Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد مسیحی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر افزود: سازمان امور مالیاتی در راستای اقدامات موثر در سال تولید و حمایت از کالای ایرانی، تصمیماتی را برای حمایت از عمده مودیان مالیاتی و به طور ویژه برای بخش تولید اتخاذ کرد که در قالب بخشنامه‌ای ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: بر اساس این بخشنامه مقرر شد تمام مودیان مالیاتی حقیقی و حقوقی غیر دولتی که تا پایان مهر ماه اقدام به پرداخت بدهی مالیاتی خود کنند صد در صد جرایم مالیاتی آن‌ها بخشوده شود و به تناسب تاخیری که تا پایان سال داشته باشند به ازای هر یکماه برای بخش‌های تولیدی ۲ درصد و برای سایر بخش‌ها ۴ درصد از مالیات آن‌ها کم خواهد شد و این بخشنامه تا پایان سال ۹۸ ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: قاعده بازی بر اساس بخشش مالیاتی در راستای عفو و فراهم کردن شرایط برای واحدهای تولیدی و نظام‌مند شدن قانون مالیات تعریف شده است؛ و مودیانی که به قانون تمکین می‌کنند از راستگویی خود منفعت خواهند بود و آن‌هایی که اظهارات خلاف قانون دارند و دروغ بگویند بر اساس این بخشنامه ضرر خواهند کرد و قاعده بازی بر اساس صداقت خوداظهاری خواهد بود.

وی گفت: به طور مثال اگر مودی، مالیاتی برای سال ۹۵ داشته باشد اگر اصل بدهی مالیات اعم از مالیات بر ارزش افزوده و مالیات مستقیم را پرداخت کند تمام جرایم مالیاتی قابلیت بخشودگی صد در صد دارد.

معاون سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه این بخشنامه در سال‌های بعد تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: در سال بعد تفویض اختیار به استان‌ها کاهش خواهد یافت و درصد بخشودگی تغییر و نظام‌مند برخورد خواهد شد بنابراین بهتر است که فعالان اقتصادی از این فرصت استفاده کنند.

مسیحی افزود: در سازمان امور مالیاتی به دنبال این هستیم که با تقویت ضمانت‌های اجرایی و با بازتعریف رابطه بین سازمان امور مالیاتی و فعالان اقتصادی با مبارزه قاطعانه با فرار مالیاتی درکنار حمایت همه جانبه از تولید بتوانیم تمکین مالیاتی را با خوداظهاری افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مالیات بهترین ابزار تامین مالی دولت‌ها و قدرت ذاتی دولت هاست بنابراین راهبرد سازمان مالیاتی این است که باید محدود، مشروط و کاهنده باشد.

معاون سازمان امور مالیاتی افزود: مالیات بر ازش افزوده در ۱۶۰ کشور اجرا می‌شود و در کشورهای حوزه خلیج فارس نیز از ابتدای ۲۰۱۸ آن را عملیاتی کرده اند و در نظام مطلوب اجرایی نباید فعال اقتصادی از محل سرمایه در گردش، مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کند بلکه باید در حلقه به صورتی پرداخت کند که در نهایت به مصرف کننده برسد.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی نیز گفت: در شرایط بد اقتصادی فعلی، به علت نبود نقدینگی و نبود بسترهای مناسب، این بخشنامه‌ها (بخشش مالیاتی) کمک زیادی به تولید نمی‌کند و بهتر است زمان بیشتری در اختیار فعالان اقتصادی بدهند.

ابوالفضل روغنی افزود: با توجه به اینکه بخش اقتصادی کشور با مالیات بر ارزش افزوده مشکلاتی دارند و قرار بود این قانون ۵ سال آزمایشی اجرا و شفاف سازی شود و مالیات از بخش تولید به مصرف کنندگان برگردد، اما نه تنها مشکلات برطرف نشد بلکه دولت از این راه درآمدهای زیادی بدست آورد، اما تولید با چالش اساسی در این باره مواجه است چراکه تولید کننده ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت می‌کند، اما نمی‌تواند آن را از خریداران دریافت کند.

وی گفت: با توجه به ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور، بخش پرداخت و دریافت مالیات مشکل دارد و تمام فشار بر فعالان اقتصادی است بنابراین باید قانون ضابطه‌مند و از تولید برداشته شود.

حسین شاهرودی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: با توجه به چالش بزرگ مالیات بعنوان یکی از موانع مهم تولید، این لایحه‌ای نبود که به سرعت در کمیسیون مجلس جمع آوری و تصویب شود. 

وی افزود: ۱۰ فصل و ۵۷ ماده در این لایحه گنجانده شد و تمام فعالان اقتصادی اعم از دستگاه‌های اجرایی، اتاق بازرگانی، صنعت ومعدن، اتاق تعاون، اتحادیه‌ها و صنوف مختلف و فعالان اقتصادی در این بخش شریک هستند و هزاران ساعت وقت گذاشته شد تا بتوانیم با اصلاحات عمیق فرار مالیاتی و فساد مالیاتی را به حداقل برسانیم و همه این حرکت‌ها برای رونق تولید بود. 

