Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن محمدزاده یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در بجنورد اظهار داشت: طبق هدفگذاری صورت گرفته باید ۳۰ درصد ظرفیت آموزش عالی کشور در راستای ماموریت تربیت نیروی ماهر، آچار به  دست و دانش‌آموختگان مهارتی اختصاص یابد اما هنوز فاصله زیادی تا تحقق این هدف مانده است.

وی با بیان اینکه ماموریت دانشگاه علمی و کاربردی تربیت نیرو به صورت عملی است، افزود: دانش آموختگان این مرکز آموزش عالی حتی در حین تحصیل نیز اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فعالیت ۱۶ مرکز علمی و کاربردی متوقف شد
وی با بیان اینکه فعالیت ۱۶ مرکز سطح چهار این دانشگاه از مهر امسال متوقف می شود، اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید ۵۱۸ مرکز علمی و کاربردی در کشور فعال خواهند بود و به جذب دانشجو خواهند پرداخت.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی و کاربردی بر لزوم رده بندی مراکز این دانشگاه تاکید کرد و گفت: این امر سال ها راکد مانده بود اما در ۲ سال گذشته این امر ساماندهی و عملیاتی شد.
محمدزاده افزود: متاسفانه حتی برخی از مراکز رها شده بودند اما تمامی این دانشکده ها شناسایی و مورد ارزشیابی قرار گرفته و بر اساس ۱۷۹ شاخص سنجیده شدند.
وی با بیان اینکه مراکز علمی و کاربردی در چهار رتبه درجه بندی شدند، افزود: در سال ۹۷ هیچ مرکز نمره ۷۵ تا ۱۰۰ را کسب نکرد به این علت مرکز سطح یک در کشور وجود نداشت و تنها ۲۰ مرکز سطح ۲ شناخته شدند.
محمدزاده گفت: پارسال برخی از مراکز در راستای ارتقای شاخص های خود تلاش کردند و در سال جاری ۲۳۰ مرکز در سطح کشور سطح خود را به دانشگاه علمی کاربردی درجه ۲ ارتقا دادند و مابقی نیز درجه سه و چهار هستند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی و کاربردی گفت: فعالیت مراکز درجه چهار در صورت تلاش نکردن برای ارتقای شاخص ها به طور موقت متوقف خواهد شد، این به معنای منحل شدن دانشگاه نیست بلکه به آنان فرصت برای کار و کیفی سازی داده می شود.
محمدزاده اظهار داشت: با تلاش انجام شده در سال تحصیلی جاری هم اکنون ۱۰ مرکز در سطح کشور و ۲۶ مرکز در سطوح استانی برتر شناخته شده اند. 
۳۵۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش علمی و کابردی تحصیل می کنند که تا پایان برنامه ششم این تعداد باید به ۷۰۰ هزار نفر برسند.

۳۰۰۷/۵۱۳۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان شمالی مهارت اموزی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تمرکز بر روی کیفیت‌بخشی فضای علمی دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در جلسه شورای آموزش عالی استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، افزود: دانشگاه‌ها باید بر روی افزایش کیفیت‌بخشی و فضای علمی تمرکز کنند تا ضریب تاثیرگذاری این نهاد افزایش یابد.

وی گفت: همه بخش‌ها و حوز‌ه ها اگر رسالت خودشان را به درستی انجام بدهند نیل به توسعه و اهداف مد نظر راحت‌تر خواهد بود.

استاندار خراسان رضوی افزود: با اتصال ظرفیت‌های بیرونی به ظرفیت‌های دانشگاهی، اهداف مورد نظر به سمت تحقق خواهد رفت.

نظری تاکید کرد: باید با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب در نامگذاری شعار سال، جهش تولید در حوزه‌های مختلف در نتیجه مشارکت مردم اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • ضرورت تمرکز بر روی کیفیت‌بخشی فضای علمی دانشگاه‌ها
  • تخصیص اعتبار جدید به ابر رایانه سیمرغ/ افزایش توان و ظرفیت پردازش
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • احیای مراکز تحقیقاتی در راستای پایداری منابع درآمدی
  • احیا کردن مراکز تحقیقاتی در راستای پایدار کردن منابع درآمدی
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند