Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@22:59:16 GMT

خانواده های اصفهانی جشنواره فیلم کودک را از دست ندهند

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۲۶۴۳

خانواده های اصفهانی جشنواره فیلم کودک را از دست ندهند

مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودک و نوجوان گفت: افتتاحیه سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان شامگاه دوشنبه در محل باغ غدیر اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایمان حجتی عصر امروز _یکشنبه ۲۷ مردادماه_ در برنامه "اینجا اصفهان" با اشاره به جزئیات سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اظهار کرد: افتتاحیه این جشنواره دوشنبه ساعت ۲۰:۳۰ در محل باغ غدیر برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جزئیات مراسم افتتاحیه افزود: افتتاحیه با اجرای «پژمان بازغی» همراه است همچنین دو آیتم کودکان و بزرگداشت عیدغدیر نیز در مراسم در نظر گرفته شده و امسال یک آیتم ویژه نیز  به کودکان مناطق سیل زده اختصاص دارد چراکه می‌خواهیم همه کودکان در این جشنواره حضور داشته باشند.

مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوان ادامه داد: براین اساس تعدادی از کودکان شهر پلدختر را به نمایندگی از همه کودکان این شهر برای حضور در مراسم افتتاحیه جشنواره دعوت کردیم تا آنها نیز فیلم‌های خاطره انگیز را ببینند.

وی گفت: در تیزر جشنواره نماهایی از شهر اصفهان وجود دارد که بچه‌ها در این نماها بازی و تفریح می‌کنند و از آنجا به دل جشنواره می‌آیند براین اساس یک تیزر کاملا اصفهانی در نظر گرفته شده است.

حجتی ادامه داد: این جشنواره متعلق به مردم اصفهان است، البته اگر شهرداری در کنار این جشنواره قرار گرفته و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها برای آن تلاش می‌کنند به این دلیل است که جشنواره خوب و مطلوبی در اصفهان برگزار کنیم و کودکان و نوجوانان اصفهانی با فیلم‌ها ارتباط برقرار کنند.

وی با دعوت از همه کودکان و نوجوانان اصفهانی برای شرکت در جشنواره، اظهار کرد: امسال برنامه‌های جشنواره بسیار منظم است، از روز پنجشنبه پیش فروش بلیت‌ها در سایت "سینما تیکت" آغاز شده و همچنان ادامه دارد، جدول اکران فیلم‌ها نیز در سایت جشنواره موجود است.

مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوان افزود: فیلم‌ها در سینما ساحل که سینمای اصلی برگزاری جشنواره است، روی پرده خواهد رفت و بسیاری از هنرمندانی که خالقان آثار هستند نیز همراه با جشنواره به اصفهان خواهند آمد و در این سینما حضور خواهند یافت.

پردیس سینما چهارباغ محل دوم اکران فیلم‌های جشنواره است

وی ادامه داد: پردیس سینما چهارباغ نیز محل دوم اکران فیلم‌های جشنواره است که هم اکنون می‌توان از آن بلیت تهیه کرد، امسال اکران فیلم‌های جشنواره را در سینما بهمن خوراسگان نیز خواهیم داشت تا مردم این منطقه نیز از فیلم‌ها استفاده کنند، پردیس سینمایی سیتی سنتر نیز بعضی از فیلم‌ها را به نمایش می گذارد.

حجتی با اشاره به برنامه‌های جنبی جشنواره گفت: با توجه به اینکه سی و دومین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان در ایام دهه ولایت و امامت برگزار می‌شود بسیاری از برنامه‌های جنبی نیز در راستای عید سعید غدیر برگزار خواهد شد همچون برنامه «خبر بزرگ» که به مدت سه شب در باغ فدک اصفهان اجرا شد.

وی با بیان اینکه همراه با جشنواره برنامه‌های جنبی نیز ادامه دارد، اضافه کرد: باغ نور میزبان برنامه‌های این دهه است همچنین سینماهای سیار در مناطق مختلف شهر فیلم‌های خاطره انگیز سینمای ایران را در حوزه کودک و نوجوان اکران خواهد کرد و در پردیس هنر اصفهان نیز اکران فیلم‌های خاطره انگیز را خواهیم داشت.

مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اظهار کرد: یکی از رویکردهای مهم در این جشنواره پرورش نسلی است که علاقه مند به هنر، فرهنگ و سینما باشد و به نوعی جشنواره وظیفه انسان سازی را نیز برعهده دارد که در این راستا چند اتفاق مهم رخ داده است؛ در جشنواره امسال ۲۰۰ نفر متقاضی خبرنگاری کودک و نوجوان داشتیم و از بین آنها ۲۰ نفر انتخاب شدند.

وی افزود: در زمینه داوران کودک و نوجوان نیز ۵۱۰ نفر متقاضی بودند که در مرحله آزمون کتبی ۲۰۰ نفر انتخاب شدند.

 سومین المپیاد فیلم سازی نوجوان برگزار می شود

حجتی یکی از مهمترین رویدادهای این جشنواره را برگزاری سومین المپیاد فیلم سازی نوجوان عنوان کرد و گفت: در این المپیاد کودکانی از سراسر کشور شرکت دارند که به اصفهان آمدند و تحت نظر مربیان نام آوری از جمله مرضیه برومند و ایرج طهماسب و سایر هنرمندان در حال آموزش هستند و این مربیان با فیلم سازان نوجوان در سطح شهر و در کارگاه‌های عملیاتی کار می کنند.

وی افزود: در این جشنواره بخش داوری و خبرنگاری به نوجوانان و کودکان واگذار شده همانگونه که برای رونمایی از پوستر این جشنواره نیز از آنها استفاده کردیم و سعی می کنیم این مشارکت نوجوانان در این رویداد افزایش یابد.  

هنر، ابزار خوبی برای انتقال پیام است

وی با بیان اینکه جشنواره تلاش می‌کند که کارهای هنری خوبی را در عرصه کودک و نوجوان معرفی کند، افزود:  این روزها باید کارهای خوب را تجربه و معرفی کنیم که برای تحقق این مهم باید با کودکان و نوجوانان گفت وگو داشته باشیم البته در این جشنواره این موضوع محقق خواهد شد.

حجتی گفت: هنر، ابزار خوبی برای انتقال پیام است از این رو از پدران و مادران اصفهانی دعوت می‌کنیم بچه ها را با جشنواره همراه کنند.

راه اندازی باشگاه مخاطبان برای علاقه مندان به جشنواره

مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اظهار کرد: امسال برای افراد علاقه مند به جشنواره باشگاه مخاطبان راه اندازی شده است که پس از یک هفته از پایان جشنواره می‌توانند ارتباط داشته باشند و ممکن است در ایام سال رویدادهایی باشد که بتوان از طریق این باشگاه علاقه مندان به سینما را جذب کرد.

وی افزود: علاقه مندان به سینما که عضو باشگاه مخاطبان می شوند از ۵۰ درصد تخفیف در زمان اکران فیلم های جشنواره سی و دوم برخوردار خواهند شد.

حجتی ابراز امیدواری کرد: سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان به خوبی برگزار و برای مردم اصفهان اتفاق خوبی رقم بزند.

کد خبر 386301

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۲۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند

این اختلال در بیماران اوتیستیک باعث می‌شود که مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمینه رفتار‌های اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی به‌درستی عمل کند و مزاحم او برای یادگیری چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران به‌طور اجتماعی می‌شود.

به گزارش ایسنا، کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیرکلامی، مهارت‌های شناختی معمول، رفتار‌های اجتماعی، فعالیت‌های سرگرم‌کننده و بازی دارای مشکل هستند.

۴۷۷ فرد دچار اختلال اوتیسم زیرپوشش بهزیستی استان اصفهان

ناصر چاووشی، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه اختلال اوتیسم به‌عنوان یکی از گروه‌های هدف است، اظهار کرد: طیف اوتیسم یا درخودماندگی یک اختلال عصبی است که مشکلات جدی در تعاملات اجتماعی، ارتباطات کلامی و غیرکلامی، وجود رفتار‌های تکراری و علایق محدود در فرد را به همراه دارد، واکنش‌های غیرمعمول به محرک حسی و تأکید فرد بر حفظ ثبات و روال‌هایی خاص در زندگی نیز از نشانه‌های دیگر شایع این اختلال هستند.

وی، با بیان اینکه سن طلایی تشخیص و آگاه‌سازی اوتیسم در کودکان در سنین ۲ تا ۵ سالگی است، افزود: وجود حرکات یا اصوات تکراری و کلیشه‌ای، نقص در برقراری ارتباط با دیگران، چه به‌صورت کلامی و چه غیرکلامی و مشهود بودن علایم اختلال از حدود ۱۸ ماهگی از خصوصیات قابل‌توجه این اختلال است.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بیان کرد: در استان اصفهان حدود ۱۳ مرکز شناسایی، غربالگری و توان‌بخشی همچنین اقامت موقت اختلالات طیف اوتیسم در مجموع با ظرفیت ۵۵۰ نفر فعال است. همچنین حدود ۴۷۷ فرد دچار اختلال اوتیسم زیرپوشش بهزیستی استان اصفهان هستند.

شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان

پژمان پورشبانان، معاون امور توان‌بخشی اداره کل بهزیستی اصفهان نیز با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان، اظهار کرد: حدود ۴۷۷ نفر کودک از خدمات ۱۳ مرکز روزانه توان‌بخشی طیف اوتیسم استفاده می‌کنند. یک مرکز شبانه‌روزی بستری موقت برای این بیماران فعال است، اما سیاست بهزیستی مبنی بر افزایش مراکز شبانه‌روزی نیست، زیرا معتقد به استفاده از مراکز روزانه و آموزش از طریق خانواده است.


وی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌ها شمار این اختلال در حال افزایش و در پسر‌ها چهار برابر بیشتر از دختر‌ها رخ می‌دهد، افزود: در کنار ارائه خدمات مراکز بهزیستی، روش‌های متمرکز فردی و چهره‌به‌چهره و در برخی موارد برگزاری کلاس دو یا سه‌نفره به‌صورت گفتاردرمانی و کاردرمانی باهدف بهبود فرد صورت می‌گیرد.

وی گفت: سن ۲ تا ۵ سالگی دوران طلایی یک فرد اوتیسمی است که باید مداخلات درمانی و آموزشی برای فرد انجام شود که این امور از سال ۱۳۸۰ وارد فرایند توانبخشی بهزیستی و از آن زمان این اختلال درمان می‌شود.

پورشبانیان با اشاره به اینکه عمده برنامه‌های آموزشی بهزیستی متمرکز بر ایجاد تعاملات اجتماعی فرد است، بیان کرد: یکی از روش‌ها برنامه جامع (ABA) است که حوزه‌های مختلفی از جمله مهارت‌های آموزشی، مهارت‌های اجتماعی، شناخت، کارکرد‌های اجرایی، حرکت، مهارت‌های انطباقی، بازی و زبان را شامل می‌شود که اگر به تعداد ساعات لازم انجام شود، برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کافی است و این کودکان نیازی به شیوه‌های دیگر ندارند.

ماهیانه ۱۵ میلیون هزینه خانواده‌های بیماران اوتیسم است

سعیده صالح غفاری، مدیرعامل انجمن اوتیسم نیز با بیان اینکه آمار مبتلایان به اوتیسم به لحاظ بروز و شیوع، یک نفر در ۱۰۰ نفر از موالیدی است که رخ می‌دهد، اظهار کرد: در پی افزایش تورم و کوچک‌شدن سبد معیشت خانواده‌ها، متأسفانه شاهد وضعیت سختی در میان خانواده‌های اوتیسم هستیم.

وی افزود: اکنون هزینه‌های توان‌بخشی همچون گفتاردرمانی، کاردرمانی، رفتاردرمانی یا ABA و یا روش‌های درمان‌های مکمل که درمان اصلی برای هر کودک تازه تشخیص تا سن اصلی ۷ تا ۸ سالگی ماهانه ۱۰ میلیون تومان افزایش‌یافته است. بر اساس تحقیقات هزینه‌های خانواده اوتیسم حداقل بین ۱۳ تا ۱۵ میلیون تومان است.

مدیرعامل انجمن اوتیسم ادامه داد: هر فرد و کودک مبتلا به اوتیسم چالش‌های بسیار زیادی دارد. بسیاری از مهدکودک‌ها هیچ شناختی نسبت به کودکان اوتیسم ندارند.

به گفته وی، ماهیانه ۱۷ میلیون تومان برای نگهداری یک فرد بزرگسال اوتیسم از طرف مراکز هزینه می‌شود، درصورتی‌که یارانه‌ای که بهزیستی به این مراکز پرداخت می‌کند بین ۴.۵ تا ۵ میلیون در ماه است و مابه‌التفاوت این هزینه را مراکز و خانواده‌ها نمی‌توانند پرداخت کنند.

در سال‌های اخیر به‌طور میانگین از هر ۶۰ کودک، یک کودک مبتلا به طیف اوتیسم است که آمار چشمگیری است؛ اما بااین‌وجود این اختلال به طور کامل شناخته شده نیست، ولی طبق تحقیقات عوامل ژنتیک، سن بالای والدین هنگام بارداری، وزن کم نوزاد به هنگام تولد و عوامل محیطی و مصرف بعضی دارو‌ها و مواد شیمیایی از مهم‌ترین عوامل ابتلا به اختلال اوتیسم است.

در حال حاضر هیچ درمان قطعی و مشخصی برای اوتیسم وجود ندارد، اما روش‌های زیادی برای کاهش علائم و افزایش توانایی‌های فرد مبتلا وجود دارد. به نظر می‌رسد تشخیص زودهنگام بیماری و شروع روش‌های درمانی تأثیرات مثبت بیشتری بر بهبود سریع‌تر وضعیت فرد داشته باشد.

دیگر خبرها

  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • مجتبی رحماندوست: اشعاری برای ردپای انبیا در کربلا نوشتم
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • موتورسواری مرگبار نوجوان ۱۳ ساله در اصفهان / مرگ کودک ۶ ساله
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود 
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز
  • کودکتان را در گرداب بازی‌های رایانه‌ای رها نکنید