Web Analytics Made Easy - Statcounter

مختاری گفت: با وجود مخازن نگهداری آب ناشی از نزولات آسمانی خیال شهروندان از بابت استفاده از آب غیرشرب برای آبیاری فضای سبز پایتخت راحت باشد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی محمد مختاری مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در آیین افتتاح و بهره‌برداری پروژه‌های خدماتی و فرهنگی مجموعه اراضی عباس آباد شامل کلنگ زنی مجموعه چهار باغ، افتتاح ایستگاه ۱۱۰ آتش نشانی و بهره‌برداری از دریاچه هنر گفت: مجموعه چهار باغ مصلای امام خمینی (ره) که کلنگ آن به زمین خورده یکی از پروژه‌های کلان شهری تهران در حوزه توسعه فضای سبز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران افزود: در طراحی این پروژه تلاش شده تا با حفظ اصالت معماری ایرانی و اسلامی کاری بزرگ انجام شود، زیرا سیاست‌های ما این است که باغ‌ها باید ایرانی و اسلامی باشد.

مختاری با اشاره به ۴ باغ احداث شده بیان کرد: ۴ باغ بستری از فضای سبز با موضوعات فرهنگی و اسلامی است که تلاش شده طرح کلی آن با مصلای تهران هماهنگ باشد.

او درباره آب مصرفی فضای سبز باغ‌ها گفت: آب مصرفی فضای سبز شهری تهران صد در صد غیر شرب است و خیال شهروندان تهران بابت انشعاب جداگانه آب غیر شرب برای تغذیه فضای سبز‌ها راحت باشد.

مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با اشاره به ۵۵۰ مخزن نگهداری آب گفت: ما ۵۵۰ مخزن نگهداری آب ناشی از نزولات آسمانی داریم تا در مواقع نیاز برای آبیاری فضای سبز از آن استفاده کنیم.

مختاری با اشاره به ایجاد ۴۲ هکتار فضای سبز در مجموعه چهارباغ تاکید کرد: با ایجاد این ۴۲ هزار فضای سبز در مجموعه چهارباغ فضای سبز داخل حریم شهر تهران افزایش پیدا کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فضای سبز معماری ایرانی شهرداری تهران کلنگ زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۷۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات از پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام

پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام در دوره ششم مدیریت شهری به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است و مسئولان شهری بنا دارند در یک بازه زمانی آن به را به بهره‌برداری برسانند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران به همراه هادی حق‌بین؛ معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام بازدید کردند.

چمران در جریان بازدید پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام در خصوص اجرای این پروژه در دوره ششم مدیریت شهری  از با بیان اینکه در دوره قبل به این دلیل که دیدند کار بسیار سخت است طرح را رها کردند، اظهار کرد: این طرح یک پروژه‌ای بود که از قبل آغاز شده بود و متاسفانه چون پیچیده بود و مشکلات زیادی داشت در دوره قبلی متوقف ماند.

وی افزود: به گفته پیمانکار، شمع‌هایی در دوره قبل اجرا شده بود و به آنها گفتند قطع شود و قطع نکردند چون پیمانکار معتقد بود در آینده مورد استفاده قرار می‌گیرد و امروز می‌بینیم همین شمع‌ها قابل استفاده است و پایه پل‌ها روی آن قرار می‌گیرد.

چمران با بیان اینکه این طرح پروژه‌ای پیچیده اما راهگشاست و قطعاً یکی از مهمترین پروژه‌های شهر به شمار می‌رود، تصریح کرد: این طرح به زمان نیاز دارد تا به نتیجه برسد. تونل 350 متری که قرار است اجرایی شود در فضای سختی از لحاظ قرارگیری منازل مسکونی قرار دارد اما اقدامات آن انجام شده و به هماهنگی‌های لازم با پلیس و شورای تامین شهرستان و استان نیاز دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: مردم هم باید همکاری خوبی داشته باشند و مسیر طولانی‌تری را طی کنند تا زمانی که طرح به نتیجه برسد؛ قطعاً این طرح از پروژه‌های مهم خواهد بود.

وی افزود: ما از ابتدا روی این پروژه تاکید داشتیم؛ بنده پیش از ورود به شورا نیز دلسوز این طرح بودم، چراکه در هیچ کجای کشور چنین طرحی وجود ندارد. ما شهر و زندگی شهر را با یک بزرگراه قطع نکردیم همان‌گونه که در بزرگراه نواب، زندگی شهر قطع شده و از لحاظ شهرسازی درست نیست. در این طرح تردد به خوبی صورت می‌گیرد و به تونل و اگزوزفن نیاز نداشت و از فضای میانی معبر برای روشنایی تونل استفاده شده و این کار جدیدی بود که صورت گرفت و پروژا ادامه خواهد یافت و به آزادراه تهران ـ ساوه خواهد رسید.

چمران تصریح کرد: رفع معارضین پروژه بسیار مهمی بود و مواردی از دادگاه حکم ماده 9 گرفتند و در موارد دیگر نیز توافق با وزارت دفاع، آموزش و پرورش و ارتش و صاحبان املاک خصوصی چند سال به طول انجامید و در دوره ششم درگیر این برنامه‌ها بودند تا مسائل برطرف شود. از این نهادها برای همکاری تقدیر می‌کنیم گرچه زمان برد اما به پایان رسیده و تعدادی املاک شخصی باقی مانده که به زودی به اتمام می‌رسد.

جزئیات جدید احداث بزرگراه یادگار امام اعلام شد

به گزارش تسنیم، هادی حق‌بین؛ معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران نیز در جریان بازدید از این پروژه با بیان اینکه ما هر نقطه‌ای بتوانیم طرح را افتتاح کنیم در برنامه قرار دادیم، اظهار کرد: برای اجرای مسیر غرب به شمال این طرح هماهنگی با فرودگاه مهرآباد انجام و یک واحد سنگ‌بری که از معارضین طرح بود، تملک و این معارض شد. طی پنج ماه آینده این مسیر در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت و ترافیک محدوده رفع خواهد شد.

وی درباره جزئیات این طرح گفت: این طرح یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های مدیریت شهری است و عملیات اجرایی آن پیش از این آغاز شده بود که به دلیل پیچیدگی‌ها، وجود معارضین و تاسیسات زیرسطحی ابتر ماند و رها شد و مدیریت شهری دوره ششم به صورت جهادی در این راستا وارد عمل شد.

حق‌بین با اعلام اینکه با حمایت‌های شورا و پیگیری شهردار تهران بخش زیادی از معارضین رفع و اقدامات گسترده‌ای انجام شد، تصریح کرد: این پروژه از جنوبی‌ترین نقطه بزرگراه یادگار امام در میدان جی آغاز می‌شود و با عبور از اراضی آموزش و پرورش، ارتش و وزارت دفاع به بلوار بهار، بزرگراه شهید برورجردی، بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران ـ ساوه متصل می‌شود.

وی تاکید کرد: حجم قابل توجهی از کار در میدان جی صورت می‌گیرد و در جلسات برگزار شده با پلیس راهور طرح‌های ترافیکی نهایی شده و به محض اینکه انسداد ترافیکی صورت بگیرد اجرای آن آغاز خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه پنج هزار میلیاد تومان برای اجرا و هزار و 500 میلیارد تومان نیز برای رفع معارضین در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در گام اول، میدان فتح، مسیر غرب به شمال از مسیرهای اصلی است و ظرف دو تا سه ماه آینده به سرعت اجرایی خواهد شد و به دلیل پیش تنیدگی دهانه‌ها و تکنیک‌های اجرایی تا 6 ماه آینده ترافیک به روی پل منتقل خواهد شد.

حق‌بین اضافه کرد: معارضین در طول اجرای طرح رفع و بخش‌های بعدی این پروژه به تدریج بهره‌برداری خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه اگر مشارکت شهروندان وجود نداشته باشد نمی‌توان اجرای طرح‌ها را پیش برد، یادآور شد: امسال 25 تقاطع به بهره‌برداری می‌رسد و هر ماه حداقل دو طرح عمرانی افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «خط رو خط» با محوریت طنز جامعه شهری روایت می‌شود
  • آخرین جزئیات از پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام
  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • بازگشت سلمان فارسی به تهران
  • نصب تله های فرمونی در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • احداث سالن ورزشی در محله جروکان
  • ۲ هزار و ۸۰۰ باب فضای ورزشی دانش آموزی در کشور احداث شد
  • مجموعه «۵۰ متر مربع»، از شبکه تهران
  • کنترل کیفیت آب شرب با استاندارد‌های ملی و بین المللی در مازندران
  • افزایش دوبرابری مساحت بوستان‌های مشهد