Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از شاتا، فرشته دستپاک در نشست خبری با خبرنگاران که در راستای پویش پاسخگویی وزارت صمت برگزار شد، با تأکید بر اینکه رسانه ها همواره در کنار و حامی صنعت فرش کشور و قالیبافان بوده اند، بیان کرد: تفاوت صنعت فرش با بقیه صنایع این است که یک هنر صنعت تقریباً صد درصد ایرانی است و هویت تاریخی آن به قدمت تاریخ ایران است و همواره فرش دستباف در طول تاریخ به کمک اقتصاد کشور آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش 3 برابری بودجه در نظر گرفته شده برای بیمه قالیبافان در سال 98

او در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص بیمه قالیبافان، تصریح کرد: با هماهنگی با کمیسیون های تخصصی مجلس توانستیم بودجه بیمه قالیبافان را سه برابر کنیم و ۱۸ هزار و ۸۸۸ میلیارد ریال بودجه برای این موضوع اختصاص دهیم که این‌بودجه از طرف مجلس تصویب و به دولت ابلاغ شده است. این رقم در سال گذشته حدود ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال بوده است.

رییس مرکز ملی فرش ایران همچنین اضافه کرد: البته بیمه سلامت را در کنار بیمه روستاییان و عشایر برای تحت پوشش قراردادن قالیبافان پیگیری می‌کنیم و در دستور کار داریم.

۸۰ درصد از تولیدات فرش دستباف صادر می‌شود

دستپاک در خصوص صادرات فرش دستباف، نیز افزود: حدود ۸۰ درصد از تولیدات فرش دستباف صادر می‌شود و روی شناسنامه دار کردن و برندینگ فرش دستباف داریم کار می کنیم.

تولید سالانه ۳.۵ میلیون متر مربع فرش دستباف در کشور

او با اعلام اینکه تحریم ها تاثیرگذاری بر روی صادرات فرش دستباف کشورمان نداشته است و شرایط تحریمی باعث شده راه هایی جدید برای صادرات بیابند، ادامه داد: سالانه حدود ۳.۵ میلیون متر مربع فرش دستباف در کشورمان تولید می شود و با حدود ۷۰ کشور صادرات داریم که بیشترین میزان صادرات آمریکا و پس از آن آلمان است.

جلوگیری از صادرات پشم برای تامین مواد اولیه قالیبافان

رییس مرکز ملی فرش ایران در خصوص تأمین مواد اولیه قالیبافان، نیز بیان کرد: با بالارفتن قیمت ارز، بحث ساماندهی مواد اولیه در دستور کار قرار گرفت، از صادرات پشم ( به عنوان‌ماده اولیه تولید فرش دستباف) جلوگیری کردیم و این برای تامین مواد اولیه صنعت فرش دستباف بسیار تاثیرگذار بود.

دستپاک اضافه کرد: بحث تولید ابریشم در داخل را به عنوان ماده اولیه تولید فرش دستباف در دستور کار داریم و این باعث می شود دیگر از ازبکستان و چین ابریشم وارد نشود.

او همچنین در خصوص فرهنگ سازی برای استفاده از فرش دستباف، گفت: در سالیان گذشته بانک‌ها در قبال امانت نهادن فرش دستباف وام می دادند، این فرهنگ باید دوباره بازگردد و روی استارت آپ ها و کسب و کارهای نوین در این حوزه کار می کنیم.

رسانه‌ها به فرهنگ سازی برای استفاده از فرش دستباف کمک کنند

رییس مرکز ملی فرش ایران، تصریح کرد: فرهنگ سازی استفاده از فرش دستباف از رسانه شروع می شود، باید فرش دستباف را در سبد خانوار داشته باشیم، موضوع فروش اقساطی فرش دستباف را در دستور کار داریم.

دستپاک با تأکید بر اینکه ارتباط با رایزنان بازرگانی برای بازاریابی فرش دستباف باید بیشتر شود،افزود: سفرا و رایزنان بازرگانی و اتاق بازرگانی برای صادرات فرش دستباف به عنوان کالای نخست صادراتی اعلام آمادگی کرده اند که این تاثیرگذاری شایانی دارد.

هیچ کشوری قدرت رقابت در فرش های بزرگ و یکپارچه با ما را ندارد

او با اعلام اینکه هیچ کشوری قدرت رقابت در بحث فرش های بزرگ و یکپارچه با ما را ندارد ما تنها تولید کننده این نوع فرش هستیم، یادآوری کرد: دو فرش بزرگ و یکپارچه ۶۰۰ متری و دو فرش ۴۰۰ متری امسال در نمایشگاه بیست و هشتم رونمایی خواهد شد.

رییس مرکز ملی فرش ایران، با بیان اینکه ساماندهی مواد اولیه جزو اولویت های کاری ما در معاونت تولید مرکز فرش است، گفت: جلساتی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این خصوص داشتیم و مشکلی در تامین مواد اولیه در سال ۹۸ نخواهیم داشت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • قالی‌بافان دلسردی می‌بافند / سایه‌اندازی رکود و کاهش صادرات بر فرش اردبیل
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود