Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سعید نمکی پس از جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، درباره سقف پرداخت کارانه‌ها اظهار کرد: یکی از نمایندگان در مورد اعداد و ارقام، کف و سقف پرداخت کارانه‌ها سؤالاتی داشت که به همراه معاونین وزارت بهداشت توضیحاتی ارائه دادیم و بنا شد در کمیته‌ای به این بحث رسیدگی شود که امیدواریم نمایندگان سؤال‌کننده را قانع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نیازهای آتی نظام، ارائه خدمت و تامین نیروی پزشکی مورد نیاز، دغدغه یکی از نمایندگان مجلس بود، افزود: در این مورد نیز صحبت‌های فراوانی انجام شد و همکارانم در معاونت آموزشی وزارت بهداشت، توضیحاتی را ارائه داد. استدلال ما و نگرانی‌هایی که داریم شامل این است که در آینده، کمبودی در نظام ارائه خدمت نداشته باشیم. همچنین نباید با انبوهی از فارغ‌التحصیلان و پزشکان بیکار روبرو شویم و بنا شد نتایج ارزیابی‌های ما در جلسه‌ای مشترک با نمایندگان مورد بررسی قرار گیرد و اگر به جمع‌بندی رسیدیم که نیازمند تغییر در ظرفیت‌های رشته پزشکی هستیم، با همدلی دولت و مجلس به نتایج مثبتی برسیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: در حال حاضر 55 هزار نفر در رشته‌های پزشکی در کشور تحصیل می‌کنند و سالانه 7 هزار نفر فارغ‌التحصیل می‌شوند. البته این موضوع که برخی از نمایندگان، کمبود پزشک در برخی از مناطق می‌بینند را قبول داریم که آن هم به این دلیل است که اولاً توزیع نیروی انسانی به دلایل خاص، متناسب نیست و از سوی دیگر بعضی از ضرایبی که در مورد حد نصاب جمعیتی برای ایجاد مراکز و ارائه خدمت دیده‌ایم، نیازمند بازنگری است که از ابتدای ورودم به وزارت بهداشت این بحث را دنبال کرده‌ایم.

نمکی خاطرنشان کرد: معتقدم باید ضرایب و حد نصاب جمعیتی را متناسب با پراکندگی جمعیت در سطح استان‌ها طراحی کنیم. به عنوان نمونه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی یا جنوب کرمان از نظر پراکندگی جمعیت، کاملاً با استان‌هایی مانند البرز یا مازندران، متفاوت هستند و نمی‌توانیم این استان‌ها را برای توزیع نیروی انسانی، با یک معیار در نظر بگیریم.

وی در پایان گفت: باید برای ماندگاری تیم پزشکی در نقاط محروم با انگیزه‌های اقتصادی، جذابیت ایجاد کنیم که این طرح را دنبال می‌کنیم. البته برآورد ما این است که در کشور 40 هزار پزشک وجود دارند که در نقاط محروم نمی‌روند که باید برای آنها جذبه ایجاد کنیم و در عادلانه توزیع کردن و بازنگری در توزیع نیروی انسانی، گام برداریم.

انتهای پیام/

168 / 320 وزارت بهداشت وزیر بهداشت سعید نمکی نمکی وزیر بهداشت کمیسیون بهداشت مجلس ظرفیت پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزیر بهداشت سعید نمکی نمکی وزیر بهداشت کمیسیون بهداشت مجلس ظرفیت پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۸۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دوشنبه ششم فروردین ۱۴۰۳ بود که روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مطالب دکتر ملک حسینی استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره بازنشستگی دکتر رضا ملک‌زاده پاسخ داد.

دکتر رضا ملک‌زاده فوق تخصص گوارش و کبد و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی است. وی همچنین سابقه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران در دولت اکبر هاشمی رفسنجانی، عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی و تدریس در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شیراز را دارد. وی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم بود.

در توضیح روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمده است: پرونده آقای دکتر ملک‌زاده با بالای ۴۰ سال خدمت و سن بالای ۷۰ سالگی و هفت استاد که شرایط مشابه داشتند در هیات امنا مطرح شد که هفت استاد دیگر شرایط لازم را کسب کردند.

این اطلاعیه افزود: با بررسی فعالیت‌های اخیر ایشان (آقای دکتر ملک‌زاده) در معاونت‌های آموزش، پژوهش و درمان این دانشگاه و با توجه به عدم حضور کافی و نداشتن حداقل فعالیت لازم در امور درمانی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه در سال گذشته، با رأی اکثریت، قطع همکاری با ایشان اعلام شد.

در این اطلاعیه تصریح شده بود: با توجه به اینکه دانشگاه این اختیار قانونی را دارد که برای ادامه همکاری با اساتید دارای ۳۵ سال خدمت و ۶۵ سال سن و استادان ممتاز با ۴۰ سال خدمت و ۷۰ سال سن بر اساس معیار‌های درمانی، آموزشی و پژوهشی تصمیم‌گیری کند و از آنجایی که ملاک فعالیت فعلی افراد است؛ بنابراین باید این موضوع در نظر گرفته شود.

براساس اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دانشگاه‌های معتبر جهان پرونده اساتید هر دو سال یکبار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و چنانچه شرایط حضور در دانشگاه را نداشته باشند، قراردادشان لغو می‌شود.

پس از آن بود که نتیجه تصمیم‌گیری هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران برای وزارت بهداشت ارسال شد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشتم فروردین تصمیم نهایی درباره ادامه همکاری دکتر ملک‌زاده با دانشگاه را اعلام کرد.

وزارت بهداشت اعلام کرد: «دانشگاه‌های علوم پزشکی طبق آیین‌نامه اعضای هیات علمی و با تایید وزارت بهداشت می‌توانند فعالیت اساتید ممتاز را تا سن ۸۰ سالگی بر اساس نیاز‌های آموزشی و پژوهشی تمدید نمایند؛ بنابراین با اختیار حاصل از این ظرفیت قانونی، بازنشستگی دکتر رضا ملک‌زاده مورد موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار نگرفته است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیح وزارت بهداشت درباره خانم دکتر بخشی/ علت مرگ هنوز توسط پزشکی قانونی اعلام نشده است
  • فعالیت ۲۶ هزار نیروی انسانی اورژانس در ایام نوروز
  • فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد
  • وزارت بهداشت با بازنشستگی دکتر رضا ملک‌زاده موافقت نکرد
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • وزارت بهداشت با بازنشستگی دکتر رضا ملک زاده موافقت نکرد
  • انتخاب ۲ پایان نامه از دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان به عنوان پایان نامه‌های برتر تقاضامحور
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند
  • لزوم رعایت تعرفه‌های پزشکی کردستان در انجام اعمال جراحی
  • فعالیت ۲۴۳ مرکز خدمات جامع سلامت طی ایام نوروز در فارس