Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، علی سلیمانی، خزانه دار فدراسیون فوتبال در این باره عنوان کرد: فارغ از اینکه مواردی در رسانه ها درباره مطالبات فدراسیون فدراسیون فوتبال از فیفا مطرح شده است، باید یادآوری کنم همانگونه که قبلا تاکید شده فدراسیون فوتبال در خصوص پاداش جام جهانی هزینه هایی از جمله حقوق سرمربی، کادر فنی، هزینه اقامت تیم در اردوی پیش از جام جهانی و رقابت های جام جهانی 2018 روسیه و جام ملتهای 2019 امارات انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه درخصوص طلب باشگاهها اظهار داشت: مطالبات باشگاهها از فیفا مبلغ 2 میلیون و 254 هزار و 95 دلار است که مورد تایید نیز قرار گرفته است. علاوه بر این، همانگونه که بارها فدراسیون تاکید کرده است مبالغی نزد فیفا بابت پروژه های عمرانی که طبق گزارشی که وجود دارد می باشد که شامل بودجه های سنواتی است.

وی با اشاره به کمک‌های سالیانه فیفا به فدراسیون‌ها بیان کرد: با توجه به توانمندی های فدراسیون ها و امکان معرفی پروژه های جدید، دریافت اعتبار از فیفا وجود دارد که فدراسیون فوتبال ایران در حال رایزنی به منظور دریافت بودجه ساخت، تجهیز و تکمیل پروژه های ورزشی است. همچنین فدراسیون در حال تهیه طرح های اقتصادی است  که در صورت تصویب مطالبات فدراسیون تا پایان سال 2019 به حدود 10 میلیون دلار می رسد.

سلیمانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه محل هزینه های جام‌ جهانی خود فیفا بوده است و از حساب فدراسیون کسر شده است، برهمین اساس هزینه های پاداش جام جهانی کاملا شفاف در حساب فی مابین فدراسیون فوتبال ایران و فیفا قابل رویت است که در نشست خبری که در روزهای آینده از طریق سایت فدراسیون اطلاع رسانی خواهد شد تمام جزئیات و مواردی که در صورت وجود ابهام باقی مانده باشد به آن خواهم پرداخت. آنچه مسلم است با توجه به تحریم‌ها، امکان پرداخت پول از طریق فیفا به فدراسیون وجود ندارد و این موضوع مشکلاتی را برای ما بوجود آورده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جام جهانی دلار روسیه فدراسیون فوتبال فیفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۰۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به بهانه محرومیت نکونام و اوسمار؛ سرمربیان استقلال و پرسپولیس پاداش گرفتند!

آفتاب‌‌نیوز :

فوتبال یک بازی جهانی است که در میان تمام ورزش‌های دنیا کمترین تغییر در قوانین را طی یک صد سال گذشته داشته است. به عبارت بهتر آنقدر ثبات در قوانین فوتبال هست که با گذشته دهه‌ها و تغییر نسل‌ها هم هر کسی می‌تواند به راحتی همه چیز را در این زمینه بداند و نیازی به به‌روز شدن نیست.

در فرهنگ ما عادتی به نام ایرانیزه کردن داریم. ما همه پدیده‌های جهانی را می‌گیریم و به روش خودمان بومی سازی می‌کنیم و البته که در این کار خیلی مواقع قوانین هم نادیده گرفته می‌شود. در مورد فوتبال هم این اتفاق افتاده و می‌بینیم که خیلی از قوانین رایج و پذیرفته شده در دنیا، در کشور ما اصلاً رعایت نمی‌شوند! جالب‌تر این است که وقتی رسانه‌ها در مورد این گونه مسائل هشدار می‌دهند، باز به کسی برنمی‌خورد، آب از آب تکان نمی‌خورد، مسئولان همیشه حاضر در صحنه همیشه هستند و هیچکس ککش هم نمی‌گزد!

مثلاً یک قانون بسیار معروف و پذیرفته شده جهانی این است که مربیان و بازیکنانی که در یک مسابقه با کارت قرمز داور اخراج می‌شوند، حق حضور و کار در بازی بعدی تیم خود را ندارند. حتی به کرات دیده شده که داور به اشتباه بازیکن یا مربی را اخراج کرده است، اما کارت قرمز و جریمه پیامد آن به قوت خود باقیست، چون قانون است.

اما ببینید که در کشور ما چقدر راحت این قانون نادیده گرفته می‌شود. در بازی پرسپولیس مقابل گل‌گهر در سیرجان، مربی برزیلی قرمز‌ها اخراج شد. طبق قانون او باید مقابل ملوان در ورزشگاه آزادی روی سکو‌ها می‌نشست و هیچ ارتباطی با تیمش نمی‌داشت، اما همه فوتبال دوستان دیدند که او خیلی راحت با مترجم و دستیارانش به صورت فیزیکی در ارتباط است.

