Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان دوشنبه هفته پیش در سفری غیر رسمی وارد آمریکا شد و پیش‌بینی می‌شود ابتدای هفته آتی به بیروت بازگردد. هرچند این یک سفر رسمی محسوب نمی‌شد اما او روز پنجشنبه گذشته با مایک پاپمئو وزیر خارجه آمریکا دیدار و در کنفرانس خبری مشترک نیز شرکت کرد.

به نوشته روزنامه الشرق الاوسط، رهبران لبنانی منتظر بازگشت حریری از آمریکا هستند تا در جریان محتوای گفت‌وگوهای او با مقامات آمریکایی و اطلاع از میزان جدیت واشنگتن در تحریم مقامات سیاسی لبنانی نزدیک به حزب‌الله قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی منابع گفته‌اند که «جبران باسیل» وزیر خارجه و دیگر رهبران حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان ملی آزاد) نیز جزو لیست تحریم‌های جدید آمریکا خواهند بود که این موضوع می‌تواند تأثیرات بالایی در فضای داخلی لبنان بر جای بگذارد.

«محمد عبدالحمید بیضون» وزیر سابق برق لبنان و نماینده پارلمان این کشور به الشرق الاوسط گفت که تحریم حزب‌الله و افراد مرتبط با آن در کنگره تصویب شده است و هیچ فردی در آمریکا نمی‌تواند این قانون را تغییر دهد؛ چنان که وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز آن را اجرا خواهد کرد.

او در ادامه گفت: «وزارت خزانه‌داری آمریکا در حال تحقیق بر روی اسامی افرادی است که قرار است در لیست تحریم‌های جدید قرار گیرند. آمریکا حزب‌الله را تحریم کرده و به همپیمانانش نیز هشدار داده تا ارتباط خود را با این حزب قطع کنند اما دولت آمریکا هنوز آماده برهم زدن شرایط داخلی لبنان نیست؛ چرا که تحریم‌ جبران باسیل به رئیس‌جمهور لبنان نیز سرایت می‌کند.»

پیش از آن نیز وزارت خزانه‌داری آمریکا «امین شری» و «محمد رعد» دو عضو پارلمان لبنان را به بهانه ارتباط با حزب‌الله در لیست تحریم‌های خود قرار داده بود.

به نوشته الشرق الاوسط، این تحریم‌ها در چارچوب جنگ سرد میان ایران و آمریکا تعریف می‌شود و به زودی بیشتر همپیمانان ایران در منطقه را نیز در بر خواهد گرفت.

«محمد عبدالحمید بیضون» در این باره مدعی شد: «تحریم‌های آمریکا که محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران را شامل شد، وزرای خارجه عراق، سوریه و لبنان را نیز در بر خواهد گرفت؛ از این رو که آنان نیز همپیمانان دبیرکل حزب‌الله هستند.»

تحریم‌ها علیه مقاومت لبنان در حالی اتخاذ می‌شود که حزب‌الله یکی از مهمترین احزاب سیاسی لبنان است و در انتخابات اخیر پارلمان لبنان هم با وجود اقدامات آمریکا علیه این حزب، بخش بزرگی از کرسی‌ها در اختیار ائتلاف مورد حمایت حزب‌الله قرار گرفت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • برخلاف ادعای نتانیاهو، ما به پیروزی نزدیک نیستیم!
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
  • اسپانیا: نگران گسترش جنگ غزه به لبنان هستیم