Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@13:07:50 GMT

انتقاد از سهمیه‌بندی بیمه‌ای کارگران

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۸۸۸۳

انتقاد از سهمیه‌بندی بیمه‌ای کارگران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از واحد مرکزی خبر، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نشست تخصصی کاگران ساختمانی، تبیین و تشریح عملکرد سازمان و اقدامات آینده با بیان اینکه کنترل بیمه کارگران ساختمانی را در دو مرحله انجام خواهیم داد، گفت: اگر قرار است کارگران ساختمانی بیمه شوند، سهمیه بندی درست نیست و هر کسی مستحق است باید بیمه شود، مسئله ساده‌ای است و باید آن را حل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به ضرورت کنترل بیمه کارگران ساختمانی در دو مرحله گفت: در مرحله نخست فهرست اسامی را به انجمن کارگران ساختمانی می‌دهیم.

وی افزود: به شعب ابلاغ شده است با کدملی، بیمه شدگان را با سامانه کنترل کنند و اگر بیمه شده‌ای پروانه کسب در اصناف دیگر داشته باشد، سیستم، این تعارض را متوجه می‌شود و فرد را حذف می‌کند.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه موضوع‌های جامعه کارگری بسیار گسترده است: احراز کارگر ساختمانی بودن کار آسانی نیست، در سامانه پالایش کارگران ساختمانی اقداماتی شده است که باید تکمیل و موارد شمول بیمه از طریق سامانه کنترل شود. در مقابل کسانی را هم که مستحق هستند و دیگران به جایشان نشسته اند، شناسایی کنیم.

او ادامه داد: مرحله دوم نیز سخت‌تر است و از طریق سامانه و کدملی قابل شناسایی نیست که باید بازرسی‌هایی انجام شود. در کوتاه مدت بخش اول را انجام می‌دهیم که سریعتر افراد مستحق کارگر ساختمانی را که در نوبت قرار گرفته اند، جایگزین افراد غیرمستحق کنیم.

سالاری با بیان اینکه نشست‌های توجیهی برای انجام این دو مرحله برگزار شده است، گفت: باید ماجرای سهمیه بندی بیمه کارگران ساختمانی را در استان‌ها جمع کنیم. وی گفت: خیلی چیزها سهمیه بندی شده است و نمی‌دانم به عنوان مدیرعامل چرا می‌توانم مجوز بدهم که فردی بدون تشریفات استخدام شود. وی افزود: در صورت نیاز افراد باید از بین متقاضیان کار انتخاب شوند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی همچنین درباره احضار کارگران ساختمانی برای کنترل آن‌ها ادامه داد: باید راه بهتری برای کنترل کردن بیمه کارگران ساختمانی پیدا کنیم. وی تاکید کرد: یک روش کنترل، درست نیست و اینکه سرزده بازرس به محل کار برود بهتر است. سالاری افزود: راه‌های بهتر از آن هم می‌توان پیدا کرد تا افراد بی جهت از این عنوان استفاده نکنند.

او با اشاره به اینکه سهمیه بندی همه را آزار می‌دهد و وقتی کسی حقش است نباید در نوبت بماند، افزود: بازرسی‌ها باید ساماندهی شود.

سالاری بیمه کارگران ساختمانی را بیمه حمایتی خواند و  از نمایندگان مجلس خواست رویه‌ای را معین کنند که مطالبات این سازان وصول شود و بیمه کارگران پایدار بماند. وی گفت: وقتی با کسری مواجه شدیم خدمات رسانی ما مختل می‌شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: به دنبال به روزرسانی پرداخت معوقه‌ها هستیم، زیرا اکنون مقداری روی کیفیت دفترچه بیمه‌ها تاثیر گذاشته است. باید اصلاحات را با کمک مجلس و با رعایت عدالت اعمال کنیم تا در درازمدت با مشکلات بسیار روبرو نشویم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه کارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از فعالیت ۲۵۰ تشکل صنفی و کارگری و کارفرمایی در واحدهای صنفی استان خبر داد و گفت: به مناسبت هفته تجلیل از مقام کارگر، ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران همدان طی این هفته برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، یوسف شعبانی امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر بیمه اجباری در استان در واحدهای کارگری فعالیت دارند، اظهار کرد: سال گذشته ۹ هزار نفر به تعداد بیمه‌شدگان اجباری کارگری اضافه شد.

