Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا دراصفهان،تحولات این جشنواره در دوره های اخیر زیاد بوده است و کودکانی که روزی صرفا برای تماشای فیلم به جشنواره می آمدند امروز در داوری و خبرنگاری و المپیاد فیلمسازی اولین قدم های فعالیت هنری زندگی خود را برمی دارند

 المان های شهری جشنواره تا روزپنج شنبه در گوشه و کنار شهر نصب شد و پرچم ها،رنگ پروانه ای جشنواره را به شهر بخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال به نظز می رسد به خاطر گرانی بنر و تبلیغات شهری امسال در این زمینه صرفه جویی صورت گرفته و تبلیغات محیطی مانند هرسال نیست.به خاطر پیش فروش اینترنتی بلیت نیز به احتمال زیاد خانواده هایی که سطح مالی پایینتری دارند بسته ای به عنوان جشنواره فیلم کودک ونوجوان برایشان تعریف نشده است.

امسال سازمان زیباسازی شهر اصفهان برای آماده سازی شهر دست به اقدام جدیدی زده و با ایجاد کمیته‌ای به نام کمیته فضاسازی شهری در جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان فعالیت‌های محیطی را به صورت یکپارچه انجام داده است. مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر اصفهان دررابطه با المان های شهری جشنواره می گوید: آذین‌بندی مناطق ۱۵گانه شهراصفهان با حدود یک هزار و ۵۰۰ پرچم شاد مختص به جشنواره، نصب ۱۲ تابلو عرشه پل در رینگ سوم با موضوع جشنواره کودک و نوجوان و همچنین پنج المان حجمی با کاراکترهای عروسکی دارای ترکیب نور و صوت در محوراصلی برگزاری جشنواره نصب شده است.

حسن موذنی  با اشاره به اینکه تمام اعضای کمیته فضاسازی شهری از پرسنل سازمان زیباسازی شهرداری هستند،  اظهار داشت: در سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان برای نخستین بار کمیته فضاسازی شهری تشکیل شده و نماینده ای از طرف سازمان زیباسازی به عنوان مسئول این کمیته انتخاب شده است.ورودی سینماهایی که میزبان اکران فیلم‌های جشنواره‌اند، اجرای گوبولایتینگ با طرح لوگوی جشنواره کودک و نوجوان انجام شده است.

وی درباره چگونگی انتخاب طرح ها می گوید:پس از تشکیل این کمیته اتاق‌های فکر با حضور افراد خلاق و دانشگاهیان در جهت ارائه ایده‌ها و نظرات ایجاد شد. همچنین در پیشبرد اهداف خلاقانه زیباسازی متناسب با جشنواره فیلم کودک و نوجوان، از طراحان و گرافیست‌های جوان در طراحی‌ها استفاده شد. سپس طرح‌ها از نظر میزان تاثیرگذاری بر افراد و رده‌های سنی مرتبط بررسی شد و نهایتا مورد تصویب قرار گرفت.

کودکانی که جشنواره را نمی شناسند

باوجود تبلیغات محیطی که تا آخرشب پنج شنبه در شهر انجام شده بازهم هستند کودکانی که اطلاعی از برگزاری جشنواره در شهرشان ندارند.روی پل فلزی اصفهان یکی از المان های بزرگ و آشنای جشنواره که یک پروانه رنگی بزرگ است نصب شده اما در پارک کنارپل و در صدمتری همین المان وقتی با بچه ها به گفتگو می نشینم، هیچ کدام اسم جشنواره را نشنیده اند.

علی 7سال دارد وساکن محله جی اصفهان است.وقتی بین بازی در وسایل بازی پارک از او می پرسم برای افتتاجیه جشنواره می آیی یا نه؟فقط نگاه می کند و می گوید: مادرم در بیمارستان شهیدبهشتی کنار پارک بستری است.من و پدرم روزها می آییم و منتظر مرخص شدن مادرم هستم.

آرمیتا   11ساله خواهر سه ساله اش را بغل کرده و مشغول بازی است.المان پروانه روی پل را نشانش می دهم و می گویم می دانی جشنواره در راه است؟که پاسخ می شنوم چه جشنواره ای؟خندوانه دیگر پخش نمی شود.

محور اصلی جشنواره امسال سینماهای چهارباغ اصفهان است.به همین بهانه و در پارک روبروی سینما از مادری که با دوپسرش کنار سی وسه پل نشسته اند می پرسم تا چه حد با جشنواره کودک آشنا هستید؟او می گوید سال های قبل با بلیت های رایگان برای تماشا می آمده اند امسال هم اگر بلیت بدهند حتما بچه ها را به سینما می آورد.

او در ادامه می گوید: بیشتر اوقات جشن های رایگان باغ نور پسرهایش را می برد که شرکت کنند اما چون بلیت سینما گران شده مدتهاست سینما نرفته اند.

پسر 12 ساله ای به نام امیرمهدی روی پل مشغول دستفروشی است.از او لواشک می خرم و می خواهم  درباره جشنواره ای بپرسم که در چندقدمی اش در سینمایی همان روبرو قرار است برگزار شود.اما نمی دانم چرا دلم نمی آید چیزی را به او یادآوری کنم که مطمئنا امکانش برایش فراهم نیست و باخودم می گویم بگذار به همین دیدن المان های پروانه ای روی پل ها دل خوش باشد.

داوران مصمم کودک ونوجوان، چشم انتظار روز افتتاحیه

 روزگذشته رونمایی از لباس داوران جشنواره فیلم کودک ونوجوان نیزبرگزار شد.چهره هایی که شادی در آنها موج می زند واکثرا از قشر متوسط روبه بالا هستند و با آزمون و مصاحبه شفاهی از بین 500 داوطلب توانسته اند داور بشوند.لباس های یکدست زردو آبی پوشیده اند و جلوی دوربین ها و بین بادبادک های رنگی با خوشحالی لبخند می زنند.

از مادر یکی از داوران می پرسم شما چطور با جشنواره آشنا شدید؟می گوید من از کودکی پیگیر جشنواره بودم و هرسال اخبار جشنواره را دنبال می کنم و پسرم برای دومین سال داور جشنواره شده است.بچه ها یک هفته  آموزش دیدند و خیلی خوشحالم که در این جشنواره نیزپسرم حضور دارد.

آنطور که از گفتگو با داوران متوجه می شوم اکثر بچه ها آشنایی نسبی با زبان و سینما دارند و اخبار جشنواره را از ابتدای تابستان دنبال کرده اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان جشنواره فیلم جنگ کودکان مصاحبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • افتتاحیه «پژواک» با تقدیر از پدر رادیو/ بخش «وعده صادق» اضافه شود
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • پس از بیانیه آتشین لاپورتا؛ کمیته داوران اسپانیا هیچ تصویر و فیلمی به بارسلونا نمی‌دهد
  • کمیته داوران هیچ فیلمی به بارسا نمی‌دهد!‏