Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام نصرالهی زاده یکشنبه شب در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه استان کردستان با عنوان رسانه و توسعه در سنندج، اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی سازمانی است که متولی برنامه های توسعه ای کشور و استان ها بوده و دیدگاه این سازمان همدلی و مشارکت با همه عوامل و افکار عمومی در راستای فعالیت های توسعه ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر فرآیند توسعه ای اگر مبتنی بر عقل و خرد جمعی باشد حتما دستیابی به اهداف مد نظر آن آسان تر خواهد شد و طی چند دهه اخیر مشخص شده که هر برنامه ای که با مشارکت عمومی همراه بوده تضمین توسعه را به دنبال داشته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان ادامه داد: توسعه یک فرآیند همه جانبه است و نمی توان تنها ایجاد فضاهای فیزیکی را توسعه نامید و توسعه یک روال است که با مشارکت عمومی به دست می آید.

نصرالهی زاده یادآور شد: جامعه ما متاسفانه یک جامعه ذهن گرایانه است و براساس ذهنیات خود هرگونه بخواهیم قضاوت می کنیم که این رفتارها باید اصلاح شود و از نظر جامعه شناسی این موضوع می تواند آسیب های زیادی به دنبال داشته باشد.

وی بیان کرد: در حال حاضر نوعی توسعه دولت محور در جامعه شکل گرفته و در جامعه ما تمام انتظارات از دولت است و در عین حال نیز بدبینی کامل نسبت به نهاد دولت در بین مردم جامعه وجود دارد که این دو کاملا در فرآیند توسعه در تناقض هستند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: متاسفانه فرهنگ غلطی در میان جامعه ما شکل گرفته و در هر جایی می خواهیم به شکل ممکن چه درست و چه غلط به برنامه های دولت انتقاد کنیم و این خود یکی از مهمترین موانع شکل گیری توسعه است و به همین دلیل نیاز است که ما با همکاری هم در ابتدا این نوع نگاه را در جامعه اصلاح کنیم و این مهم بدون مشارکت و همراهی اصحاب خبر و رسانه ممکن نیست.

نصرالهی زاده با اشاره به تعریف و ماهیت اصلی توسعه در جوامع کنونی و لزوم بهره مندی از تجربیات موفق در این عرصه، اظهار داشت: ما باید بدانیم معنای توسعه چیست و از مفهوم آن چه می خواهیم و بعد در خصوص رسیدن و یا نرسیدن به توسعه صحبت کنیم و باید فرهنگ پاسخگویی در مدیران نیز جا بیافتد تا مطالبه گری رسانه ها و خبرنگارانی که در راه توسعه این استان دغدغه دارند پاسخ داده شود.

وی در ادامه سخنان خود به موضع دولت نسبت به انتشار برخی اخبار در خصوص رتبه اول کردستان در فساد اداری اشاره کرد و افزود: موضع دولت برای بررسی فساد اداری در این استان کاملا شفاف است و استاندار کردستان از رئیس قوه قضاییه درخواست کرده تا دستگاه های نظارتی زیر مجموعه مصادیق فساد اداری در استان را بررسی و با هر مسئولی که کوچکترین رانت و یا سواستفاده از پست مدیریتی خود داشته، بشدت برخورد کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با اشاره به پیگیری های صورت گرفته در خصوص صحت این خبر، ادامه داد: این خبر تنها حاصل نظرسنجی تلفنی اتاق بازرگانی ایران از ۳۹ نفر از فعالان اقتصادی عضو این اتاق در این استان است و نمی توان نظر این افراد را به تمام جامعه این استان تامیم داد.

نصرالهی زاده یادآور شد: از دستگاه قضا این انتظار داریم با روشن کردن حقیقت ماجرا در استان با مسببین نقش بستن بی اعتمادی در ذهنیت جامعه برخورد کند و ما نیز به عنوان دولت آمادگی کامل داریم نشستی با حضور رئیس اتاق بازرگانی ایران و افرادی که این نظرسنجی را انجام داده اند و کارشناسان اقتصادی استان و اصحاب رسانه برگزار کنیم تا صحت و سقم آن به صورت علنی بررسی شود.

وی به ضربه‌ای که این خبر به افکار عمومی وارد کرده اشاره کرد و بیان کرد: این نوع خبرها به راحتی اصلاح پذیر نیستند و برخی رسانه‌ها با جهت گیری و اهداف خاص حرکات منفی را منعکس و حرکات مثبت را نادیده می‌گیرند که این با اصل نقد سازنده منافات دارد.

در جریان برگزاری این نشست که با حضور جمعی از مدیران رسانه های استان کردستان همراه بود، شماری از خبرنگاران کردستانی به بیان دیدگاه های خود در حوزه های مختلف به ویژه مبحث توسعه در این استان پرداختند.

همچنین در این نشست مقرر شد که از این پس به صورت فصلی نشست رسانه و توسعه با حضور مدیران رسانه ها و همچنین مدیران ادارات و سازمان های دولتی و با دستور کارهای مشخص و از پیش تعیین شده برگزار شود.

کد خبر 4696289

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان فساد اداری روز خبرنگار قزوین بوشهر شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه ایلام عید سعید قربان سانحه تصادف یاسوج مجلس شورای اسلامی خرم آباد بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۵۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان

به گزارش صدای ایران، علی بهادری جهرمی در ابتدای نشست خبری هفتگی اظهار کرد: رئیس‌جمهور فردا به دعوت رسمی رئیس‌جمهور سریلانکا سفری یک روزه به این کشور در جنوب شرق آسیا خواهند داشت.

پی گیری شعار سال در خلال سفر‌های خارجی رییس جمهوری

وی افزود: در سفر سریلانکا نیز علاوه بر امضای تفاهماتی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، از ابر پروژه چندمنظوره ۲ سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، افتتاح و بهره برداری خواهد شد.

سخنگوی دولت یادآور شد: در سفر‌های خارجی هم برای تحقق شعار سال اقداماتی در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون، گفت: معاون اول رئیس‌جمهور در روز‌های اخیر برای سومین‌بار از ابتدای سال با اعضای اتاق بازرگانی و نمایندگان بخش خصوصی در حوزه صنعت و معدن و کشاورزی جلسات مشترکی برگزار کرده است.

دبیر هیئت دولت تاکید کرد: در این جلسات برای تحقق شعار سال و رفع چالش‌های فعالان اقتصادی بحث، بررسی و تصمیم‌گیری شد.

دولت پیگیر حقابه هیرمند بوده، هست و خواهد بود

بهادری جهرمی همچنین با اشاره به اقدامات دولت برای تامین حقابه ایران از رود هیرمند، اظهار کرد: دولت از ابتدا پیگیر حقوق ملت ایران از جمله حقابه رودخانه هیرمند بوده، هست و خواهد بود. پس از بارش‌های اخیر میزانی از حقابه آزادسازی شده و باید میزان آب ورودی برآورد شود و مطابق معاهده همین رفت و برگشت‌ها مستمر برای تامین حقابه کشور ادامه خواهد داشت.

تقویت همکاری‌های امنیتی ایران و پاکستان از اهداف سفر رئیسی

سخنگوی دولت در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه پاکستان جایگاه ششم در مقاصد صادراتی ایران را دارد، اظهار کرد: توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین ایران و پاکستان یکی از اهداف سفر رئیس‌جمهور به پاکستان بود. حجم تجارت خارجی با پاکستان با اقدامات دولت سیزدهم افزایش یافته است.

وی گفت: پاکستان با سهم ۴.۲ درصد (چهار و دو دهم درصد) از کل صادرات کشور، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را دارد. این در حالی است که در سال ۱۴۰۱، پاکستان رتبه هفتم در مقاصد صادراتی ایران را داشته است.

دبیر هیئت دولت یادآور شد: پروژه چندمنظوره‌ای هم که در سریلانکا به بهره‌برداری خواهد رسید، به‌عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق است. فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره این پروژه تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین و به صورت نقد به مجری ایرانی پرداخت شده است.

بهادری جهرمی همچنین در سخنانش با اشاره به ابلاغ فهرست مجوز‌های تأیید محور، تاکید کرد: مصوبه هیئت دولت در خصوص فهرست مجوز‌های تاییدمحور از سوی معاون اول رئیس جمهور در فروردین ماه ابلاغ شد. فرآیند تسهیل صدور مجوز‌های کسب‌وکار با سرعت قابل‌قبولی پیش می‌رود.

رشد بیش از ۲۰ برابری واردات خوردو در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو، یادآور شد: ممنوعیت واردات خودرو تا پیش‌از دولت به حدود ۶ سال رسیده بود که با مصوبه دولت واردات خودرو آزاد شد. یکی‌از برنامه‌های دولت اصلاح بازار خودرو از طریق حمایت از افزایش تولید خودرو بود که این برنامه همچنان در دستور کار قرار دارد و در سال ۱۴۰۱ تولید خودرو رشد ۴۰ درصدی داشت.

وی افزود: در ادامه برنامه زمان‌بندی دولت برای استفاده از ظرفیت واردات خودرو تدوین و پیگیری و ابتدا واردات خودرو‌های نو در دولت تصویب شد. در سال ۱۴۰۲ نیز واردات خودرو نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد بیش از ۲۰ برابری داشت.

دبیر هیئت دولت با بیان اینکه رقم خوبی برای حوزه حمل و نقل در دولت سیزدهم اختصاص داده شده است، تاکید کرد: ۸۰۰ میلیون دلار نیز برای کِشنده و کامیون اختصاص داده شده‌است. ۱۵۰ میلیون دلار برای اتوبوس و مینی بوس و آمبولانس تخصیص داده شده‌است. حدود ۸.۴ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو و موتور اختصاص داده شده که افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است.

بهادری جهرمی تاکید کرد: در مرحله سوم واردات خودروی سواری کارکرده از مناطق آزاد تصویب شد که فرآیند‌های اجرایی آن در حال پیگیری است. در حال حاضر آیین‌نامه‌ای که برای واردات خودرو در دولت تصویب شده باشد ولی ابلاغ نشده باشد، نداریم.

آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره افزایش تعطیلات آخر هفته، گفت: موضوعی که در دستور کار مجلس است لایحه دولت است، دولت با بررسی کارشناسی که انجام داد لایحه‌ای را سال گذشته تقدیم مجلس کرد. پیشنهاد دولت افزایش تعطیلی‌های انتهای هفته از یک روز به دو روز بود که در لایحه آمده است و نسبت به روز هم پیشنهاد دولت در لایحه روشن است.

وی یادآور شد: نگاه دولت این است که درباره این تصمیم گیری منعطف‌تری داشته باشیم و متناسب با اقتضائات زمانی و فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی بتوانیم دست بازتری در انتخاب روز داشته باشیم. پیشنهاد دولت این است که ضمن افزایش تعطیلات هفته به دو روز انتخاب این روز‌ها در اختیار نظرات کارشناسی بخش‌های مختلف قرار گیرد.

دبیر هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره جزییات برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال، اظهار کرد: برنامه عملیاتی تحقق شعار سال، پس از چند جلسه فوق‌العاده در کمیسیون‌های دولت، هفته گذشته به تصویب هیئت وزیران رسید. مشارکت دستگاه‌های اجرایی در تدوین برنامه، اهداف کمی، احکام قابل رصد و تعیین مواعد گزارش‌گیری منظم از میزان پیشرفت برنامه‌ها، از ویژگی‌های این برنامه و پیوست‌های آن است.

بهادری جهرمی ادامه داد: طبق این برنامه کلیه دستگاه‌های اجرایی مکلفند برنامه عملیاتی جلب مشارکت مردم در حوزه‌های تولیدی مرتبط با آن دستگاه را در حوزه‌های فرهنگ‌سازی و ترویج توسعه مشارکت مردم، توانمندسازی مردم برای ورود به عرصه‌های اقتصادی و ایجاد امکان فرصت برابر برای مردم و بخش دولت در اقتصاد تا پایان اردیبهشت تهیه و ابلاغ کنند.

۳۶۰ هزار میلیارد تومان از تعهدات اوراقی دولت‌های قبل تسویه شد

وی با اعلام اینکه ۳۶۰ هزار میلیارد تومان از تعهدات اوراقی دولت‌های قبل تسویه شد، گفت: بنا به گزارش سازمان برنامه‌وبودجه ۲۰۷ همت بدهی به تأمین اجتماعی پرداخت شده است. بنا بر اعلام وزارت اقتصاد نیز ۳۶۰ همت تعهدات اوراقی که در دولت‌های قبل منتشر شده بودند، تاکنون در دولت سیزدهم تسویه شده است.

تداوم برنامه‌های حمایتی دولت از کشاورزان در سال جاری

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه حمایت دولت از کشاورزان همچنان استمرار دارد، اظهار کرد: دولت امسال هم مانند سال گذشته کمک‌های حمایتی را در قالب خرید تضمینی در محصولات اساسی و خرید توافقی مازاد محصول در برخی از فصول سال برای جلوگیری از زیان کشاورز انجام خواهد داد. قیمت خرید تضمینی گندم که در سال ۱۳۹۹، ۲۵۰۰ تومان بود در سال ۱۴۰۳ به ۱۷۵۰۰ تومان رسید.

دبیر هیئت دولت یادآور شد: در سال زراعی گذشته به دلیل افزایش ۳۰۰ هزار تنی در تولید برنج داخلی، مجوز ثبت سفارش برای حمایت از تولید داخل به میزان ۳۰۰ هزار تن کاهش یافت و به چیزی نزدیک به یک میلیون تن رسید. هرگونه افزایش در تولید برنج داخلی برای سال زراعی جاری به همان میزان، مجوز ثبت سفارش واردات را برای حمایت از برنج‌کاران ایرانی را کاهش خواهد داد.

دیگر خبرها

  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • شهردار بندر دیر معرفی شد
  • «متاورس» بازگشته است
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • بهادری جهرمی: توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان
  • « متاورس » بازگشته است؟
  • اجرای طرح زیست عفیفانه در جامعه ضروری است
  • لزوم اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی