Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@22:20:30 GMT

از سوسیس تا فلفل‌ساب؛ تولیدات عجیب خودروسازها!

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۶۰۳۰

از سوسیس تا فلفل‌ساب؛ تولیدات عجیب خودروسازها!

اکثر خودروسازان جهان به ساخت و توسعه خودرو‌های گوناگون پرداخته و معمولا به دلیل تولید خودرو‌هایی متفاوت و قدرتمند به شهرت جهانی رسیده‌اند. ولی به‌رغم سود هنگفتی که تولید خودرو نصیب برخی از صاحبان و سرمایه‌گذاران کمپانی‌های خودروساز می‌کند؛ آن‌ها برای به دست آوردن پول بیشتر به سراغ ساخت و توسعه چیز‌های دیگری رفته‌اند!

بسیاری از کمپانی‌های مشهور جهان مانند جنرال‌موتورز و هوندا که متخصص ساخت خودرو‌های گوناگون هستند؛ چیز‌هایی مانند قطار و هواپیما تولید کرده و قطعا این موضوع شما را متعجب خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی فولکس‌واگن یکی از بهترین تولیدکنندگان سوسیس بوده و سوسیس‌های فولکس‌واگن مشتریان زیادی دارد! حالا ما تصمیم گرفتیم که در این مقاله ۱۰ خودروساز مشهور را به شما معرفی کنیم که بجای خودرو چیز‌های دیگری هم تولید می‌کنند.

هوندا - جت

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

در حال حاضر هوندا یکی از محبوب‌ترین تولیدکنندگان خودرو در جهان است. اما خودرو تنها محصول کمپانی هوندا نبوده و این شرکت متخصص تولید جت‌های کوچک و خصوصی است. هم اکنون می‌توان هوندا HA-۴۲۰ را از نمایندگی‌های هوندا در سراسر جهان خریداری کرده و یا آن را از طریق وبسایت HondaJet انتخاب و خریداری کنید.

جت HA-۴۲۰ یکی از جت‌های خصوصی هوندا بوده و بیشتر کاربرد تجاری دارد. هوندا در دهه ۱۹۸۰ به فکر ساخت جت خصوصی افتاد و نمونه اولیه جت مذکور را برای انجام آزمایشات گوناگون به تونل باد فرستاد. هوندا اندکی بعد و در سال ۲۰۰۳، جت HA-۴۲۰ را به سبد محصولات خود افزود. جت HA-۴۲۰ توان حمل شش سرنشین را داشته و مسافتی معادل با ۱.۶۵۳ مایل را طی می‌کند. برای خرید جت هوندا باید بیش از ۳.۵ میلیون دلار هزینه کرد.

کرایسلر - موشک

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

کرایسلر را باید یکی از تولیدکنندگان خودرو‌های لوکس در جهان دانست. اما این کمپانی در دهه ۱۹۵۰ نقش مهمی در توسعه موشک پی‌جی‌ام-۱۱ رداستون داشته و اولین موشک ایالات‌متحده آمریکا با توان حمل کلاهک هسته‌ای را ساخته است.

در سال ۱۹۵۲ هنری اس. ترومن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا تصمیم گرفت که رئیس کرایسلر را به عنوان مدیر برنامه موشکی ایالات‌متحده انتخاب کند؛ بنابراین کرایسلر به توسعه موشک پرداخته و در سال ۱۹۵۸ توسعه موشکی توسط کرایسلر با موفقیت به پایان رسید. از سال ۱۹۵۸ تا ۱۹۶۴ موشک‌های کرایسلر در خدمت ارتش ایالات متحده بودند و عملکرد آن‌ها توجه و تمجید جهانیان را در پی داشت.

جنرال‌موتورز - قطار

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

جنرال‌موتورز از سال ۱۹۰۸ فعالیت خود را آغاز کرده و در دهه ۱۹۳۰ اقدام به تولید و توسعه لوکوموتیو کرده است. در سال ۱۹۳۰ جنرال‌موتورز یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودرو در جهان بود و تصمیم گرفت که شرکت کانادایی الکترو- موتیو دیزل را که در زمینه تولید لوکوموتیو فعالیت داشت، خریداری کند. شرکت مذکور را جنرال‌موتورز خرید و تا سال ۲۰۰۵ مشغول ساخت لوکوموتیو بود و پس از آن شرکت کانادایی الکترو- موتیو دیزل را فروخت.

