Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علامه طباطبایی، پروژه سال ۲۰۱۹ این دانشگاه با عنوان «طرح‌ها و تجربیات اتحادیه اروپا در حوزه کتابخانه های عمومی (کاربست برای ایران)» که توسط گل نسا گلینی مقدم عضو هیات علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی ارائه شده، موفق به دریافت ۴۹ هزار و ۱۲۵ یورو اعتبار(گرنت) پژوهشی از آژانس آموزش، فرهنگی و سمعی بصری اروپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که در سال ۲۰۱۸ نیز پژوهشگران دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی موفق به ثبت پروژه و دریافت گرنت پژوهشی در این برنامه شده بودند.

اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است.

 دانشگاه علامه طباطبایی تنها نهاد علمی ایران و همچنین منطقه غرب آسیا است که در سال جاری موفق به اخذ پروژه از اتحادیه اروپا شده است.

از سوی دیگر ایران در کنار روسیه، ژاپن، کره جنوبی، چین، تایوان، آذربایجان، ارمنستان و ترکیه تنها کشورهای آسیایی موفق در این برنامه اروپایی در سال جاری میلادی محسوب می شوند.

در میان طبقه بندی های برنامه ژان مونه، کشورهای اروپایی بیشترین تعداد پروژه های پذیرفته شده را به خود اختصاص داده اند.

در بخش آموزش و پژوهش از تعداد ۱۹۶ پروژه پذیرفته شده، تعداد ۱۴۹ مورد (بیش از ۷۶ درصد)، در بخش گفت و گوی جهان آکادمیک و سیاست گذاری از مجموع ۷۹ پروژه پذیرفته شده، تعداد ۵۶ مورد (بیش از ۷۰ درصد) و در بخش حمایت از انجمن ها از تعداد ۱۰ پروپوزال پذیرفته شده مجموعا ۹ مورد (۹۰ درصد) به کشورهای اروپایی اختصاص داشته است که با توجه به این آمار، حضور پروژه دانشگاه علامه طباطبایی از ایران در میان پذیرفته شدگان در این برنامه موضوعی قابل توجه است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا گرنت پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۶۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی با روسیه و چین راه‌اندازی می‌شود

مسئولین مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علامه طباطبایی در نشستی مشترک تصمیم گرفتند که دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی "ایران و روسیه" و "ایران و چین" را راه‌اندازی کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک مسئولین مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علامه طباطبایی به منظور فعال‌سازی ظرفیت‌های دانشگاهی در گفت‌وگوها و تعاملات فرهنگی بین‌المللی برگزار شد.

در این دیدار، ضمن راه‌اندازی دو دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه و ایران و چین در این دانشگاه، در خصوص سیاست‌ها و برنامه‌های این دو دبیرخانه و همچنین، همکاری مشترک دانشگاه علامه طباطبایی در برگزاری اجلاس منطقه‌ای «گفت‌وگوهای فرهنگی آسیایی، ائتلاف برای صیانت از خانواده» تبادل نظر شد.

این نشست که با حضور علی اکبر ضیائی، رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ محمدعلی ربانی، دستیار رئیس این سازمان در امر گفت‌وگوهای فرهنگی و حقوق بشر؛ حسین پور، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی؛ فاتحی، رئیس پژوهشکده تحول و کارشناسان برگزار شد، درباره برنامه‌ریزی مشترک به منظور فعال کردن دبیرخانه و اجرای برنامه‌های مشترک سازمان و دانشگاه علامه توافقاتی حاصل شد.

تربیت مدیران حکمرانی قرآنی طبق اندیشه‌های امام موسی صدر

رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست با اشاره به اهمیت چین و روسیه در مناسبات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ضرورت‌ها و سودمندی‌های فعال سازی و جذب مشارکت نهادهای علمی فرهنگی و نخبگان دو کشور در توسعه و تعمیق ارتباطات علمی و فرهنگی دو کشور به تشریح وظایف و نقش دبیرخانه‌های دوجانبه گفت‌وگوهای فرهنگی در فراهم سازی فرصت‌های ارتباطات علمی وفرهنگی و حرکت در جهت حل‌وفصل مسائل فرهنگی مشترک پرداخت.

مسئولین دانشگاه علامه طباطبایی نیز با اشاره به سابقه همکاری با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اجرای طرح گفت‌وگوهای فرهنگی، از راه اندازی دو دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه و ایران و چین در این دانشگاه استقبال کرده، نسبت به برپایی دور سوم گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه و میزبانی پنجمین دور گفت‌وگوهای ایران و چین اعلام آمادگی کردند.

معاون پژوهشی دانشگاه با توجه به ظرفیت و سابقه فعالیت‌های دانشگاه علامه در حوزه زنان و خانواده، آمادگی این دانشگاه را جهت میزبانی اجلاس آسیایی ائتلاف برای صیانت از خانواده با مشارکت دیگر نهادهای علمی و تخصصی کشور اعلام داشت.

او همچنین، توسعه تعاملات علمی فرهنگی با مراکز دانشگاهی حوزه مقاومت و جهان اسلام را از دیگر اولویت‌های دانشگاه علامه طباطبایی برشمرد و ابراز امیدواری کرد دبیرخانه تخصصی گفت‌وگوهای فرهنگی حوزه مقاومت نیز در این دانشگاه راه‌اندازی و فعال شود.

در این نشست علاوه بر راه‌اندازی دو دبیرخانه فوق، مقرر شد با جلب مشارکت دیگر مراکز فرهنگی و دانشگاهی کشور جهت عضویت در دبیرخانه‌های ایران و چین، ایران و روسیه و دبیرخانه ائتلاف آسیایی برای صیانت از خانواده، کمیته‌های علمی و اجرایی برای برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مربوط به گفت‌وگوها فعال شده و دستور کار دبیرخانه نیز مشخص شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | پاسخ ایران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا | آخرین وضعیت حقابه هیرمند
  • دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی با روسیه و چین راه‌اندازی می‌شود
  • بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست
  • برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست | به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند
  • بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست/ به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند
  • درخواست ۸۷۰ دانشگاه اروپایی برای افزایش بودجه تحقیق و توسعه