Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-03-29@01:42:42 GMT

حال سلامت تهران خوب نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۵۸۹۵

 ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت در مراسم تفاهم‌نامه شرکت شهر سالم شهرداری و سازمان نظام پزشکی اظهار داشت: در تعریف کل نظام سلامت با توجه به تعهد و هدف‌گیری‌های انجام شده تا سال 1404 باید به پویش همگانی سلامت برسیم.

اخبار اجتماعی- وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم به عنوان یک کشور پیشرو به این مسئله دست یابیم گفت: پوشش همگانی سلامت شامل توجه به 5 موضوع ارتقاء سلامت، پیشگیری، درمان، توانبخشی و زندگی قبل از مرگ و طب تسکینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت:‌اگر بدون تبعیض اقتصادی بتوانیم این 5 خدمت را ارائه کنیم و مردم بدون سختی مالی بتوانند به آن دست یابند موفق شده‌ایم که به پوشش همگانی سلامت دست پیدا کنیم.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه حال سلامت تهران و شهرهای اطراف آن خوب نیست گفت:‌ این آمار در مقایسه با شهرهای دیگر است و در زمینه عادلانه کردن خدمات در حوزه سلامت نقص جدی در تهران داریم.در شهری اطراف تهران که 700 هزار نفر جمعیت دارد حتی 100 تخت بیمارستانی هم نداریم.

حریرچی با اشاره به اینکه 40 درصد متخصصین کشور در تهران هستند ولی دسترسی عادلانه و همگانی برای مردم وجود ندارد گفت:‌زنگ خطر  حاشیه‌نشینی به صدا درآمده و هر چند که مراقبان  سلامت برای حاشیه تهران گذاشته‌ایم ولی معیارهای دسترسی نسبت به جاهای دیگر در کشور سخت است.

وی با اشاره به اینکه آلودگی هوا،‌ترافیک،‌چاقی و اضافه وزن از معضلاتی است که تهرانی‌ها با آن دست و پنچهنرم می‌کنند، گفت: به تعبیری 24 درصد و به تعبیری 32 درصد از مردم در کل کشور مداخلات روانپزشکی نیاز دارند و این آمار در تهران بیشتر است.

وی تأکید کرد:‌اصلاحات اساسی در حوزه سلامت در تهران نیاز داریم اکثر افراد چون خدمات معمولی متوسط نگرفتند و یا دستگاه‌هایی در کشور مراکز کوچک، متوسط و بزرگ راه‌اندازی کرده‌اند به نوعی ارائه خدمات سلامت در تهران به هم ریخته است و باید این موضوع برطرف شود.

حریرچی تصریح کرد: طبق سیاست رهبری سطح دستمزد پزشکان بین بخش دولتی خصوصی و نیمه دولتی باید یکی باشد و این مسئله از سال 96 تبدیل به قانون شده ولی این موضوع رعایت نمی‌شود وا ز آنجایی که قیمت دستمزد پزشکان در بخش دولتی جذاب نیست و بخش‌های  غیردولتی همچون بانک‌ها دستمزد بالایی به پزشکان می‌دهند آنها را جذب کرده و با سرانه بیمه تکمیلی چند برابری نسبت به بیمه پایه که این هم غیرقانونی است سبب به هم ریختگی ارائه خدمات  سلامت شده‌اند.

معاون وزیر بهداشت گفت:‌ زیرساخت‌های  سلامت را شهرداری می‌تواند برای ما تأمین کند که پویش دوچرخه‌سواری و کاهش آلودگی از جمله این زیرساخت‌ها است. همچنین در تهران مشکل زمین به دلیل گرانی وجود داشته و این مسئله سبب شده که برای راه‌اندازی مراکز جدید با مشکل مواجه شویم که شهرداری نیز با اختصاص این زمین‌ها می‌تواند کمک‌هایی را انجام دهد.

وی گفت: با اجرای طرح تحول سلامت 24 هزار تخت بیمارستانی ساختیم و 2500 مرکز بهداشتی راه‌اندازی شد ولی در این زمینه در تهران عقب‌ماندگی وجود دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری سلامت دستمزد سلامت وزیر بهداشت ایرج حریرچی سلامت تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام بیش از ۱۳۰۰ کاروان سلامت به مناطق محروم روستایی

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از اعزام ۱۳۸۸ کاروان سلامت و ارائه خدمات دارویی و درمانی رایگان به مردم مناطق محروم روستایی و محلات کمتر برخوردار شهری در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وحید سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اعزام کاروان سلامت اظهار کرد: در راستای ارائه خدمات داوطلبانه و سلامت محور به ساکنان مناطق محروم و دور از دسترس خدمات پزشکی و درمانی، در طول سال گذشته ۱۳۸۸ کاروان سلامت این سازمان به مناطق دورافتاده و کم برخوردار اعزام شدند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ و با کمک اعضا، داوطلبان، خیرین و حامیان، ۸۴۰ کاروان سلامت به مناطق جامعه هدف اعزام شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۶۵ درصدی این خدمت در سراسر کشور بودیم.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر گفت: کاروان‌های سلامت با نقش آفرینی داوطلبانه پزشکان متخصص و عمومی، پیراپزشکان، کارشناسان مامایی و پرستاری سال گذشته به ۲۱۹ هزار و ۶۱۸ نفر در مناطق کم‌برخوردار سراسر کشور، خدمات رایگان ارائه کردند.

وی ادامه داد: با مشارکت خیرین و داوطلبان سراسر کشور، در حاشیه برگزاری این کاروان‌های سلامت ۳۱ هزار و ۲۴ بسته معیشتی تهیه و تأمین و بین نیازمندان توزیع شد.

سلیمی از مشارکت ۱۴ هزار و ۶۶۸ داوطلب در برگزاری و اعزام کاروان‌های سلامت سال ۱۴۰۲ خبر داد و با قدردانی از این مشارکت فعال و اثربخش تصریح کرد: ارزش ریالی خدمات سلامت محور و معیشت محور کاروان‌های یاد شده بیش از ۴۵۰ میلیارد و ۵۹۳ میلیون ریال است.

کد خبر 739980

دیگر خبرها

  • اعزام بیش از ۱۳۰۰ کاروان سلامت به مناطق محروم روستایی
  • مشارکت هیات ورزش‌های همگانی فارس در پویش نذر خون
  • توسعه ورزش همگانی در گرو افزایش تعامل و همکاری‌های بین بخشی
  • اهدای ۳۷۰ واحد خونی در پویش نذر خون فارس
  • افزایش خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان تهرانی
  • تقویت تیم‌های واکنش سریع هلال احمر تهران کلید خورد
  • موفقیت طرح جوانی جمعیت در گرو همت همگانی است
  • برنامه های ورزش همگانی مازندران منطبق بر شعار سال پیگیری می شود
  • برنامه های ورزش همگانی منطبق بر شعار سال پیگیری می شود
  • سال موفق ووشو با کسب ۵۰ مدال/ بازی‌های آسیایی اوج درخشش بود