از آن جالب‌تر این است که طبق قانون مربیان اخراجی بین دو نیمه حق حضور در رختکن تیم خود را هم ندارند. در واقع اصول فوتبال دنیا می‌گوید یک مربی در طول مسابقه باید لب خط یا روی نیمکت باشد و بازی را زیر نظر می‌گیرد. مهمترین کار و تاثیر او قبل از مسابقه با آنالیز رقیب، کار در تمرینات و گوشزد نکات لازم به تیمش و انتخاب تاکتیک مناسب است و در جریان بازی، صحبت‌های بین دو نیمه و تعویض‌هاست. اما در فوتبال ایران مربیان لب خط همه کار می‌کنند جز زیر نظر گرفتن بازی! در حقیقت آن‌ها هیچ کاری به بازی ندارند و مدام به فکر تاثیرگذاری روی تماشاگران، نمایش نشان دادن تعصب خود به بینندگان تلویزیونی و از همه مهمتر رفتن روی مغز داور هستند!

اصلا مربیان ما فرصتی برای تمرکز روی مسابقه ندارند چرا که مدام باید حواس داور را پرت کنند و به جو ورزشگاه خط بدهند! از این زاویه شاید حتی اخراج مربیان به نفع خود آن‌ها هم باشد، را که روی سکو‌ها مجبور می‌شوند بازی را زیر نظر بگیرند و تمرکز لازم را داشته باشند. ولی زهی خیال باطل! چون اخراج در فوتبال ایران هیچ تاثیری در عملکرد مربیان ما ندارد. آن‌ها خیلی راحت و با نادیده گرفتن قانون توسط ناظران مسابقه، در طول بازی با دستیاران خود روی نیمکت در ارتباطند و بین دو نیمه هم به رختکن می‌روند! یعنی تمام امکانی که در شرایط عادی دارند!

این اتفاق تنها محدود به پرسپولیس هم نیست و دیدیم که این هفته رقیب این تیم یعنی استقلال هم سرمربی خود را محروم و غایب لب خط داشت، اما داستان برای جواد نکونام هم مثل تمام مربیان تیم‌های دیگر تکرار شد. او هم از بالای سکو‌ها امکان ارتباط با تیمش را داشت و مهم‌تر اینکه بین دو نیمه خیلی راحت به رختکن رفت.

سوال اینجاست که اگر قرار باشد مربیان خیلی راحت تمام دسترسی‌های خود در یک مسابقه را داشته باشند، پس دیگر معنای جریمه به خاطر کارت قرمز چیست؟ اینکه بیشتر حکم پاداش دارد، چرا که آن‌ها یشتر از مواقع عادی می‌توانند بازی را ببینند و روی آن تمرکز کنند.

در فوتبال ایران یک بام و دو هوا فقط محدود به این ماجرا نیست. در بازی‌های داخلی مربیان خیلی راحت هر کار دلشان خواست با داوران می‌کنند، هر حرفی دوست دارند هرجا می‌زنند و هر وقت که دلشان بخواهد، در کنفرانس‌های قبل یا بعد بازی غیبت می‌کنند یا هر کس را دوست دارند برای معروف شدن جای خود می‌فرستند.

اما همین مربیان وقتی به بازی‌های بین‌المللی می‌رسند، لام تا کام علیه داور صحبت نکرده و در طول بازی فقط از آن‌ها تعظیم و تکریم می‌بینیم! در مصاحبه‌ها و کنفرانس‌ها همه قوانین را رعایت می‌کنند و خلاصه اینکه، چون می‌دانند در دنیا کسی با آن‌ها شوخی ندارد و اگر جریمه شوند، تمام قوانین مو به مو در مورد آن‌ها اعمال خواهد شد، دست از پا خطا نمی‌کنند.

واقعا چرا نباید در فوتبال داخلی قوانین بین‌المللی اجرا شود؟ اگر یک بار برای همیشه قوانین را اجرایی کنیم، خیلی از مشکلات از ریشه حل خواهد شد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • به بهانه محرومیت نکونام و اوسمار؛ سرمربیان استقلال و پرسپولیس پاداش گرفتند!
  • فوتبال خیابانی در‌ ایران زنده می‌شود
  • اعلام برنامه‌های فوتبال پایه ایران تا سال ۱۴۱۴ به فیفا
  • توضیحات مجید جلالی برای فیفا درخصوص طرح توسعه فوتبال ایران
  • نشست آنلاین مسئولان فیفا با مجید جلالی
  • فیفا و فدراسیون فوتبال، استقلال را ضمانت کردند
  • یارانه نقدی فروردین 1403 برای کدام دهک‌ها واریز شد؟ | کی می‌شود این مبلغ را برداشت کرد؟
  • یارانه نقدی فروردین ماه واریز شد/ یارانه از ساعت ۲۴ قابل برداشت است
  • اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها/ واریز یارانه جدید به حساب این افراد
  • خبر ناراحت‌کننده ایلان ماسک برای کاربران ایکس