شاهرودی افزود: ایجاد سامانه مالیاتی و موظف شدن مودیان برای ثبت نام در ان، برای ایجاد شفافیت و عدالت مالیاتی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: مالیات اساسی و نهایی را باید مصرف کننده نهایی پرداخت کند که آن هم در لایحه صندوق‌های فروش دیده شده است و شفاف سازی خواهد شد. 

شاهرودی گفت: این لایحه هفته گذشته به صحن رفت و هفته آینده بررسی آن در صحن مجلس آغاز خواهد شد و تا ۲ ماه آینده گزارش آن از صحن خارج و به شورای نگهبان خواهد رفت.

فرشاد مقیمی معاون صنایع وزیر صمت نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت:برای تحقق اهداف، واحدهای صنعتی نیاز به دریافت تسهیلات جدید دارند، اما به علت مالیاتی که دارند و نمی‌توانند مفاصاحساب دریافت کنند بنابراین از دریافت تسهیلات بی بهره شده اند. 

وی افزود: مجموعه اقداماتی که به زودی تصویب خواهد شد نویدهای خوبی را درباره تسهیلی که از حوزه حاکمیت برای واحدهای تولید در نظر گرفته شده، خواهد داشت.

کد خبر 4696185

منبع: مهر

کلیدواژه: مالیات جرایم مالیاتی محمد مسیحی قیمت دلار بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی بورس بازار سهام تولید نفت قیمت نفت قیمت سکه بهار آزادی جنگ تجاری وزارت صنعت معدن و تجارت دلار قیمت یورو کالاهای اساسی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مالیات در کنار مشوق های مالیاتی باعث رقابت‌پذیری تولید و افزایش سرمایه گذاری خواهد شد

عبدالله ایزدپناه عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با خبرنگا قدس  در رابطه با لایحه« اصلاح مالیات‌های مستقیم» بیان داشت: به نظر من در چند سال گذشته اشتباهاتی در بحث مالیات ها صورت گرفت که عملا فشارها را بر روی مردم مضاعف کرد؛ لذا می طلبد دولت و مجلس در این زمینه تجدید نظر کنند. البته بحث مالیات در همه دنیا قانون است و در کشور ما هم باید جدی باشد. ولی نباید به این سبک باشد که مالیات را برای اقشار آسیب پذیر افزایش بدهیم.

وی با بیان اینکه لازم است که دولت و مجلس در جهت تصویب کاهش مالیات بر تولید و اخذ مالیات از فراریان مالیاتی به سمت تحقق نظام مالیاتی حمایت‌کننده از تولید حرکت کنیم؛ گفت: باید به سمت حمایت از تولید به کمک اصلاح نظام مالیاتی برویم. باید علاوه بر کاهش مالیات تولید و اعطای مشوق های جدید به تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم باید پایه های مالیاتی جدید نیز جهت اخذ مالیات از فراریان مالیاتی نیز بگیریم. راهکارهای مناسبی برای شناسایی پایه های مالیاتی و یا جلوگیری از فرار مالیاتی مطرح کردیم که همه این موارد در جهت تحقق شعار سال و همچنین باعث رقابت‌پذیری در تولید و افزایش سرمایه گذاری خواهد شد

این نماینده مجلس افزود: اگر دولت و مجلس با هم حرکت کنند و در کنار تصویب لایحه حمایتی فوق، پایه های مالیاتی جدید که هنوز شناسایی نشده‌اند را، شناسایی کنند؛ فشار را از عموم مردم برمی‌دارد

ایزدپناه نماینده مردم ایذ و باغملک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به جای اینکه مالیات کارمندان را افزایش بدهیم یا مالیات مغازه داران سبُک را زیاد کنیم، باید از فرار مالیاتی جلوگیری کنیم و پایه های مالیاتی مغفول مانده را شناسایی کنیم آن وقت می توانیم ادعا کنیم که در اخذ مالیات راه ما درست بوده است.

وی خاطرنشان کرد: به نظر من انجام مشوق های مالیاتی باعث می‌شود سرمایه گذاران با رقبت بیشتری مالیات را پرداخت کنند و به دنبال حذف و فرار نخواهند بود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • مصارف مالیات برای مردم تبیین شود/لزوم مبارزه با فرار مالیاتی
  • بخشودگی جرائم مالیاتی برای تکمیل کنندگان اظهارنامه‌های پیش فرض
  • کاهش مالیات در کنار مشوق های مالیاتی باعث رقابت‌پذیری تولید و افزایش سرمایه گذاری خواهد شد
  • اظهارنامه پیش فرض؛گامی تازه در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • فرار مالیاتی با پوزهای نمایشی
  • تهیه اظهارنامه پیش فرض، گامی مهم در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • فرار مالیاتی پزشکان با پوزهای نمایشی
  • استاندار زنجان: فرهنگ مالیاتی هنوز در جامعه جا نیفتاده است
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیارد تومانی
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیارد تومانی در خراسان رضوی