Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمایشگاه دانشگاه میشیگان نانوذرات مصنوعی ساختند که بطور طبیعی در باکتری‌ها یافت می‌شود. این تحقیق می‌تواند روزی منجر به کاربرد‌هایی جدید در پزشکی، صنعت یا زیست فناوری شوند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، آزمایشگاه دانشگاه میشیگان نانوذرات مصنوعی ساختند که بطور طبیعی در باکتری‌ها یافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این تحقیق می‌تواند روزی منجر به کاربرد‌هایی جدید در پزشکی، صنعت یا زیست فناوری شوند.
نانوذرات طبیعی در باکتری‌های سراسر زمین پیدا می‌شوند. بعضی‌ها منبع تغذیه اند و بعضی مواد سمی که باکتری با بیمار می‌کند یا می‌شکند، جدا می‌کنند.
تمامی این ذرات دارای یک ویژگی مشترک هستند، پوسته خارجی پروتئینی؛ دانشمندان قصد دارند ذرات جدیدی بر اساس ذرات طبیعی باکتری‌های برای اهداف زیست فناوری طراحی کنند.
یکی از راه‌های هدایت آنزیم‌های مفید به این ذرات اتصال فیزیکی به دنباله‌های پوسته‌های پروتئینی است. دنباله یا پایانه اتصال در قسمت خارجی پوسته ذرات قرار دارد؛ بنابراین مولکول‌های ترکیب شونده در سطح خارجی قرار می‌گیرند نه داخلی. این مشکل بزرگی است اگر هدف رساندن آنزیم به درون ذره و جدا از بقیه سلول باشد.
بریان فرلز محقق دانشگاه میشیگان گفت: به جای فرستادن پروتئین به داخل ذره نیازمند نوع جدیدی از مسدودکننده‌ها هستیم که روی پوسته قرار دارند. هدف ما طراحی پوسته پروتئینی جدیدی است که پایانه اتصال آن داخل ذره باشد و ماده مورد نظر به آن متصل شود.
در مطالعات جدید، دانشمندان پوسته‌های پروتئینی زیادی را با تکنولوژِ خاص به داخل برگرداند. توالی آمینواسید‌ها را جابجا کردند و پایانه‌های اصلی را بهم متصل کردند و یک پایانه جدید در سطح درونی ایجاد کردند. نتیجه ساخت یک پوسته پروتئینی مصنوعی جدید است که تقریبا شبیه همتای طبیعی خود است. هر دو پایانه اتصال در سطح درونی قرار دارند.
ساختار جدید یک مسدود کننده قابل استفاده برای ساخت پوسته‌های ذره است. پوسته‌های ذرات با پروتئین‌های جدید در اندازه و شکل مشابه پوسته‌های طبیعی اند.
ساختار جدید می‌تواند مولکول‌ها را به درون پوسته متصل کند. گروه تحقیقاتی این مفهوم را به وسیله اتصال محموله‌های فلوئورسنت پروتنئینی به پروتئین BMC-H جدید آزمایش کرده‌اند. آزمایش‌های میکروسکوپی و بیوشیمی محموله را درون پوسته نشان می‌دهد.
دانشمندان می‌توانند مقدار باری که وارد سلول می‌شود با کم و زیاد کردن پروتئین‌های BMC-H جدید و پروتئین‌های متصل به پایانه اش کنترل کنند.
هدف بعدی قرار دادن مولکول‌های مفید در ذرات مصنوعی با پوسته جدید است. روزی از این سیستم می‌توان در تقویت لاستیک ها، سوخت‌های زیستی و سایر کالا‌ها استفاده کرد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو کارخانه نانو سوخت های زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۰۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد

 ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد در دیدار با مدیران مجموعه پارک علم و فناوری استان گفت: پیشنهادی از سوی شهرداری مطرح شد مبنی بر این که طرح اولیه‌ای با همکاری مشترک شهرداری و پارک علم و فناوری استان تهیه و ارائه شود تا دیوار‌های مقابل کارخانه برداشته شده و فضای مقابل کارخانه که در اختیار مجموعه کارخانه هم باشد، به عنوان یک فضای شهری زیبا برای استفاده شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: با افزوده شدن این فضا به فضای در دسترس شهروندان، علاوه بر زیباسازی بصری شهری، تعامل بین مردم و مجموعه فناوری نیز افزایش خواهد یافت.

شهردار یزد تصریح کرد: مدیران مجموعه پارک و علم و فناوری استان پس از بررسی‌های لازم، آمادگی خود را در این زمینه اعلام می‌کنند.

محی الدینی در خصوص مباحثی که در حوزه اجرای شبکه فیبر نوری در سطح شهر یزد مطرح شده بود، گفت: پیمانکاران شرکت سرمایه گذار مشکلاتی در اجرای فیبر نوری ایجاد کرده بودند که مقرر شد با اخذ تعهدات لازم و همچنین پرداخت هزینه خسارتی که این شرکت‌ها وارد کرده اند، مجوز جدیدی صادر می‌شود تا شبکه فیبر نوری در سطح شهر تکمیل شود.

شهردار یزد درباره تعامل و همکاری شهرداری با صندوق پژوهش و فناوری استان اظهار داشت: با توجه به این که شهرداری یزد از سال گذشته سهامدار این صندوق شده است، به زودی تفاهم نامه‌ای بین شهرداری و رئیس صندوق امضا خواهد شد که انشاالله بستر همکاری‌های سازنده بین دو نهاد در زمینه‌های فناوری، نوآوری و خلاقیت به ویژه در حوزه‌های دانش بنیان را فراهم خواهد کرد.

وی افزود: در حوزه‌های خلاقیت و نوآوری و ایجاد ناحیه فناوری هم مقرر شد مجموعه پارک علم و فناوری استان طرح‌های خود را درخصوص ایجاد این ناحیه به شهرداری ارائه کند تا پس ازبررسی این طرح‌ها در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری و تصویب شورای اسلامی شهر، جهت اخذ مجوز به کمیسیون‌های مربوطه ارسال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • معماری عالی و چشم نواز یک ویلا که احتمالا در سلیقه همه قرار دارد! (+تصاویر)
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • اتصال روستا‌های ۲۰ خانوار اردبیل به شبکه ملی اطلاعات