واحد بزرگ صنعتی و معدنی استان را اجبار کردیم که نیاز خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند عنوان کرد: پتانسیل بزرگتر استان کرمان شرکت‌های خدماتی است که می‌تواند به فرصتی برای توسعه و اشتغالزایی در استان تبدیل شود.    

وی با بیان اینکه در استان کرمان اگر همراه و همدل نباشیم نمی‌توانیم ضعف‌های قانونی، کاری، اداری و سرمایه‌گذاری استان را حل کنیم افزود: باید تلاش کنیم تا ظرفیت‌های استان را از بالقوه به بالفعل تبدیل کرده و جلوی خام‌فروشی را در استان بگیریم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه قرار است از 55 میلیون تن فولاد کشور، 10 میلیون تن آن در استان کرمان تولید شود گفت: تکمیل زنجیره فولاد نیز از کنسانتره، گندله، آهن اسفجی تا شمش همه در استان دیده شده و در استان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات ظرفیت بزرگتری را در استان ایجاد کرده و شاخص‌های اقتصادی استان را ارتقا می‌دهد افزود: چیزی که امروز در جنگ اقتصادی به آن نیاز داریم این است که همه در کنار هم باشیم.

حسینی‌نژاد با اشاره به اینکه پسته سیستم اقتصادی خیلی بزرگی برای استان بود که ظرف چهل سال در کرمان شکل گرفت تصریح کرد: ماحصل این کار این بود که آب ما تمام شده و سرمایه‌گذاری آن هم در استان اتفاق نیفتاده.

وی با بیان اینکه ما باید از اتفاقی برای پسته در استان افتاد امروز در معادن و صنایع معدنی استان باید درس بگیریم گفت: نباید اجازه دهیم اتفاقی که برای پسته افتاده برای صنایع ما هم اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

R7860/P/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۵۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و رونمایی از دو طرح علمی در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  محمدباقر رحمانی رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: در این آزمایشگاه آنالیز و انداره گیری عناصر به صورت همزمان تا ۱۰ عنصر با دقت بالا انجام می‌شود که علاوه بر مراکز پژوهشی در صنایع مختلفی که نیاز به اندازه گیری عناصر با دقت بالا دارند از جمله معادن کاربرد دارد.
به گفته رحمانی برای راه اندازی این آزمایشگاه ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
رحمانی افزود: پهباد نقشه برداری مجهز به جی پی اس با قابلیت تهیه نقشه‌های سه بعدی در رشته‌های کشاورزی و عمران کاربرد دارد.
به گفته رحمانی برای خرید این پهباد یک میلیارد تومان هزینه شده است.  در مراسم افتتاح و رونمایی این طرح ها  علی خطیبی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند انتخاب واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی استانی و ملی
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • مهلت ثبت ارزیابی واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی تا ۲۰ اردیبهشت
  • آب رسانی به ۷ روستا در بم
  • افتتاح کارگزاری صدور شناسنامه فرش کُردی در کردستان
  • افتتاح و رونمایی از دو طرح علمی در دانشگاه صنعتی شاهرود
  • پیشرفت ۸۲ درصدی پروژه خط انتقال آب مجتمع‌ صنعتی معدنی چادرملو به شهرستان اردکان
  • پیشرفت ۸۲ درصدی خط انتقال آب مجتمع‌ صنعتی معدنی چادرملو به شهرستان اردکان
  • بازپس گیری معادن غیر فعال کرمان
  • بازدید نماینده مردم بروجرد از مجتمع فرآوری خاک‌های صنعتی