Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، امروز نشست علنی مجلس شورای اسلامی، مثل همیشه با حاشیه‌هایی همراه بود. از نطق میان دستور ذوالقدر در انتقاد از صداوسیما تا طرح جدید تشکیل استان آذربایجان مرزی. 

حاشیه های طرح تشکیل آذربایجان مرزی

به گزارش خانه ملت، سیدتقی کبیری نماینده خوی در تذکری شفاهی، اظهار داشت: روز گذشته طرح تشکیل استان آذربایجان مرزی با مرکزیت خوی اعلام وصول شد که این طرح به امضای 67 نفر از نمایندگان رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس با بیان اینکه مجلس محل تضارب آراء است، بیان کرد: آذربایجان غربی به لحاظ شاخص ها جزو 5 استان محروم کشور است و در شمال استان شهری وجود دارد که جزو 4 شهر محروم کشور است. 

وی افزود: طرح تشکیل استان آذربایجان مرزی بر مبنای توسعه شهرهای این منطقه و در راستای مطالبه 30 ساله مردم است، اگر تعداد کمی از نمایندگان نگرش منفی نسبت به این موضوع دارند باید از آن ها سوال کرد چرا در طول مدتی که شهرهای این منطقه با محرومیت مواجه بودند حرفی نمی زدند.

بنا به روایت خانه ملت، کبیری ادامه داد: برخی افراد مصاحبه های بغض آلودی از روز گذشته در خصوص این طرح انجام داده اند و حتی گفته شد که طرح تشکیل استان آذربایجان مرزی پس گرفته شده است، برخی نیز با طرح مباحث امنیتی و اینکه کبیری نماینده خوی نیز موافق پس گرفتن امضاها است تلاش کردند تا برخی نمایندگان امضای خود را پس بگیرند. نمایندگانی که امضای خود را پس گرفته اند باید پاسخگوی مردم باشند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح های مشابه این طرح تاکنون به مجلس آمده که از جمله آن ها می توان به طرح تشکیل استان اصفهان شمالی، خراسان شمالی، رضوی و جنوبی اشاره کرد. شیوه ای که در قبال طرح تشکیل استان آذربایجان مرزی در پیش گرفته اند صحیح نیست و ما هرچه مجلس تصمیم بگیرد تبعیت می کنیم.

صداوسیما درباره دسترسی غیرمجاز به آرشیوها پاسخگو باشد

سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: متاسفانه هنوز وعده هایی که با هدف تحقق رویکردهای عدالت محور برای انتصاب زنان در سی درصد پست های مدیریتی داده شده بر زمین مانده و جامعه زنان هنوز در انتظار وزیر زن به سر می برند. 

وی افزود: از سازمان صدا وسیما انتظار می رود، با تمرکز بر رسالت اصلی خویش، نه تنها جذب مخاطبان خویش را تقویت کند، بلکه با ارتقاء روحیه همکاری و همدلی پرسنل خویش را با آرمان‌ها و ارزش‌های نظام آنگونه همگام کند که از بروز مشکلاتی که در دسترسی غیرمجاز به آرشیوها و یا پیوستن به شبکه های معاند ایجاد می‌شود جلوگیری شود، البته از رییس صدا و سیما می خواهیم، پاسخگویی لازم را در این خصوص برای شفاف سازی افکار عمومی داشته باشد. 

این نماینده مجلس ادامه داد: همکاران محترم؛ هدف از این سخنان، گله مندی و نادیده گرفتن تلاش ها نیست، زیرا در مسیر خودکفایی، به پیشرفت هایی نائل شده‌ایم که برجسته ترین آنها را در صنعت دفاعی کشور شاهدیم، که جایگاه کشورمان را به قدرت برتر منطقه ای تبدیل کرده و به برکت این عملکرد، خالصانه چتر امنیت و آرامش بر فراز کشورمان پایدار است که به سهم خویش و به نمایندگی از مردم شریف ایران و در آستانه روز ٣١ مرداد که روز صنایع دفاعی است، این تلاش‌ها را  ارج می نهم و از وزیر و مجموعه همکاران آن وزارت تقدیر و قدردانی می کنم.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب رونق اقتصادی کشور و افزایش ظرفیت اشتغال را وابسته به خصوصی سازی و اعتماد به بخش خصوصی و جوانان دانستند اما در مسیر خصوصی سازی برای سالیان متمادی شفاف و درست عمل نشده و آنچه که در واگذاری ها عاید مردم شده بیکاری و تعدیل نیروی کار و آنچه که عاید اقتصاد شده رانت خواری و دست های نامرئی فساد و حقوق ها و املاک  نجومی و وام های کلان است، که البته در ماه های اخیر اقدامات بسیار خوبی برای کوتاه کردن دست چپاول گران سرمایه های این ملت شریف توسط قوه قضاییه صورت گرفته و با پرونده های مفاسد مالی برخوردهای قاطعی شده که شایسته تقدیر است.

حضرت‌پور عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شد

بنا بر روایت ایسنا، علیرضا رحیمی عضو هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: روز گذشته در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تقاضای عضویت چهار نماینده در این کمیسیون مورد بررسی و رای‌گیری قرار گرفت. یک نفر انصراف داد و سه نفر نتوانستند اکثریت رای را به دست آورند.

وی افزود: آقای حضرت‌پور در نامه‌ای به رئیس مجلس درخواست بررسی این موضوع را داشت که در جلسه دیروز توانسته اکثریت نسبی را کسب کند چون جلسه روز گذشته با حضور ۱۵ نفر تشکیل شد و ایشان ۷ رای را به دست آورده است.

رحیمی اضافه کرد: امروز رئیس مجلس این نامه را به بنده برای بررسی بیشتر ارجاع داد. علی رغم اینکه قرار است این موضوع در جلسه امروز هیات رئیسه مطرح شود، اما ما آیین نامه را بررسی کردیم و این نتیجه حاصل شد که آقای حضرت‌پور توانسته اکثریت نسبی رای را به دست آورد لذا او به عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی انتخاب شده است.

مرتضی صفاری نطنزی نماینده فقید نطنز و عضو کمیسیون امنیت ملی چندی پیش بعد از تحمل یک دوره بیماری درگذشت.

۲۷۲۱۲

کد خبر 1290713

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس دهم مجلس شورای اسلامی ایالات متحده آمریکا لیگ برتر نوزدهم استان اردبیل استان آذربایجان شرقی باشگاه استقلال استان لرستان استان آذربایجان غربی گردشگری سینمای ایران محمد یزدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: نظارت‌ مرثر بر بازار نیازمند تمرکز نظارت است

قدس آنلاین: سخنگوی دولت امروز در حاشیه جلسه هیئت وزیران با تاکید بر ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی به یژه در شرایط موجود، اظهار داشت:  پراکندگی و پخش کردن حوزه نظارتی ذیل وزرات خانه‌های مختلف موجب افزایش ساختار و ناکارآمدی می‌شود؛ زیرا مثلا بخشی از محصولات لبنی در حوزه دامی است و بخشی دیگری در حوزه بسته بندی به صنعت مربوط می شود و بخشی هم در صنف به فروش می‌رسد که باید تفکیکی در این زمینه صورت گیرد.

بهادری جهرمی با بیان اینکه اگر دو یا چند ناظر محخلف در یک حوزه وجود داشته باشد هم کاسب و هم مردم اذیت می شوند و هم هزینه نظارت هم افزایش پیدا می‌کند. لذا دولت به منظور نظارت موثرتر بر بازار داخلی با طرحی که برای تشکیل  وزارت بازرگانی در دستور کار مجلس بود به صورت کتبی موافقت کرد و هم لایحه‌ای  برای تشکیل سازمان بازرگانی و تنظیم بازار داخلی یا تشکیل وزرات بازرگانی تقدیم مجلس کرده که، متاسفانه نگاه همکاران ما در مجلس شورای اسلامی این بود که این موضوع اولویت ندارد و به مدت شش ماه این لایحه از دستور کار خارج شده است.

وی با تأکید بر اینکه: نگاه دولت این است که بازار اولویت اول کشور است و ما مستمر مذاکراتی در این زمینه داشته و داریم، گفت: خواهش ما این است که مجلس زودتر در این حوزه تصمیم گیری کند و کار امروز را به فردا واگذار نکنیم و امیدواریم در همین مجلس این موضوع در دستور کار قرار گیرد تا ما بتوانیم با  تمرکز در حوزه نظارت بر بازار دریک وزراتخانه قدرت نظارتی، دقت نظارتی و بهره وری را افزایش دهیم.

بهادری جهرمی همچنین با اشاره به مصوبات امروز هیئت وزیران گفت: با رأی هیأت دولت، تعرفه واردات و صادرات کلیه کالاها به تصویب رسید و بزودی ابلاغ خواهد شد. سعی شد در این تعرفه‌ها، جهت‌گیری در حمایت از کنترل قیمت اقلام مورد مصرف مردم و حمایت از تولید داخل باشد.

وی افزود: هم‌چنین برای تسریع اجرای تکالیف و بودجه امسال و تحقق شعار سال، ضوابط اجرایی بودجه به تصویب هیأت وزیران رسید.

بهادری جهرمی یادآور شد: دولت برای حمایت از تأمین کالاهای اساسی مالیات ارزش افزوده و هم‌چنین حقوق گمرکی کالاهای اساسی، اقلام دارویی، مواد اولیه تأمین دارو و نهاده‌های دامی را به ۱ درصد کاهش داد و این کاهش از ابتدای فروردین اعمال خواهد شد.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • مادر شهیدان بیژن و داوود حدادی آسمانی شد
  • کلمبیا هم خواهان پیوستن به «بریکس» است
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • بهادری جهرمی: نظارت‌ مرثر بر بازار نیازمند تمرکز نظارت است
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • لایحه تشکیل وزارت بازرگانی از دستور کار مجلس خارج شده است!
  • همه دلایلی که دولت را پای میز مذاکره مزدی برگرداند!
  • کنایه نوری قزلجه به رئیسی؛ دعا کنیم این دولت همچنان باشد، تا قیمت ارز بالاتر نرود!
  • رویارویی حامیان و مخالفان رژیم صهیونیستی در مجلس انگلیس