Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-24@19:35:22 GMT

حل مشکل اشتغال در گرو سرمایه گذاری است

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۴۱۱۳

حل مشکل اشتغال در گرو سرمایه گذاری است

اسماعیل خان‌میرزا، مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری و کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلات دانشجویان پس از فارغ التحصیلی، اشتغال است.

او با بیان اینکه فرصت اشتغال در دانشگاه‌های برتر وجود دارد، ادامه داد: در دانشگاه‌های برتر اصل اشتغال، کیفیت آن است؛ یعنی فارغ التحصیلان متناسب با توانمندی‌ها و تحصیلات خود مشغول به تحصیل شوند و زمینه برای کارآفرینی فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خان میرزا افزود: در مدارج دانشگاهی تحصیلات تکمیلی، فارغ التحصیلان توقع کار مناسب دارند.

مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری و کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت، یکی دیگر از مشکلات فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی را ازدواج و خدمت نظام وظیفه عنوان و تصریح کرد: دغدغه نظام وظیفه برای فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی این است که بین زمان تحصیل و بازار کار فاصله می‌افتد و این امر باعث کاهش اعتماد به نفس آن‌ها شده و امید را از آن‌ها می‌گیرد.بیشتر بخوانید: آغاز ثبت نام سومین دوره آزمون استخدامی بخش خصوصی/ ۱۰ هزار نفر جذب خواهند شداو گفت: راه حل‌هایی در این زمینه وجود دارد مانند طرح‌های سربازی که بنیاد ملی نخبگان ارائه و طرح کسری خدمت که نیرو‌های مسلح ارائه می‌کند.

خان میرزا ادامه داد: این موضوع فقط شامل نخبگان و دانشجویانی است که توانمندی انجام طرح‌های مورد نیاز نیرو‌های مسلح را داشته باشند.

مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری و کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه محور حل مشکل اشتغال در گرو سرمایه گذاری است، تاکید کرد: اگر مشکل اشتغال حل شود، یعنی امید به اینکه فرصت‌های شغلی خوب وجود دارد و فرد بعد از فارغ التحصیلی، نگرانی نخواهد داشت.

انتهای پیام/ فرصت اشتغال در دانشگاه‌های برتر وجود دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرامرزی ظهر دوشنبه با اشاره به برگزاری دهه سرآمدی آموزش دانشگاه در اردیبهشت ماه اظهار کرد: اگرچه نسل دانشگاه‌ها تغییر کرده و به مهارت آفرینی روی آورده‌اند اما کارکرد و فلسفه دانشگاه بر مبنای آموزش است.

وی افزود: بزرگترین افتخار دانشگاه‌ها تربیت نیروی انسانی و فارغ‌التحصیلان کارآمد است و آموزش، نقش مهمی در این راستا دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با اشاره به چهار مقوله کلیدی دهه سرآمدی آموزش، تصریح کرد: دانشجو، منابع آموزشی، استاد و یا اعضای هیئت علمی دانشگاه و زیرساخت و امکانات خوب از جمله این موارد است که این دهه از از ۸ تا ۱۷ اردیبهشت ماه در دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شعار این دهه در دانشگاه مبنی بر «آموزش الهام بخش، نیاز محور و اشتغال آفرین» گفت: اهمیت و جایگاه معلم در توسعه کیفی آموزش بسیار مورد توجه است که در دهه سرآمدی آموزش برای تقدیر از اساتید، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، دورهمی … برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

فرامرزی تربیت نیروی انسانی کارآمد را یکی از فاکتورهای تحقق شعار سال دانست و افزود: دانشگاه‌ها در این زمینه می‌توانند به خوبی نقش آفرینی کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان ۷۰۰ عضو هیئت علمی دارد، گفت: در مجموع ۸۰ نفر از بازنشستگان، سرآمدان آموزشی و … منتخبان این دوره هستند و در این بین ۲ نفر برای مرحله ملی و کشوری از بین اساتید معرفی می‌شوند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان یادآور شد: از بین کسانی که در حوزه تحقق شعار و سیاست‌های دانشگاه فعالیت داشته‌اند نشان تمدن‌سازی دریافت می‌کنند و همچنین مؤثرترین فرد در بین‌المللی سازی از دیگر فاکتورهای انتخاب اساتید برتر است.

وی افزود: رعایت افزایش کیفیت، آموزش، پژوهی، رعایت اخلاق حرفه‌ای، شاگرد پروری و … از معیارهای امتیازدهی برای منتخبان است در مجموع باید ۴۰۰ امتیاز را دریافت کنند.

فرامرزی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان در رتبه بندی IST ، جز ۵ دانشگاه برتر است که در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری و زیرساخت‌ها، بین‌المللی سازی و … ارزیابی می‌شود و این دانشگاه در حوزه بین‌المللی هم در سال ۲۰۲۳ حضور داشت.

وی افزود: ۱۷ دانشکده در دانشگاه اصفهان وجود دارد و ۱۷ هزار دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۹ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی هستند و ۴۰۰ رشته تحصیلات تکمیلی و ۹۰ گروه آموزشی دارد.

کد خبر 6086732

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • فارغ‌التحصلان بدون مهارت مشکل پیش‌رو نظام آموزشی
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • کاهش تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آمریکا برای دومین سال متوالی