Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن ایران گفت: مهم‌ترین هدف این سازمان پس از اکتشافات فراوری این مواد برای استفاده بهینه از معادن و جلوگیری از خام فروشی است. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

داریوش اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به وجود دو معدن طلا کشور در آذربایجان غربی اظهار داشت: این استان با داشتن دو معدن طلای زره شوران و آق دره تکاب و معادن سنگ‌های زینتی در یکی از سرآمدهای کشور بوده و همواره موردتوجه این سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های این سازمان جذب سرمایه‌گذار است، گفت: هم اکنون مجموع سرمایه‌گذاری در بخش معادن 200 هزار میلیارد تومان بوده که البته این میزان قابلیت افزایش 4 برابر را دارد.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن ایران با بیان اینکه اکتشافات مواد معدنی در دستور کار این سازمان قرار دارد، افزود: مهم‌ترین هدف این سازمان پس از اکتشافات فراوری این مواد برای استفاده بهینه از معادن و جلوگیری از خام فروشی است.

بازدید مدیر‌کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از دفتر تسنیم + تصاویرورود 5 معدن قم به چرخه تولید/انتقاد از آتش‌سوزی‌ها در شهرک شکوهیهمعاون وزیر صنعت: 40 درصد منابع بانکی کشور به بخش صنعت و معدن اختصاص یافت

اسماعیلی با بیان اینکه تحریم‌ها کمترین اثر را در معادن داشتند، گفت: برای این کار سرمایه‌گذاری بر روی معادن یکی از بهترین گزینه‌های دولت  برای پیشرفت کشور است و اکنون ایران در زمینه تبدیل سنگ‌آهن به شمش آهن، ورق و میلگرد به پیشرفت‌های بسیاری دست‌یافته است.

وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد معادن کشور از نوع معادن کوچک هستند، تصریح کرد: بیش از 85 درصد اشتغال در معادن کشور نیز مربوط به همین معادن کوچک است و این معادن نیز در کنار معادن دیگر از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن ایران با اشاره به برگزاری 600 دوره آموزشی برای افراد مشغول در بخش معادن افزود: از این 600 دوره 90 دوره مربوط به رانندگان معادن است.

انتهای پیام/ ع

R41361/P/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا، جواد محمدی، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در دیدار با وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه اشاره کرد: این پژوهشگاه قطب مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران و منطقه است و ما در این پژوهشگاه در مرز های دانش و نیازهای ایران و منطقه در حال فعالیت علمی هستیم.

وی افزود: تا کنون فعالیت های فراوانی در حوزه تشخیص زود هنگام سرطان، مطالعات اصولی و بنیادین میوه زیتون، کشت غلات و گندم مقاوم به شوری، پروبیوتیک ها و حیوانات مدل بیماری با روش ویرایش ژن، ساخت کیت های تشخیصی انسانی و دام و طیور و ساخت واکسن HPV و واکسن آنفولانزا در پژوهشگاه انجام شده است.

رئیس پژوهشگاه ژنتیک در ادامه گفت: در جهان امروز علیرغم شعارهای فریبنده غربی ها، متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم و برای مقابله و عبور از این آپارتاید علمی باید با دانشگاه های کشورهای دوست و همسایه ائتلاف علمی تشکیل دهیم و با این ائتلاف در دانش و فناوری ایجاد قدرت نمائیم که با این ائتلاف علمی می توانیم تهدیدات آینده سلامت بشر و پاندمی هایی نظیر کرونا را شناسای و کنترل کنیم.

 محمدی ادامه داد: بر اساس سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران، ما در حوزه علمی و فناوری، به دنبال تعاملات بین المللی با دانشگاه های جهان هستیم و با توجه به روابط استراتژیک میان ایران و روسیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقمند است با دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح ها و پروژه های مشترک همکاری های ارزنده ای داشته باشد.

در ادامه این نشست، وادین پتروویچ، رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا دانشگاهی با قدمت یک قرن است و در شاخه های مهم بیوتکنولوژی، ژنتیک پزشکی ، ژنتیک دام و طیور و آبزیان و کشاورزی و هوا و فضا فعالیت می‌کند و اشتراکات علمی بسیاری با پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دارد و مایه مسرت و افتخار ما خواهد بود که تعاملات علمی بالایی با پژوهشگاه شما داشته باشیم.

در پایان این نشست، هیئت روسی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی پیگیری تخصیص حقوق دولتی استان از محل درآمدی و عایدی‌های استان
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • مبارزه با مواد مخدر یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن
  • رشد ۵۳ درصدی اخذ حقوق دولتی در کردستان