وی با اشاره به اینکه افزایش تعداد بیمه‌شدگان رشد قابل توجه اشتغال پایدار را در طول یک سال اخیر نشان می‌دهد، افزود: ۲۷۲ هزار و ۹۱۳ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان داریم که از این تعداد ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ نفر بیمه شده اجباری هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: از جمعیت یک هزار و ۸۵۰ نفر استان معادل ۸۰۹ هزار و ۳۴۴ نفر با احتساب خانوارها زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.

۱۸۰۰ نفر مقرری بگیر تأمین اجتماعی

شعبانی با بیان اینکه ۲۴ هزار و ۲۱۴ واحد در استان در حوزه خدمات، صنعت و کشاورزی مشمول قانون تأمین اجتماعی هستند، اضافه کرد: در حال حاضر یک هزار و ۸۰۰ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان مقرری بگیرند که تا سقف ۵۴ ماه تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند و البته به میزان سابقه فعالیت آن‌ها ماه‌ها تعیین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۴۴ هزار و ۱۴۳ نفر شاغلین استان معادل ۲۶.۵ درصد در بخش کشاورزی مشغول هستند، خاطرنشان کرد: ۱۶۱ هزار و ۵۵۰ نفر معادل ۲۹.۷ درصد در بخش صنعت و ۲۳۸ هزار و ۲۴۴ نفر معادل ۴۳.۱۸ درصد در حوزه خدمات مشغول هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با اشاره به ارائه خدمات در پنج بخش و مدیریت مستقل توسط اداره کار استان تصریح کرد: در حوزه روابط کار با چهار زیر بخش همچون هیئت‌ها، بازرسی با هدف صیانت از نیروی کار، بخش تشکلات کارگری و کارفرمایی خدمات ارائه می‌شود.

شعبانی یادآور شد: در تنظیم روابط، هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف به روند شکایات کارگران و کارفرمایان رسیدگی می‌کنند که به طور متوسط ۶ هزار دادخواست در طول سال رسیدگی می‌شود.

کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایات

وی با اشاره به کاهش زمانی رسیدگی در هیئت‌های رسیدگی با حدود ۲۳ روز ادامه داد: تمرکززدایی با استقرار هیئت‌های حل اختلاف در شهرستان‌ها و برگزاری آموزش‌های مستمر روابط کار بین کارگر و کارفرما به طور جد مورد پیگیری است.

شعبانی از فعالیت ۲۵۰ تشکل صنفی و کارگری و کارفرمایی در واحدهای صنفی استان خبر داد و افزود: در حوزه تعاون اقدامات خوبی صورت گرفته که در حال حاضر یک هزار و ۳۰۰ تعاونی فعال در بخش تولیدی، توزیعی و خدماتی در استان فعال هستند و همچنین کمک به تشکیل، نظارت و توسعه تعاونی‌ها هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تأکید بر اینکه هدف‌گذاری کردیم کانون‌ها و خوشه‌های کسب و کار را با تشکیل تعاونی‌های مورد نیاز توسعه دهیم که موفق هم بودیم، گفت: سال گذشته ۱۱ تعاونی به مرحله ملی راه یافتند به طوری که دو تعاونی برتر ملی انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم برای رشد تعاونی‌ها با توجه به اهداف برنامه هفتم توسعه در استان فراهم است، اضافه کرد: هدف‌گذاری شده در طول برنامه هفتم به ازای هر سال دو درصد تعداد تعاونی‌ها رشد کند که این مهم در استان مورد توجه است.

شعبانی با اشاره به اینکه در حوزه اشتغال و کارآفرینی سه هدف با قوت پیگیری شده و توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی در دستور کار است، گفت: اعطای تسهیلات مشاغل خرد خانگی با سود چهار درصد، تسهیلات تبصره ۱۸ و تسهیلات حمایتی بخشی از این اقدامات به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: آمارهای درخوری در اعطای تسهیلات داشتیم که می‌توان به جذب ۱۱۴ میلیارد تومان تسهیلات برای یک هزار و ۴۰۰ طرح طی سال گذشته اشاره کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: به مناسبت هفته تجلیل از مقام کارگر، ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران همدان طی این هفته برگزار خواهد شد.

کد خبر 747283

دیگر خبرها

  • معافیت بیمه‌ای برخی کارگران ساختمانی
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • چرا طرح طبقه‌ بندی در شرکت واحد اجرا نمی‌ شود؟
  • انتقاد از کم کاری برخی از ارگانها در حمایت از فرزند آوری
  • طرح استفساریه ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طحان نظیف: طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان