Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@22:41:47 GMT

ضرورت انجام اقدامات ایجابی از سوی پلیس در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۵۵۰۵

ضرورت انجام اقدامات ایجابی از سوی پلیس در فضای مجازی

سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، در گفت‎وگو با ایکنا؛ در پاسخ به سؤالی مبنی بر اقدامات پلیس برای حفظ امنیت و سالم‌سازی فضای مجازی، گفت: رشد فضای سایبری و مجازی در کشور یک حرکت سریع بود و به تناسب آن باید آمادگی بیشتری برای استفاده از فرصت‌ها و همچنین پیشگیری و مقابله با تهدید‌ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: باید در مرحله اول اقدامات پیشگیرانه و پیش‌دستانه را داشته باشیم و در مرحله بعدی اقدامات مقابله‌ای را در دستور کار قرار دهیم تا بتوان فضای مجازی در کشور را فضایی امن کرد و مردم بتوانند با احساس امنیت از این فضا استفاده کنند.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: در جایی که احساس شود فضای مجازی موجب آسیب ‌رساندن به مردم و خانواده‌ها می‌شود، دستگاه‌های دولتی باید اقدامات پیشگیرانه در مقابله با این آسیب داشته باشند و نمی‌توان بی‌تفاوت گذشت. البته به موازات پیشرفت فضای مجازی، ناجا هم با مصوبه دولت وقت پلیس فتا را راه‌اندازی کرد و در این چند سال گذشته رشد بسیار خوبی را در اجرای مأموریت‌های پلیس فتا شاهد بودیم.

سردار اشتری در ادامه به حضور و فعالیت افراد در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و به ایکنا گفت: آمار حضور افراد در شبکه‌های اجتماعی که توسط شورای عالی فضای مجازی اعلام شده رقم قابل توجهی است؛ لذا باید مشخص کنیم که اقدامات ایجابی چه باید باشد؛ اقدامات سلبی برای ما مشخص است و روزمره با آن سر و کار داریم و نسبتا مسلط بر آن هستیم، ولی باید مشخص کرد که در این فضا چه کار ایجابی می‌توان انجام داد.

وی اظهار کرد: فضای مجازی ضمن اینکه نوعی فرصتی است، تهدید هم به حساب می‌آید، باید فضای مجازی در داخل کشور مانند همه کشور‌ها مدیریت شود. در این زمینه باید اینترنت ملی را با جدیت دنبال کنیم، تا بتوانیم از آسیب‌ها و تهدیدات آن جلوگیری کنیم. اگر به این مرحله و درجه دست پیدا کنیم قطعا دغده‌های خانواده‌ها در مواجه با آسیب‌های این فضا کاسته می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی فناوری اطلاعات فضای مجازی اشتری نیروی انتظامی فناوری سردار اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات

زنی کینه‌جو برای انتقام از یک بلاگر معروف، وی را کلاهبردار معرفی کرد تا اعتبارش خدشه‌دار شود.

به گزارش ایران، سرهنگ فرشید زینلی فرمانده انتظامی مرودشت در تشریح این خبر اظهار داشت: خانمی به پلیس فتا مراجعه کرد و اظهار داشت شخصی ناشناس در فضای مجازی من را به عنوان کلاهبردار معرفی کرده و با این کار باعث بی‌اعتباری کسب و کار و ریزش اعضای فضای مجازی من شده است که رسیدگى به این پرونده ‌به‌ صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان، هویت زن جوان در کمترین زمان ممکن شناسایی و طی هماهنگی با مرجع قضایی به پلیس فتا احضار شد.

رئیس پلیس شهرستان مرودشت گفت: متهم که خانمی 31 ساله است در بازجویی اولیه مدعی شد، بر سر اختلافی که با شاکی برای تبلیغات کسب و کارش داشته، اقدام به نشر اکاذیب در گروه‌های فضای مجازی کرده و قصد بی‌اعتباری وی را داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم انگیزه خود را انتقام‌جویی شخصی اعلام کرد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمه به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ «زینلی» هشدار داد: فضای مجازی جایی برای انتقام‌‌‌جویی نیست و با خاطیان برابر قانون برخورد خواهد شد. یکی از جرائم سایبری که می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری در زندگی افراد داشته باشد؛ انتشار تصاویر خصوصی، نشر اکاذیب و توهین در فضای مجازی است که معمولاً با سهل‌انگاری خود کاربر در دسترس مجرمان سایبری می‌افتد، بنابراین؛ می‌طلبد شهروندان فضای مجازی را به عنوان محلی برای ابراز اختلافات خانوادگی و انتقام‌جویی انتخاب نکنند و مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این شهر
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • ضرورت پیگیری اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی در فضای مجازی