جنرال‌موتورز موفق به تولید چند نوع لوکوموتیو شد و به غیر از لوکومتیو‌های معمولی چندین لوکوموتیو صنعتی، باری، کابین‌های مسافری و حتی نظامی را در سال ۱۹۵۲ ساخت. جنرال‌موتورز دیزل از سال ۱۹۳۰ تا سال ۲۰۰۵ به شرکت‌های مختلفی مانند یونیون پاسیفیک و بی‌ان‌اس‌اف که در زمینه راه‌آهن فعالیت داشتند؛ خدمت‌رسانی کرده است.

پژو - فلفل ساب

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

تا به اینجا با تعدادی از خودروسازان محبوب جهان آشنا شدیم که محصولات دیگری هم تولید می‌کنند. اما شاید محصولاتی مانند خودرو، راکت، قطار و هواپیما را بتوان در یک گروه قرار داد. ولی پژو فرانسه تمام معادلات را برهم زده و یک شگفتی در لیست ما است.

پژو خودرو‌های متفاوتی را تولید می‌کند؛ اما این شرکت لوازم آشپرخانه هم تولید کرده و یکی از بهترین تولیدکنندگان فلفل ساب در جهان است! پژو به غیر از خودرو در کارخانه‌های گوناگون خود آسیابِ فلفل و قهوه و حتی نمک‌پاش تولید می‌کند. پژو امروزه یکی از بهترین تولیدکنندگان آسیاب در جهان است!

بیوک - تانک

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

جنگ‌جهانی دوم نخستین جنگ برروی کره زمین بود که در آن به شکلی وسیع از تانک‌ها و در نبرد‌های گوناگون استفاده شد. تانک‌ها برای اولین‌بار در طول جنگ‌جهانی اول ظهور کرده و از آن‌ها برای پاک کردن میادین مین استفاده می‌شد. اما تانک‌ها به هیچ عنوان ایفاگر نقشی تاکتیکی در جنگ‌جهانی اول نبودند.

در دهه ۱۹۳۰ پیشرفت تکنولوژی باعث شد که تانک‌های کلاسیک به پوسته‌هایی محکم و مقاوم در برابر شلیک دشمنان مجهز شده و ساختار کامل‌تری داشته باشند. یکی از محبوب‌ترین تانک‌های آمریکایی که در جنگ‌جهانی دوم و جنگ کره در خدمت ارتش ایالات‌متحده آمریکا بود؛ تانک M۱۸ Hellcat نام داشت که در سال ۱۹۴۲ و توسط کمپانی بیوک به تولید رسید.

تویوتا - خانه

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

در حال حاضر کمپانی تویوتا خودرو‌هایی خانوادگی، با کیفیت و قابل اطمینان را به تولید می‌رساند. این خودروساز ژاپنی در طول ۴۴ سال گذشته در بازار تجارت مسکن فعالیت داشته است. در سال ۱۹۷۵ شرکت تویوتا برای اولین بار وارد صنعت ساختمان‌سازی شد و در سال ۲۰۰۴ کمپانی مسکن تویوتا تاسیس شد.

تویوتا از سال ۱۹۷۵ هزاران خانه ساخته و آمار ساخت و ساز این کمپانی فراتر از ۲۵۰ هزار خانه است. با این وجود تقریبا کسی نمی‌داند که تویوتا خانه‌‍سازی می‌کند؛ زیرا این شرکت فقط در ژاپن این کار را انجام داده و اگر مشتاق خریداری خانه‌های تویوتا هستید، باید به ژاپن بروید!

جنرال‌موتورز - قلب مصنوعی

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

اولین قلب مصنوعی جهان Dodrill-GMR نام داشت که جراحان قلب را قادر می‌ساخت که عمل جراحی قلب باز را با استفاده از گردش خون مصنوعی انجام دهند. دستگاه Dodrill-GMR بسیار شگفت‌انگیز بود و مهندسان جنرال‌موتورز در ساخت و توسعه آن نقش ویژه‌ای داشتند.

در سال ۱۹۵۲ دکتر Forest Dewey Dodrill موفق به تامین بودجه از انجمن قلب آمریکا شد و با کمک مهندسین داوطلب جنرا‌ل‌موتورز و مرکز تحقیقات این کمپانی موفق به ساخت Dodrill-GMR در بیمارستان دانشگاه هارپر در دیترویت میشیگان شد. این دستگاه برای اولین بار در تاریخ ۳ ژوئیه ۱۹۵۲ و برای انجام اولین عمل جراحی قلب باز مورد استفاده قرار گرفت. پزشکان با استفاده از دستگاه مذکور خون را از قلب دور کرده و موفق شدند که همزمان پمپاژ آن را به تمام نقاط بدن ادامه دهند.

کرایسلر - تانک

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

با وجود ساخت اولین موشک هسته‌ای آمریکا در سال ۱۹۵۲ و توسط کمپانی کرایسلر؛ این کمپانی مدت‌ها قبل‌تر میهن‌پرستی خود را به ایالات‌متحده آمریکا و نیرو‌های مسلح آن اثبات کرده بود.

در طول جنگ‌جهانی دوم کمپانی بیوک تنها تولیدکننده وسایل نقلیه نظامی مانند تانک‌ها نبود و کمپانی کرایسلر هم برای ارتش آمریکا خودرو‌های نظامی تولید کرد. کارخانه مرتبط به بخش تانک کمپانی کرایسلر در دیترویت و در سال ۱۹۴۰ مشغول ساخت تانک M۲ شد و بعدا مدل‌های دیگری مانند M۳ را به تولید رساند.

فولکس واگن - سوسیس

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

درست مانند پژو و فلفل ساب‌های آن، کمپانی فولکس‌واگن نیز به غیر از خودرو کالایی را به تولید می‌رساند که هیچ ارتباطی با صنعت خودروسازی ندارد. این کمپانی بزرگ جزء برترین تولیدکنندگان سوسیس در جهان است!

فولکس‌واگن در سال ۱۹۷۳ تولید سوسیس را آغاز کرده و امروزه میزان محبوبیت سوسیس‌های این شرکت بسیار بیشتر از خودرو‌های گوناگون آن است. سوسیس‌های فولکس‌واگن توسط تیمی ۳۰ نفره از کارمندان فولکس‌واگن که آموزش‌های مرتبط با قصابی را دیده‌اند به تولید رسیده و روانه بازار می‌شوند.

میتسوبیشی - همه چیز

۱۰ خودروساز که بجای خودرو چیز‌های دیگری می‌سازند!

سوسیس، فلفل ساب و موشک را رها کنید؛ چون آن‌ها شما را برای این لحظه آماده می‌کردند! میتسوبیشی یکی از محبوب‌ترین تولیدکنندگان خودرو بوده و تقریبا همه چیز تولید می‌کند. گروه میتسوبیشی شامل ۴۰ کمپانی بوده و تمام آن‌ها تابع کمپانی میتسوبیشی هستند.

در مجموع باید گفت که میتسوبیشی در زمینه تولید خودرو، کشتی‌سازی، صنعت مخابرات، صنایع نفت و گاز، صنعت پتروشیمی، صنایع سنگین، صنعت ساختمان، صنعت بیمه، صنعت الکترونیک، صنعت معدن و... فعالیت دارد.

منبع: hotcars - برترین ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تکنولوژی خودرو خودروسازها دانستنی های خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۶۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر عامل مؤسسه راینو: جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌ های مردمی شکل می‌گیرد/ لزوم فعالیت گسترده در مسیر تبدیل تولیدات مردمی به کسب و کارهای محتوایی 

مدیرعامل موسسه راوینو با اشاره به لزوم توجه به ظرفیت های تولیدی مردم پایه، به شکل‌گیری زنجیره تولیدات مردمی براساس آثار ارسالی به جشنواره‌هایی مانند جشنواره مدرسه عشق تصریح کرد: حضور موسسه راوینو در جشنواره مدرسه عشق، براساس یک ماموریت و همچنین دغدغه فراگیر رقم خورد که بخش اعظم آن معطوف به ساماندهی  و به میدان آوردن ظرفیت های مردمی است. 

سلمان نصیری، مدیرعامل موسسه شتاب دهنده راوینو در اختتامیه جشنواره مدرسه عشق با تأکید بر این مطلب که ساماندهی  و به میدان آوردن ظرفیت‌های مردمی مهمترین عامل جهش تولید به‌ویژه تولید محتوای فاخر است اظهار کرد:  بسیاری از استعدادها و ظرفیت‌ها در پایان هریک از جشنواره‌ها به فراموشی سپرده شده و یا بهره‌برداری مناسبی از آنها نمی‌شود. 

وی افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم جهش تولید با مشارکت مردمی، می‌توان از درون همین ظرفیت‌های موجود در جشنواره‌هایی مانند« مدرسه عشق»، با ایجاد بستری برای عرضه تولیدات؛ شرایط ایده آلی را برای توسعه و رونق کسب و کارهای محتوایی فراهم ساخت.

مدیر عامل مؤسسه راینو به مهجور واقع شدن برخی از تولیدات در رویدادها و جشنواره‌های مردمی اشاره و  تأکید کرد: اغلب جشنواره‌ها حول محور مساله تصویر و مولتی مدیا  برگزار می‌شوند و کمتر به حوزه صوت، پادکست و یا متن توجه می‌شود، این در حالی است که بسیاری از تولیدات فاخر از درون همین متون قوی شکل می‌گیرند.

نصیری ادامه داد:  اگر بازار مستعدی برای نمایش و عرضه محتوای نوشتاری و صوتی فراهم شود تا تولیدکنندگان فیلمنامه، مستند و... از این محتوا  بهره‌مند شوند طبعیتا آثار تولیدی از نظر کیفی، ارتقاء یافته در نتیجه شاهد رشد بازار کسب وکار در حوزه صوت و متن نیز خواهیم بود.

سلمان نصیری همچنین به لزوم ایجاد بازاری مطمئن برای توسعه کسب و کارهای محتوایی تأکید و  بیان کرد: عدم وجود بازاری مطمئن و همچنین ایجاد چرخه عرضه و تقاضایی مکانیزه در حوزه تولیدات محتوایی موجب شده تا بسیاری از آثار قابل عرضه صرفا در آرشیو جشنواره‌ها خاک بخورند. بنابر این به منظور جلوگیری از این روند، نیازمند ارائه پلتفرمی با قابلیت ایجاد چرخه ارزش آفرین محتوایی هستیم در همین راستا موسسه راوینو با توجه به توان فنی و همچنین بازارشناسی تدقیقی شرایطی را فراهم ساخته تا آثار جشنواره‌هایی مانند «مدرسه عشق» و سایر رویدادهایی که قابلیت عرضه به بازار خرید و فروش را دارند، به کسب و کارهایی پایدار برای تولیدکنندگان محتوا تبدیل شوند تا ان شاء الله  در آینده در عرصه های منطقه‌ای و بازارهای دلاری حضور یافته و تولیدات خود را ارائه دهند.

گفتنی است، موسسه راوینو، مرکز بین المللی توسعه محتوا است که ضمن ایجاد زنجیره کسب و کارهای محتوایی با استفاده از ظرفیت های مردمی، در توسعه کمی و کیفی محتوا نیز به عنوان یک شتاب دهنده فعالیت می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۲ واحد تولیدی در ارس در حال ساخت است
  • کلینت ایستوود آخرین فیلم عمرش را ساخت
  • همنشینی فناوری با تیک‌تیک ساعت‌ها
  • مدیر عامل مؤسسه راینو: جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌ های مردمی شکل می‌گیرد/ لزوم فعالیت گسترده در مسیر تبدیل تولیدات مردمی به کسب و کارهای محتوایی 
  • جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌های مردمی شکل می‌گیرد
  • طرز تهیه سوسیس جگر گاو توسط زوج پرتغالی (فیلم)
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید
  • موارد عجیبی که گارانتی خودرو را باطل می‌ کنند
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه